Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(17) -
Normalde böyle fantastik, yaratıklı, yeni dünyalı filmler kötü yorum alsalar bile yine de izliyorum ve çoğu zaman tatmin ediyor. Ama bunu Mila bile kurtaramamış, gerçekten kötü olmuş. Puanını hak eden bir yapım.
4


avatar
(292) -
Arkadaş hayır olmuyor. Beynimi bir kenara bırakıp izleyemiyorum ben. Filmdeki mantıksızlıkları göz ardı edemiyorum. Mesela;
Sürprizbozan: Göster

Bunlar sadece ilk aklıma gelenler. Adeta senaryoyu önceden hazırlamayıp filmi çekerken doğaçlama yazmışlar gibi. Beklentinizi en aşağı indirip kendinizi CGI bombardımanı bir filmden fazlasına hazırlamayın. Zira şu haliyle efektleri iyi olan üçüncü sınıf TV filminden hallice bir şey.
3


default avatar
(18) -
Bir film kendi içindeki kurgusal mantığına ters sahneler yaratmamalı. [spoil] Derisi çelik gibi olan canavarlara bir kılıç darbesiyle zarar verebilirken yirmi takla atan araçtan emniyet kemerleri takılı olmadığı halde kahramanlarımız sağ olarak çıkıyor, taşlara çarpıyorlar çizik bile yok. Etrafınızda binlerce canavar olan bir dünyada gördüğünüz ilk insana saldırıyorsunuz. Hayret.
3


Yorumlar (63)
avatar
(39) -
Kötü, anlamsız, neden sonuç ilişkisi yok, giriş var ama gelişme ve sonuç yok, herşey havada, bir umut devamı çekilecek gibi bir final yapmışlar ama böyle olacaksa umarım çekilmez.


avatar
(502) -
5/10 Maalesef ortalama bir fantastik film olmuş daha fazlasını beklerdim ben şahsen. Belirli bir konusu vs. sağlam bir dayanak noktası da yok maalesef. Canavarlarla savaşan bir grup insan bu kadar.
5


avatar
(30) -
Sırf Milla Jovovich oynuyor diye 1 saat izledim ve sildim. Bu kadar mı parasız kaldın be Millacığım. Yakışıyor mu hiç senin imajına? Film neresinden tutarsan elinde kalıyor. Senaryo dünyanın en saçma senaryoları listesinde kafaya oynar. Daha önce fantezi izlemesek bu filmi fantezi olarak yutturacaklar. Hiç emek harcanılmamış pc başında film çekmişler. Gerçekten çok sinir bozucuydu. Bir ara "Baba biz ne izliyoruz yaa?" dedim. Fantezilerde bile işler belli bir mantığa göre yürür. Bu filmde mantığa hiç yer verilmemiş. Ben beynimi kenara koyup izlerim diyorsanız izleyin. Yoksa aman kıyısından geçmeyin. 1/10 (:
1


default avatar
(81) -
Bir zamanların Kült ve her hafta bir kanalda mutlaka yayınlanan "Yeraltı Canavarı/Tremors" filminden biraz alıyoruz, Ptich Black de ekliyoruz, Hazır game of thrones'tan 3d ejderhalarımız da var deyip hepsini karıştırıyoruz... Senariste para ayırmayı unuttuğumuz için de daya aksiyonu, uçalım kaçalım ve al sana film... Oyunlardan film yapma fikri güzel ama biraz da senaryo eklemek gerekiyor sanki...
3

Cevaplar (1)
avatar
(1086) -
Buna benzer bir yapacaktım, görüşlerinize katılıyorum. Devam filmi çekeceklerse, senariste önerim John Carter ve Jumanji de eklesinler.
3


1
| Bildir


default avatar
(314) -
Öncelikli olarak bu tür filmleri hep heyecanla sıkılmadan izlerim.Film benim için amacına ulaştığı için rahat 6 puan verebilirim. diğer etken ise mila içinde bu film izlenir. Bunların dışında mantık hataları gözlerinizin içine içine batıyor. Senaryoda sıkıntıların olduğunu daha ilk dakikalarda anlıyorsunuz. Film biterken de tam bitiremediler diyorsunuz. Fantastik, bilim kurgu sevmeyen birisi izlemesin benim gibi merakınız varsa hazzı yaşarsınız. bu tür filmleride telefonda laptopta flean izlemeyin güzel bas veren ses sistemiyle en az 55-65 inç tvde keyfini cıkartın.gercekten farkı cok var
6


default avatar
(1) -
iki farklı dünya bu iki dünya arası geçiş kurgulanmış iken o kadar görsel efekt ile uğraşılmış biraz da senaryo üzerinde uğraşsalar belki seri film bile olurmuş. Godzilla dan seri film çıkıyorsa bu kurgudan çıkardı ancak senaryo ve sunum olmamış
3


avatar
(59) -
Mortal kombat hayal kırıklığından sonra bir hayal kırıklığı daha, yok efendim görseller şahaneymiş, aksiyon tavanmış, hayır efendim filmi film yapan bunlar değiş iyi bir senaryodur.filme güm diye girip karakterlerle bir bağ kurmanın imkansız olduğu, sadece görsel efektlerle zenginleştirilmiş bomboş bir film olmuş.Birde ucu açık kaldı, kesin 2. Filmde geliyor.
4


default avatar
(5) -
Filmdeki en büyük eksiklik senaryo/kurgu bence. Karakterler , efektler , sesler, kostümler iyiydi ama çok kopuk ve anlamsız mantık hataları var. Yine de izlenir.
6


default avatar
(323) -
efektleri ve aksiyonu filmi izlettiriyor. canavarlar gayet başarılı. ancak bikaç tane daha çeşit yapsalarmış fena olmazmış Gülücük milla jovovich ablamızı özlemişiz. 7/10 son bir not; hala bu tarz filmlerde mantık arayan arkadaşlar var. allah akıl versin ne diyeyim.
7


default avatar
(35) -
Bence kötü yorumları haketmiyor çok güzel seyir zevki veriyor aksiyon o biçim milla o biçim şans verin derim


avatar
(444) -
Filmin türünü, yönetmenini, oyuncularını çok sevememe rağmen, böyle bir filmi yarıya bile gelmeden kapattığıma inanamıyorum. Beklentiyi düşürerek izleyeyim dedim mağarada su içme sahnesine ancak gelebildim. Paul W.S. Anderson, Milla Jovovich'i bu filmde resmen harcamış. İzlemeyen hiçbir şey kaçırmamış olur.
3


avatar
(45) -
Film senaryosuyla, kurgusuyla vs. aceleye gelmiş havası veriyor bitince ama yine de çok da sıkılmadan aksiyon sahneleri yüzünden ve sonunda nereye bağlayacak diye merak ettirdiğinden izleiyor kendini! Yani böyle keçi boynuzu gibi bir şey yemiş mi meyva mı karar veremeden yiyip sonunda da ben bunu neden yedim ya deyip bitirirsiniz ya öyle bir şey yani...
6


default avatar
(213) -
Bazı filmleri mantık, kurgu aramadan seyretmek lazım, özellikle fantastik olanları, buda onlardan biri,
vakit boşa ayırma olacağını sanmıyorum.
iyi seyirler.
5


default avatar
(2) -
Türü çok sevmeme rağmen yarım saat tahammül edebildim.imdb puanını göz ardı edip yine de şans vereyim dedim ama olmuyor
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(43) -
Görsel olarak çok iyi olmuş.Tam çerezlik bir film.Canavar diye bişey olmadığına göre böyle bir filmde mantık arayanda ben de zeka ararım...Işıkları söndürün.Ses sistemini açın.Keyfini yerine gelecektir emin olun...


default avatar
(5) -
Milla 'ya rağmen izlemeyin...Konu oturmamış, canavar sahneleri çok basit, gereksiz uzatmalar ve teknolojisi çok geride bir çekim. Boş vaktinizi boşa harcamayın derim.
4


avatar
(6204) -
Öncelikle bu filmde hata aramadan heyecan,sürükleyicilik olsun derseniz çok efektli,farklı yaratıklar ve görmediğimiz mekanların olmasıyla çok güzel film ve iyi zaman geçireceğinize inanıyorum.Kısaca tüm dezavantajlarına rağmen izlerken keyif aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim ve ayrıca iyi bir seri olacağını düşünüyorum.Bence izleyin sıkıcı bir film değil...
6


avatar
(489) -
Böyle canavarlı, bol cgi lı, fantastik film sevenlerdenseniz izlenebilir.Ancak filmde düzgün bir senaryo, akla dayalı insan ilişkileri vs yok.Full boş muhabbet ve canavardan kaçmaca, kovalamaca, avlamaca.
4


avatar
(220) -
Biri bu çılgınlığa son vermeli!

Ben nasıl ki -izleyicisi olmadığım- romantik komedilere, saçma sapan, tuhaf yorumlar yazmıyor ve bir puan yapıştırmıyorsam, siz de bir zahmet diğer sinema izleyicilerine biraz nefes alma şansı verin lütfen...

Bu film bir oyunun uyarlaması. Yani baya bildiğiniz bir video oyunun uyarlamasını film haline getirip, bolca CGI Teknolojisi kullanıp bu adaptasyonu yapıyorlar.

Siz neyin peşindesiniz bunu anlamıyorum. Bu film bir Schindler'in Listesi değil, Life is Beautiful hiç değil. Neyin kavgasını veriyorsunuz orasını ben hiç anlamıyorum.

Bu film bildiğiniz, canavarlarıyla, yaratıklarıyla, Disney park gibi bir deneyim yaşatıyor...

Konusu belli, bir oyundan uyarlanmış filmden nasıl bir beklentiye giriyorsunuz da bu kadar acımasız yorum ve puan verebiliyorsunuz? Gerçekten mantığım almıyor sevgili arkadaşlar.
8

Cevaplar (3)
avatar
(52) -
Sevgili winsinger,
Film :The Empty Man (2020), verdiğiniz not 4
Yorumunuz:"Benim gibi psikolojik gerilim/korku sevmeyenler kanımca bu filmden uzak dursun."
Yanlış anlaşılmasın neden The Empty Man'a düşük verdiniz demiyorum kötü filmdir evet.
Ama siz nasıl not verirken izleyicisi olmadığınız tarzda filmlere beğenmediğiniz için düşük not verebiliyorsunuz, biz diğer insanlar da aynı hatayı yapabiliyoruz. Neyin peşindesiniz demişsiniz, filmi izlediğimiz için fikir belirtme gafleti içindeyiz.
2


5
| Bildir
avatar
(220) -
Sevgili Jedy. Ben orada maalesef typo yapmışım. Türün izleyicisiyim. Lakin haklısınız, spor/dram filmlerine acımasız yorumlarım olmuş eskilerde. Bilemedim şimdi Çok Mutlu
8


2
| Bildir
avatar
(489) -
Sevgili Jedy ibretlik ayar vermişsin sevgili winsinger kardeşe.Tebrik ederim.Bu tür hataları hepimiz yapıyoruz.Önemli olan farkına varmak ve sonrasında yanlışımız varsa düzeltebilmek.İyi seyirler...
4


2
| Bildir


default avatar
(4) -
Mevzu bahis nedir anlayan var mı Gülücük Film "kötü" değil. Bence görseller muazzamdı. Sadece konusu açısından çok eksiği var gibi geldi bana. Yine de izlenir tabi..


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film