Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(6205) -
Açıkçası beklediğimden iyi çıktı. Çünkü gerilimi,heyecanı,aksiyonu ve konusu oldukça başarılıydı.Evet bir kaç yerde klişe sahneler olsa da 2.10 dakikalık süresine rağmen düşmeyen temposuyla sonuna kadar izlettiriyor. Filmin sonu devamı gelecekmiş gibi bitmesiyle ve şu sıralar pandemi döneminde izlemek için iyi bir seçenek diyebilirim...
7


default avatar
(3) -
İmdb puanına aldanım izlemeyecektim, fakat yorumları okuyunca bir şans vereyim dedim. Bence çok güzel bir film. Şu anda imdb puanı 5.0 bu puanı kesinlikle hak etmeyen bir film. Oyuncular tanıdık değil o yüzden sizi yanılmasın kesinlikle seyredin derim. Benim puanım 7/10. Arşivime ekledim.
7


default avatar
(5) -
Arkadaşın cümlesi özetliyor durumu
"üzerine az daha kafa yorulsa daha iyi bir film olabilirmiş."
Sürprizbozan: Göster


vakit geçirmelik izlenebilir iyi seyirler
7


Yorumlar (24)
default avatar
(105) -
Yapay zeka ve kullanımı hakkında özgürleşme ve kontrol seviyesinin ne olacağı üzerine yorumlanmış bir film. İhtimaller düşünülmüş. Üç robot yasası yapay zekada içinde geçerli olacak mı olmayacak mı bu tartışılmış. Ancak Amerikalıların deneme için başka ülkeleri kullanması ve kendilerinden biri olunca "onlar Amerikalıydı" diyerek plan değişikliği yapmaları bu filmde de var olunca ona bozuluyor insan. Hükmetmek neden onların hakkı...film uzun olmasına rağmen sıkmıyor. Robotların arada bir insan zayıflığı içinde kovalamaca içinde oluşları biraz hafiflik olsada güzeldi.
7


avatar
(807) -
Esasında tempolu, bol çatışmalı ve heyecan veren bir film. Benim beklentimin üstündeydi. Biraz oyunculuklar biraz kurgu daha iyi olabilse daha iyi değerlendirmeler yapılırdı.
6


default avatar
(58) -
Filmi maalesef beğenmedim. Oyunculuk kötü, senaryo kötü, bazı diyaloglar saçma; güzel olan iki şey var sadece: Sürekli fondan işittiğiniz gerilim müziği ve Kamboçya veya Vietnam'ın harika orman manzaraları. Bu sebeple seyretmenizi tavsiye etmem, zaman kaybı. Ben kaybettim, siz kaybetmeyin. Hem bir kere daha kayıp bir Amerikan piyadesinin kahrmanlığını seyretmek zorunda kalacaksınız. Evet, bir taraftan CIA'in yasa dışı deneylerini kötülerken diğer taraftan yine kendilerinden bir kahraman çıkarıyorlar. Pisliklerini temizlemenin bir yolu olsa gerek bu. Hem bir başka klasik ve bıktırmış senaryo da şudur: Köyün yerlisi bir kadın evli ve bir çocuk sahibi olmasına rağmen o Amerikan deniz piyadesine âşık olur. Kısacası, neresinden baksanız elinizde kalan, sadece manzaraları ve biraz da müziği ile durumu kurtarmasına imkan olmayan bir film. Süresi de uzun olduğundan (2 saatten fazla) tam bir vakit kaybı olacağı kesindir.
4


avatar
(169) -
yorumlara bakıp izledim ve imdb puanının gerçekten hak etmeyen bir yapım efektler biraz basit kalsa da izlenir ama kesinlikle 6+ üstü puan hak ediyor. Bu arada pandemi dolayısıyla bolca film dizi izler oldum ve maalesef gördüm ki imdb de puanla skalası iyice bozulmuş. Alternatif bir değerleme sitesi lazım.
6


default avatar
(26) -
Kısıtlı bütçe nasıl güzel bir film yapılırın en güzel örneklerinden...Aksiyonu gerilimi gayet tatmin edici başarılı bir film
7


default avatar
(11) -
Bu filmin bu kadar uzun olması o kadar gereksiz olmuşki hakikaten üzerine kafa yorulsa daha iy bir film olurmuş diyen arkadaş doğru demiş. Birde filmde ağlamalı sahneleri çok abartmışlar bir ara kendimi Türk dizisinde zannettim. Bu arada robot animleri harika...
5


default avatar
(94) -
Maalesef iyi yorumlara aldanıp seyrettim. Kesinlikle bir bilimkurgu filmi değil. Bildiğin tv için aksiyon filmi. Şu an adını hatırlayamadığım ama benzeri çok olan, uzaktan kumandalı robot kovalasın, adam kaçsın oyunlarının film versiyonu. Sırf film uzasın diye gereksiz koşuşturmacalar, gereksiz diyaloglar. Hiçbir filmde bu kadar çok "şunu söyle yapsana / niye öyle yapmadı ki" dediğimi hatırlamıyorum. Neal McDonough oturduğu yerde telefonla konuşarak filmi bitirdi. Büyük oyunculuk!
1


avatar
(132) -
Bu filmin puanı kesinlikle 7.5 olmalı bu senenin izlediğim en iyi filmlerinden biri. Acayip ilerliyor konusu muazzam işlemişler. Oyunculuklara diyecek kelime yok mutlaka izleyin . @
Spectral diye bir film vardı o çok çok iyi puanının çok üstünde meraklıları bakmalı
7


default avatar
(467) -
Yani ben 2 saat çok da sıkılmadan izledim puanını hakkediyor beklentiye girmediğim için güzel gelmiş olabilir
6


avatar
(293) -
oyunculuklar kötü, konu kötü işlenmiş senaryosu iyi değil zaten ayrıca gereksiz uzun, bilim kurgu olsun daşdan olsun demiyorsanız kesmez. İzle sil de olabilir.
5


avatar
(214) -
amerikalıların düşük oyunculuk performansını saymazsak gayet güzel film, en son sahneden sonra neler oldu çok merak ettim
7


avatar
(8408) -
Konusu rambodan predatora, çok geniş bir yelpazeye yayılacak kadar klişe... Oyuncu kadrosu ve film çok üst düzey değil ama her türlü izlenir bir yapım. Sadece gereksiz çok uzun tutulmuş, bu ister istemez bir kopma yaşatıyor. İyi seyirler olsun.


avatar
(290) -
Sıkılarak izlediğim bilim-kurgu yapımlarından.Son zamanlarda kaliteli film bulmak oldukça zor oluyor.Kötü oyunculuklar kötü cgı orta halli konu.Robotlar bana hiç gerçeklermiş hissi vermedi.Karşılaştırmak belki yanlış ama taa 1984 te çıkan Terminatör'deki T-800 buna 10 basar.Şahsen ben beğenmedim.
4


avatar
(394) -
Biraz beklentimi yüksek tutmuştum. Lakin daha önce bir çok kez izlediğimiz benzer senaryoya sahip yapımlardan farklı birşey sunmadı benim açımdan. Süresi gereksiz uzatılmış 1:30 gibi bir zamanda bitirilecek film fazladan 40 dk daha sürünce ister istemez ekran başında kafam düşmeye başladı uykudan. İzlemeyin demiyorum. Mutlaka şans verin lakin beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.
5


default avatar
(5) -
Arkadaşın cümlesi özetliyor durumu
"üzerine az daha kafa yorulsa daha iyi bir film olabilirmiş."
Sürprizbozan: Göster


vakit geçirmelik izlenebilir iyi seyirler
7


default avatar
(323) -
heyecanı sonuna kadar götüren, aksiyonu bol bir film. süre bakımından gereksiz uzun ama. klişeler yok değil fakat filmi izlemenize de mani değil. 6/10
6


default avatar
(85) -
Imdb puanını hak etmediğini düşünüyorum. Sürükleyici ve yer yer gerilimi hissettiren bir filmdi. 2. film çekilirse daha iyi olacağını düşünüyorum.
7


default avatar
(6) -
kesinlikle aldığı puanın çok altında . Net . Ben bu kadar vasat bir film ve amatör oyunculuk görmedim .
Uzak durun 2 saat 10 dk nız boşa gitmesin
1


default avatar
(19) -
Kesinlikle aldigi puanin cok uzerinde. ilk 20 dakikasinda sanki bir tv filmi izlenimi veriyor fakat aksiyon sahneleriyle one cikarak sizi evran karsisina civilemeyi basariyor.
7


default avatar
(12) -
"Rooter" kardeşime aynen katılıyorum.Gereksiz uzun sahneler ve sayısız mantık hatası .Güzel olacak bir filmin içine etmişler.Uzak durulmalı bence.
3


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film