Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

o kul

 
Kayıt : 20 Ekim 2019
Son Yorumları
The Fury (1978)
27 Temmuz 2021
Filmin çevirildiği yıllarda telapati ve psikokinetik enerji moda idi. İnsanlarda manevi yönelimlere geçiş yeni yeni başlamıştı. Uzakdoğu kültürlerine merak arttığı zamanlarda bu döneme rastlar. Film içerik olarak günümüze göre çok geride aslında. Ancak o yıllarda gerçekten bu filme bakanlar vay be demişlerdir. Eski filmlere bakmak aslında önemli. Nereden nereye gelindiğini anlamak için. Bilimkurgu filmlerinde günümüzde çok ileri bir seviyeye ulaşıldıysa geçmişe borçlu olduğumuza inanıyorum. Güzel filmdi. Seyrederken sıkılmayacağınızı sanıyorum.
Durak (2014)
27 Temmuz 2021
İyi olmak, enayilik mi, kendinden başkalarını düşünmek enayilik mi, birilerini uyarmakta. Film ağır, insanın içini karartıyor. Finaldeki dayak sahnesine gelince donup kaldım. Kaderi biz mi yazıyoruz, yoksa tanrı mı? Sorunların çözümü için en kolay yolun ne olduğunu da filmde görüyorsunuz. Film bununla kalmamış bir çok sorunun cevabını arıyor. Ne çok söylenecek söz bıraktı bende bu film anlatamam. Konusu kara, mekanlar insanı yıpratan cinsten...muhakkak seyretmeniz gerekiyor. Muhakkak...
Bad Education (2019)
26 Temmuz 2021
TV filmi kalitesinde ama konusunun gerçek olması 10 üzerinden 10. Çalışma bütün ülkeler için geçerli bir konuya el atmış. Eğitimdeki görünmeyen yolsuzluk/hırs. Filmin yarısına kadar konuyu tam yerine oturtamıyorsunuz. Sonra hadi... bu ne der gibi. Bu film kaçmaz. Bu insanlarıın neden bu duruma düştüklerini düşününce filmde var.
Sürprizbozan: Göster
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film