Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(357) -
Filmini izledim ve yaklaşık 2 yıldır bu diziyi bekliyordum, beklentilerimi karşıladı ben çok beğendim ilk bölüm itibari ile. tabiki dizi olduğu için film gibi kısa kesecek değiller illa ki araya bazı konular girecektir, ilk bölümü baya akıcıydı 50 dk nasıl bitti anlamadım şans verin seveceksiniz. filmini izleyenler kesinlikle beğeneceğini biliyorum iyi seyirler. 10/8.6
9


avatar
(50) -
Filmi çok güzeldi ama dizi aynı kurgu bütünü içinde başlamadı. İlk bölümden edindiğim intiba dizi kareleri birbirinden kopuk ve bir bütünlük yok. Eni boyu dar olan veya öyle olduğunu hissettiğiniz bir tren vagonuna saçı başı uzun sakallı bir aktör koymuşlar; yüzü tüm vagonu kaplıyor. Umarım yeni bölümler daha iyi gelir yoksa 2-3 bölüm daha seyredip ayrılacağım diziden.


avatar
(17) -
Kendine özgü, orijinal bir konusu olduğu için filmini çok beğenmiştim, dizisi de film kadar iyi olmasa da hoşuma gitti. Çoğu detay ve konu filmdekiyle aynı ama işleyiş biçimi tamamen farklı. Özellikle 1. bölümün sonuyla sonraki bölümler için merak uyandırmışlar. IMDb puanından fazlasını hak ediyor bence.
8


Yorumlar (31)
default avatar
(141) -
Dizi belli bir tempoda devam edip gidiyor, mantıtğı dışarda bıraktığınızda izlenebilir özelliğini sürdrüyor. Malum kanal yine eşcinsellik konusunu bir güzel işliyor.
(03.sezon için)
6


avatar
(175) -
ben bıraktım izlemeyi. 3. sezonun başların da yine iyi gibiydi ama 4. 5. bölümden sonra bi anda koptum iyice. sanırım şu çocuğu doğacak olan kızı hiç sevemedim. saçma sapan konulara çok fazla zaman ayırmaya basladılar. j.connely li bölümler daha iyiydi.


avatar
(52) -
filmini de izlemiş biri olarak; 1. sezon gayet dikkat çekici iken, 2. sezonuyla duraklama devrine, 3. sezonuyla da çöküş devrine girdiğini düşünüyorum. 3. sezon gerçekten zorlama olmuş, izlemesi de sabır istiyor. başladım diye izliyorum...

bu sezon final yapmazsa 4. sezonda kesin final yapar.


avatar
(363) -
Yine büyük bir hayal kırıklığı. Filmin yanına yanaşamaz, kıyas etmeden bile vasatın altında kalan bir dizi.

İsyancı lider asla ama asla lider değil, bize geçmiyor o. Bay Wilford (Sean Bean) neden bu kadar kötü anlamadım. Kötü resmedilmesi bir yana kötü de olamıyor. Zorlama kötü karakter gibi. Biri tehdit falan mı ediyor kötü olsun diye?

Hele 1000 vagonu koştura koştura geçen konaklamacı abla beni güldürdü. Paytak paytak yürüyerek 30 saniyede 1000 vagon aşıyor.

Çok güzel olabilirdi, çok güzel bir hikaye var çünkü elimizde. Ama becerememişler. 1. sezon 10/5, 2. sezon 10/4 alır.
6


default avatar
(323) -
gerçekten başarılı bir yapım. heyecanla son ana kadar kendini izlettiriyor. ilk sezon daha iyiydi ama ikinci sezon da güzel. 8/10
8


avatar
(294) -
Sinema filmi ne kadar efsane ötesi ise, dizisi bir o kadar berbat ötesi! STV seviyesinde mantık hataları ki çok iyi kısalar çeken öğrenciler de var o ayrı, senaryo basitlikleri, aşırı büyük oyunculuklar, say say bitmez! Olur da 3. sezon onayı alırsa, Dogs of Berlin, Altered Carbon gibi dizileri durdurup bu rezilliğe devam kararı alırsa Netflix cidden pis küfür basacağım kendilerine! Adamlar çöp içerik üretmeye and içmiş resmen!


default avatar
(2) -
kesinlikle izleyin pişman olmazsınız filminden kat be kat kaliteli dizide ne ararsan var gerilim,macera ,gizem ,kar ,kış puanım 8/10
8


avatar
(1) -
Bu diziyi, filminden nasıl daha başarılı bulduklarını anlamıyorum. Aynı isimli Filmin ve Jennifer Connelly hatırına diziye başladım ve dün itibari ile 2 sezonluk vakit kaybı diziyi bitirdim. J. Connely dışında bana göre oyunculuklar sıfırın altında, buna Sean Bean de dahil, baş kötüyü oynamaya çalışmış ama senaryo saçmalıkları yüzünden ortada ne yaptığı bilinmez saçma sapan acınası bir karakter olmuş. Direniş başı arkadaşın da asla bir lider duruşu ve oyunculuğu yok. Dizi mantık hatalarıyla dolu, hepsini geçtim 1000 küsur vagonlu trenin bir ucundan diğer ucuna sahne başı ışınlanmanın açıklamasını zar zor tren içi vagonlu sistemle açıklamayı 2. sezon akıl ettiler ama yine saçma yine saçma, bu trenin minimum uzunluğu 15-30 km arasında olmalı. Özellikle 2. sezon tüm dizi toplam 10 karakter üstünden dönüyor ki bunların yarısı ergen ve gençlik dizisi kafasında takılıyorlar, insanlığın son umudunu bu 10 karakterin iradesine bağlamışlar. Özellikle 2. sezonda Melanie'nin olmadığı bölümleri Hint dizisi izler gibi izledim. Son olarak bol bol, gereksiz abartılmış ve göze sokulan, konuyla alakasız lgbt sahneleri artık baymaya başladı (asla homofobik biri değilim saygım sonsuz) Hayatını, yerli (istisnalar hariç) ya da Hint dizileri ile geçirmiş kişileri tatmin edebilir ama benim için netflix'in el atıp batırdığı başka bir yapımdan ibaret oldu.
3


default avatar
(19) -
Filminden sonra beklentim olmadan izledim ilk sezon fena değildi ilerledikçe daha iyi olmaya başladı.
2. sezonsa gerçekten başarılı bölümleri heyecanlandırıyor kesinlikle tavsiye ediyorum. NOT: Filmi izlemeden diziye başlanabilir bir şey kaybetmezsiniz hatta daha az önyargınız olur diziye karşı)
(02.sezon 10.bölüm için)
9


default avatar
(55) -
dostlar dizi çok güzel. 1. sezonu bir günde izledim. sürekli ne olacak diye sonraki bölümleri hep merak ettim. sürükleyici ve akıcı. sıkmıyor. kesinlikle tavsiye ederim. dizi boşluğuna düştüyseniz mutlaka izleyin derim.
8


default avatar
(85) -
Nadide bir parça!
Bence bu dizi, etkileyici karakterleriyle, atmosferiyle, kıyamet filmlerine getirdiği yeni bir bakış açısıyla, özgün ve de etkileyici konusuyla, başarılı oyunculuklarıyla ve korkunun İtalyan ustası Dario Argento'nun çocuk yaşta keşfettiği ve dünya sinemasına armağan ettiği, yılların oyuncusu, büyük oyuncu Jennifer Connelly'nin varlığıyla onurlandırılmış unutulmayacak bir dizi!
10


default avatar
(5) -
Bu kez tersten gittim önce diziyi ardından filmi izledim. Benim fikrime göre dizi çok daha iyi olmuş


avatar
(30) -
Oyunculuklar berbat. Olayın vehametini izleyiciye hissettiremiyorlar. Helede başroldeki oyuncu resmen rezalet. Bir şeyler oluyor, ama izleyiciye hiçbir açıklama yapılmıyor. Dizi mantık hatalarıyla dolu. Sürekli kendinize nasıl yani diyorsunuz. Yersiz müzikler tercih edilmiş. Anlamsız, vakit kaybı sahneler oldukça bol. Filmi çok iyiydi, ama dizisi gerçekten çok kötü olmuş. Vakit kaybetmeyin alternatiflere yönelin derim. (:
1


default avatar
(2) -
Dizi başlarken güzel başladı,sonra yavaşladı sona doğru coştu... final bölümü merak uyandırdı. Hele böyle bir zamanda bu dizi gayet başarılı.
9


default avatar
(141) -
Bilim kurgu adı altında yapımcılar izleyicilere iyice saçmalıkları kabul ettirmeyi başardılar. Bu da onlardan biri, Büyüklere masallar... Gerçeklerden soyutlanıp bir şeyler izlemek istiyorsanız fena değil. Ha yine ekleyeyim, eşcinsellik yine araya sıkıştırılmış...
(01.sezon için)
6


default avatar
(7) -
Yorum yaptığım esnada 6 puanı olan ve bunu hakketmeyen bir yapım. Evet eksiklikleri olabilir çok daha iyide olabilirdi ancak bence kesinlikle şans verilmesi gereken dizilerden. İyi seyirler
8


default avatar
(2) -
Filmini izlemiş biri olarak dizisini izlemek istemedim başta fakat dizi yokluğunda başlayayım dedim. Ön yargım nedeniyle haksızlık yaptığımı fark ettim. Dizi gerçekten güzel olmuş oyunculuklar çok iyi kurgu güzel.Tavsiye ederim filmi beğendiyseniz dizisini de beğenirsiniz.
8


avatar
(276) -
Dizi kopuk kopuk, sınıf farklılıkları iyi yansıtılamadığı için dizi kendine çekemiyor , görsel efektler yani kıvamında. Bence bu dizi hiç yokmuş gibi davranabilirsiniz. Filmini izleyip keyfinize bakın.
4


avatar
(35) -
Sonlara doğru batırmazlarsa güzel gidiyor yalnız şahsi görüşüm biraz hızlı ilerledi 1 sezonda bitecek gibi eğer düzgün planlanırsa 3 sezonluk dizi çıkacak potansiyelde bir kurgu
8

Cevaplar (2)
avatar
(146) -
Aslında ucu açık bir dizi olabilir. Filmdeki gibi trenden çıkıp başka bir yöne evrilebilir. Hayatta kalmış başka insanlar veya canlılarla karşılaşabilirler. Yer altında yaşayan bir sığınak sağ kalmış olabilir. vs... Yeter ki hayal güçlerini kullanıp seyirciyi içine çekebilsinler.


2
| Bildir
avatar
(35) -
Aynen konu genel anlamda derin nereye çekerlerse uzar gider senaryo ama
Sürprizbozan: Göster
saten 4. bölümü daha izlemedim biraz ilerlesin beklemek zor oluyo Gülücük
8


0
| Bildir


default avatar
(41) -
Sargo arkadaşım o kadar güzel ifade etmiş ki süper. Başrol o kadar itici ki çok daha iyi bir kurgusal başrol ile daha iyi bir dizi çıkabilirdi ortaya. 10/7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film