Giriş Kayıt
Yorumlar (54)
avatar
(220) -
Gayet kaliteli, kurgusu da çok iyi. Ayrıca oyunculuklar eleştirildiği kadar kötü değil, ortalamanın üstünde denebilir. Hiç düşünmeden izleyebilirsiniz.
8


default avatar
(8) -
Akıcı ,gizemli ve merak uyandıran başlangıcı ile sürüklüyor, ayrıca farklı senaryosu ile şaşırtıyor, fakat film bitince düşündüğünüz şey şu. biraz gerilmek biraz da şaşırmak için izlenir, izlemeyenler bir şey kaçırmaz, öyle sanatsal, yenilikçi bir unsur yok, boş vakit değerlendirmekten öteye gidemeyen bir film.
4


default avatar
(29) -
Filmin müzikleri adamı gerim gerim geriyor .. 1-2 yerde ters köşe yaptı evet .. ama sonuncusu artık tahmin edilebilird i.. Konuya aşina değiliz o güzel .. 2014 te bir kısa film çekilmiş ama izlemedim tam olarak aynı konu mu işlendi bilemiyorum .. Bundan sonra kesin benzer filmler gelir diye düşünüyorum şahsen üstüne çöreklenirler hemen Gülücük Gayet izlenir bir film bir ara baya sıkı sıkı ekrana kitlendiğimi farkettim .. Puanım tam da 6-7 arasında 6 versem az 7 versem acaba fazla mı gelicek emin değilim ama yine de 7 eder son zamanlarda böyle bir film izlememenin hatrına .. İyi seyirler olsun ..
7


avatar
(20) -
Film en az 7 puanı hakediyor. Sizi sürekli olarak ters köşeye yatırıyor. Tavsiye ederim.
7


default avatar
(42) -
İlginç derecede beğendim filmi. Muhtemelen dandik, klişelerle dolu bir filmdir diye açtım, ilk 20 dk'dan sonra adım adım güzel bir filme dönüştü. Son zamanlarda izlediğim eli yüzü düzgün gerilim filmlerinden. 7.2/10.


avatar
(394) -
Filmi 2 bölüm olarak ele alabiliriz. İlk bölüm durağan ve kasvetli. Bu durağanlık ve kasvet film öyle ekrana yansıtılmak istendiği için var. Yönetmen gayet iyi işlemiş bu durumu ekrandan size de tesir ediyor bu hava. İkinci bölüm ise daha hareketli ve gerilim biraz daha yukarı çıkıyor. Daha önce benzer bir iki yapım izlememe rağmen beni ekrana bağladı. Keyif aldım. Şans vermenizi öneririm.
5


avatar
(8408) -
Fazla ağır ilerleyen ama güzel bir film. Tahminleri sürekli boşa çıkartan, sürpriz ve alışılmadık bir konu bulunmuş gibi... Daha fazla anlatıp tadı bozmamak lazım, ben izlenir derim. İyi seyirler olsun.


default avatar
(311) -
Oyunculuklar, senaryo ve kurgu basit kalmış. Sonunu sürpriz bitirmeye çalışsalarda olmamış. TV filmi tadında. İzlenmese de olur. 4/10
4


default avatar
(4) -
Filmin bütçesi düşük, oyunculuklar orta ama senaristle yönetmenin sonunda elde ettikleri başarı gayet de yüksek. Nadiren görme zevkine eriştiğimiz böyle gerilim filmlerini meraklısı kaçırmasın.
7


avatar
(236) -
Fena sayılmaz merak uyandıran konusu var.. gizem barındırıyor ortalama oyunculuk izlenebilir kalite..


avatar
(715) -
İlk yorum benden olsun..Film nasıl başladı, nasıl gelişti ve nasıl son buldu..Spoiler olmasın diye daha fazla anlatmayayım..Fakat bütün süprizlerine rağmen yine de tuzu eksik salata gibi yavan..Puanı çok düşürmemek için 6..
6

Cevaplar (1)
avatar
(312) -
Ben finalde kaldım. Finali nereye bağladılar bir türlü anlayamadım.
6


0
| Bildir


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film