Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(1248) -
Benzerlerine aşina olduğumuz bir yapım. Film ilerledikçe verdiği ipuçları ile sonunu az çok kestirebiliyorsunuz. Başrol oyuncusu Freida Pinto hoş kadınmış. Senaryo çok sığ idi. Gelişigüzel bir şekilde hikaye yaratmak adına olaylar birbilerine bağlanmaya çalışılmış. Bu beni biraz rahatsız etti. Yine de kısa süresiyle sizi sıkmayacak bir yapım var karşınızda.
6


avatar
(176) -
Kısaca basit ve yapay. oyunculuk ve kurgu da kötü olunca ortaya berbat bir film çıkmış. Birde böyle bir senaryo ya ''Kız Gücü'' propagandasını yerleştirince acayip sırıtmış. Kanser olan bir yakınınız var mı ya da böyle ağır bir hastalık geçirdiniz mi bilmiyorum ama bu durumda olan bir insan her daim yanında bulunan seni bırakmayan yalnız olduğunu hissettirmeyen birine oldukça bağlanır hemen herşeyden şüphelenip kolayca silemez. ama bu fillmde NETFLİX propagandasının umrunda olmamış.. kadınlar kendine yeter Girl Power mesajını verelim biz demişler bu da olmamış eğreti durmuş filmde. zaten netflix kuruldu kurulalı kendi mesajları propagandaları uğruna saçma sapan filmleri çıkarmaktan çekinmiyordu. sırf vermek istediği mesajlar uğruna filmler katlediliyordu ama on film çıkarıyorsa iki tanesi iyi oluyordu şimdi on filmin onu da berbat ne yazık ki.

Dizilere gelince bir HBO olmasını beklemiyorum ama ozark dışında iyi bir dizisi de yok . bu şekilde saçmalamaya devam ederse istediği kadar çok üretim yapsın kendi kendini bitirecek.
2


avatar
(317) -
Logan Marshall Green'i başarılı buldum onun dışında filmde kurguda boşluklar var, kolay tahmin edilebilir bir senaryo da cabası.
4


default avatar
(141) -
Bugünde kadar bin kere işlenmiş bir ev gerilimi filmi, ama bu belki de en sığ olanı. Sınırlı oyuncu, amatörce saneler, kötü bir akış, özetle izlemekle boşa zaman kaybı. (İlla da izleyecekseniz, izlerken meşgul olacağınız bir şeyler de olsa iyi olur)...
2


avatar
(101) -
tek mekan konusu gerilim/ korku filmlerinin önemli konularından biridir. Bu konuda çekilen filmlerin, klişelere sahip olması da gayet anlaşılır. Nihayetinde av/ avcı konumu, sürekli koşuşturmacalar bu türün olmazsa olmazlarından.

Bu tür filmlerde önemli olan nokta, bütün bu klişelere rağmen gerilim ve merak öğesini belirli bir seviye de tutup tutamadığıdır. Ben filmi bu açıdan başarılı buldum. Keyifle izledim ve sonunda da memnun kaldım.

Notum: 6 / 10...


avatar
(6202) -
Açıkçası film çok iddialı olmasa da gizemi ve gerilim iyi yakalamış olduğu için kendini izlettirdi.. Uzunca bir süre kötü adamdan şüphelenmedik ama keşke geçmişi hakkında biraz daha bilgilenseydik. Onun dışında evin dizaynı çok güzeldi. İzlerken sıkılmadım ama yinede çok beklentiye girmeden şans verilir......
5


avatar
(8404) -
Logan Marshall-Green bildim bileli arızalı rollerde oynar. Hint asıllı doğal güzelimiz filme renk katmış. Eski usul bir gerilim, çokça durumları belli etse de, bunu çok dert etmiyor gibi... Ben izlenir derim, iyi seyirler olsun. Bu arada Leon Bridges- Coming Home şarkısı çok güzelmiş.


default avatar
(110) -
Son zamanlarda izlediğim en ama en amatör filmdir bu. Ne hikaye, ne yönetim, ne gizem unsuru ne de oyunculuk, hepsi yerlerde geziyor. Filmi izlerken daha ilk 5 dk da kafanızda ne çiziyorsanız emin olun hepsi gerçek ve eminim ki çok kişi izlerken bunu yaşayacak. Berbat bir filmdi.
2


avatar
(614) -
Film durağan başlasa da gitgide tempo artıyor. Gerilimi iyi verse de gizemi ne yazık ki sonuna kadar koruyamıyor. Olayın nereye gideceğini anlayınca da filmden kopuyorsunuz.

Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(498) -
Nedenini anlamadığım bir şekilde film kendi kendine spoiler veriyor...

Sürprizbozan: Göster


Çekimler vs güzel, konu çok orijinal olmasa da izlenebilir cinsten ama uygulama iyi değil... Senarist aibimiz kurgu ve diyalogları ile akışı çok baltalamış ve sonucu çok açık etmiş...
5


avatar
(538) -
Benzeri çok yapım olsa da, hem kaliteli hem de sonuna kadar heyecanla izlenen bir film. Adım adım gizem/gerilim artıyor. Kesinlikle bu tarz ev/aile içi gerilim sevenlere ideal.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film