Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Desperatess

 
Kayıt : 02 Temmuz 2016
  • Ayin
    Ayin
  • Light of My Life
    Light of My Life
  • The Wolf Hour
    The Wolf Hour
Son Yorumları
Intrusion (2021)
25 Eylül 2021
tek mekan konusu gerilim/ korku filmlerinin önemli konularından biridir. Bu konuda çekilen filmlerin, klişelere sahip olması da gayet anlaşılır. Nihayetinde av/ avcı konumu, sürekli koşuşturmacalar bu türün olmazsa olmazlarından.

Bu tür filmlerde önemli olan nokta, bütün bu klişelere rağmen gerilim ve merak öğesini belirli bir seviye de tutup tutamadığıdır. Ben filmi bu açıdan başarılı buldum. Keyifle izledim ve sonunda da memnun kaldım.

Notum: 6 / 10...
Standing Up, Falling Down (2019)
19 Eylül 2021
Film, hayat karşısında iki kaybedenin karşılaşması, kısa süren arkadaşlıkları merkezinde birbirlerinin dertlerine ortak olmasını ve yaşananları ele alıyor. Ailevi problemler de filmde önemli yer tutuyor.

Başarısız komedyen rolünde Ben Schwartz, hayatının olgunluk döneminde bir çok pişmanlığı barındıran doktor rolünde Billy Crystal başarılı bir oyunculuk sergiliyor.

Hayata, pişmanlıklara dair vurgular var. Beğeniyle izledim.

Notum: 6.3/ 10...
Best Sellers (2021)
19 Eylül 2021
Konu bilindik: Yayınevi zor durumdadır ve kurtarmak için yeni bir kıvılcıma ihtiyaç vardır. Aranan kişi, bir romanıyla şöhreti yakalamış ve köşesine çekilmiş yazar, Harris Shaw'dur.

Film, babasından kalan yayınevini ayakta tutmaya çalışan bir kadın ve huysuz yazar ilişkisi merkezinde hayata, geçmişe dair sorgulamaları içeriyor. Dram boyutu daha önde ve fazlasıyla klişeler de var.

Rahat izlenen bir film. Keyifle izledim ve beğendim.

Notum: 6.5/ 10...
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film