Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(59) -
Uzun uzun eleştiriye bile değmeyecek bir film.
Tek sözüm, lütfen izlemeyin.


default avatar
(488) -
Recep İvedik karakteriyle ünlenmiş Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama için insanda ister istemez bir ön yargı oluşuyor doğrusu. Yine bel altı espri yapacak, senaryo yerlerde gezinecek gibi şeyler düşünüyor insan her filminde. Ben de bunları düşünüyordum filme girmeden önce. Öncelikle şunu demeliyim ki, film her ne kadar mükemmel olmasa da, Şahan'ın Recep İvedik havasından kurtulup yeni bir proje ortaya atmasındaki çaba oldukça net gözüküyor. Bu yüzden film, eleştirmenlerin dediği kadar kötü değil.

Ama o kadar da iyi değil tabii ki. Her filmde olduğu gibi bu filmin de, gereksiz uzatılmış yerleri, senaryo boşlukları ve 2-3 kötü esprisi var. (Ama sadece 2-3 tane) Türk sinemasına yeni bir soluk getirdiği de yok bu filmin. Ama ben yine de bu filmi kötü bulmadım çünkü, bazı bel altı esprileri saymazsak filmin seyirciyi gerçekten güldürdüğü 1-2 tane ufak an var. Klişe senaryoyu saymazsak da, yeni fikirlerle bu proje ortaya çıkmış. Türklerin de bir işi başarabilip icat yapabileceğini vurguluyor film.

Aslında, bu yazıyı da o kadar kafaya takmayın. Şunu aklınızda tutun yeter: Şahan, Recep İvedik'ten sonra gelişme göstermeyi başararak başarılı olmasa da, kendini izlettiren bir iş ortaya çıkarmış. Kafa dağıtmak için izlenebilir yani. Klişe bir senaryo, izlenebilir bir hale bürünmüş bu filmde. Yani "Yine bir Şahan filmi" gözüyle pek de fazla bakmayın. İyi seyirler:

SONUÇ: Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama, Recep İvedik serisinden farklı ve yaratıcı yapısıyla başarılı bir iş olmasa da, kafa dağıtmak için birebir.

FİLMİN İYİ YANLARI:

+ Bel altı espri dozajının az, yaratıcı şakaların dozajının fazla olması.

+ Klişe bir senaryoya yeni fikirler eklemesi.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Senaryonun bazı yerlerde ana hikayeden koparak seyirciyi sıkması.

- Sonunun biraz klişeye bağlanmış olması.

TOPLAM PUAN: 6.2/10
6


default avatar
(3) -
Bedava bilet vardı gittim. Neyseki kapıya yakın yerde oturuyordum salonu terketmek için ikinci yarıyı beklemek zorunda kalmadım.
1


Yorumlar (41)
default avatar
(44) -
Dandik bir senaryoyu parlatamadığı için Şahan'ın beş para etmez oyuncu olduğunu ispatlayan gerçek bir başyapıt. Gelecek nesiller için bir ibret belgesi.
2


default avatar
(28) -
o kadar kötü yorumdan sonra cesaret edip izledim. ama gerçekten neden bu kadar kötülendiğini anlayamadığım, eğlenceli zaman geçirebileceğiniz, çoğu türk yapımı filme göre gayet izlenebilir bir film olmuş. 6/10
6


default avatar
(31) -
tamam iyi değil ama 3 verecek kadar kötüde değil
recep ivedik karşıtları buraya doluşmuş anlaşılan ...
bkz. tüm zamanlarda en çok izlenen film ri4 oyuda 4..
6


avatar
(96) -
Celal ile Ceren'e çok gülmüştüm ama bu olmamış maalesef. Üzgünüm...
4


default avatar
(249) -
valla keyifle izledim o puanı hiç hak etmemiş en azından bir 8 puanı var. Güzeldi. kahkahaya boğulduğum birkaç yer bile oldu.
8


default avatar
(105) -
Eğer 10 saat boşluğunuz var, bir avm de beklemek zorundasınız. Mağaza gezmeyi sevmiyorsunuz. Sıkıntıdan ölüyorsunuz. Avm deki marketi bile gezdiniz Gülücük. O zaman yapacak tek şey var marketi tekrar gezin ve bu filmi izlemeyin. Yada evdesiniz. Elinizde bu film var. Altyazı okumak istemiyorsunuz. Türkçe bir film izleyeyim ki, hem alt yazı olmasın hem kafamı yormayayım diyorsunuz. O zaman açın inception izleyin daha çok hoşunuza gider. Daha az puan veremediğim için 1 verdim.

Editoryal; Yorum yazarken, her cümle için bir satır kullanmak yerine yukarıda düzenlendiği gibi paylaşınız.
1


default avatar
(41) -
Film kötü.. Ona diyecek yok.. Recep ivedik çakması bişey olmuş.. Yada olamamış.. şahan gökbakır ın filmlerinin ortak özelliği, 1. Ucuz olması çünkü pahalı oyuncu oynatmıyor (celal ile ceren hariç) genelde figuran yada hiç görmediğimiz oyuncular var 2. Bol bol hakaret var, espiri çok az..
3


avatar
(65) -
Şahanı yer, Cem Yılmazı öv. 10 numara eleştirmensin.
Yahu bu filmin neresi çöp? Neresi izlenilmez? Yorumları okudum, izlemeyecektim nerdeyse..

10üzerinden rahat 5 alacak bir film.
7


default avatar
(7) -
Süper değil tabik ki ama bence eğlenilecek vakit geçirmek için bir alternatif. burada çöp diyen vs.. arkadaşlar sanırım 10 numara 5 yıldız yönetmen set amiri senarist falan herhalde.. mutfak ekibi değillerse sanırım ünlü eleştirmenler. Gülücük

SEYREDİN berbat değil ... zamanınızı çalmaz , eğlencelik çekirdek niyetine..

Cevaplar (1)
default avatar
(249) -
aynen valla beğenmeyenler ne bekliyordu onu anlamış değilim. güzeldi keyifle izledim valla
8


2
| Bildir


avatar
(231) -
Türk halkının bazı kesimlerine odaklanılarak, türk sineması'na bir eser bırakma amacıyla değil para kazanma amacıyla yapılmış bir film. Çöp.
1


avatar
(9) -
Son 20 dakikası hariç bence 5 para etmez.
ya da direk son 20 dakikasını izleyin. belki biraz gülümsersiniz.
Sürprizbozan: Göster
3


default avatar
(170) -
Burada yazılanlara bakmayın gene milyonları kaldıracak şahan abimiz
3 alacak kadarda kötü değil ben başlardaki programlara güldüm onun dışında hakikaten duygusuz bir film boş zamanda izlenebilir.
4


default avatar
(61) -
Kötü,çok kötü.
1


avatar
(60) -
Tamam Çok iyi değil ama. filmin puanı 2.5 olamaz.

Cevaplar (1)
default avatar
(249) -
güzeldi en azından 6 puanı var
8


2
| Bildir


avatar
(65) -
Yüzüklerin efendisi serisini sinemada izliyorsun aynı parayı veriyorsun bunu da izliyorsun aynı parayı veriyorsun!
1


default avatar
(34) -
anlamıyorum böyle filmlere nasıl gidiyorlar.
1. Oyuncu Şahan Gökbakan
2. Fragmanından belli rezalet olduğu
3.Yönetmen Togan Gökbakar önceki filmleri

Onu bunu geçin burada 1 puanı verenlerde filme gidiyorlar. sonrada neden böyle film çıkarıyorlar diye eleştiriyorsunuz.Bu filmi eleştirmek için fragman bile yeeter fazla sözree gerke yok . izletmeyin izletene engel olun.
1


avatar
(39) -
Şahan izleyici ve hayran kitlesine güvenerek saçma sapan bir film yapmış ve nitekim emeline ulaşmış da görünüyor, millet isme gidiyor filme değil ama çoğu pişman olmuştur.
6


avatar
(566) -
Yapılan kötü yorumlara saygı duymakla beraber çoğunun fazla abartılı ve ön yargılı olduğunu düşünüyorum.Şahan sen devam et,Recep İvedik yüz de çıksa da sinemadayız,Osman Pazarlama vs. çıksa da.Komedi sinemasının amacı güldürmek ise,sen bunu hep başarıyorsun.
10

Cevaplar (1)
default avatar
(249) -
Aynen valla güzeldi belaltı esprisiz güzel bir film olmuş hayır ne bekliyorlarki belaltı sahnelerin esprilerin olmadığı bir aile filmi çok hoştu valla ben 8 puan verdim
8


1
| Bildir


avatar
(76) -
beklediğimden de kötüydü. izlerken uykum geldi.
5


default avatar
(59) -
Uzun uzun eleştiriye bile değmeyecek bir film.
Tek sözüm, lütfen izlemeyin.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film