Giriş Kayıt

Raya ve Son Ejderha (2021) Yorumlar


Raya and the Last Dragon

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(89) -
Vermiş olduğu mesaj ile çok güzel bir animasyon herkesin izlemesi gerek. Hepimiz farklılıklarımıza rağmen bir birimize tahammül etmeyi öğrenebilirsek, din ayrımı, dil ayrımı, ırk ayrımı gözetmeden kardeşlik, barış ve hukuk ortak paydasında buluşup yaşamayı öğrenebilirsek çok mutlu bir hayat bizi bekliyor olacak. Selam!
8


avatar
(86) -
Son zamanlarda seyrettiğim en güzel animasyonlardan biriydi. Renkler, karakterler, mekanlar ve hikaye muhteşemdi. Ailece izleyin...
9/10
9


default avatar
(210) -
Abartılmış bir yapım olduğunu düşünüyorum, verdiğini mesaj ve mottodan dolayı biraz fazla puanlanmış.
fazla animasyon seyretmedi iseniz diğer seçeneklere bakmanız daha iyi olacaktır.
Sürprizbozan: Göster
6


Yorumlar (23)
avatar
(213) -
Dünyanın bu halde olmasının en büyük sorunlarının başında "güven" geliyor ve aslında çocuklardan ziyade yetişkin, erişkinlere aktardığı bolca nasihat, eleştiri, vecize var... Ailenizle ve çocuklarınızla izleyebileceğiniz güzel bir film...
8


avatar
(157) -
Hoş bir hikayesi olan, kaliteli bir animasyondu. Animasyonun temelinde yatan mesaj çok anlamlı, keyifli seyirler.
6


avatar
(290) -
Bende filmi çok beğenenlerdenim.Film her haliyle kaliteli bir işçilik ve çok emek verildiğini gösteriyor.Yer yer duygusal yer yer komik ve harika görselleriyle güzel bir film tavsiye ederim.
8


avatar
(40) -
Son günlerde Soul'dan sonra izlediğim en iyi animasyon filmdir kendileri. Ejderha ruhu koruyucusu Raya'nın başından geçen maceraları izlediğim filme ön yargılı yaklaştım ve beklentimi düşük tutarak izledim. Evet konu klasik, evet hikayenin gidişatına örnek olabilecek onlarca film var ama Raya'da beni içine çeken bir şey oldu; filmi oyunmuş gibi izledim. Sanki Raya diye bir oyun var, görevimiz ejderha ruhunu korumak ve başımıza türlü türlü birdenbire ortaya çıkan tehlikeli durum geliyor ve bunların üstesinden gelip oyunu bitiyoruz. Hatta oyunda yan görevler var, başarıyla yaparsak dost ediniyoruz ve oyunu bitirmemizde bize yardımcı oluyorlar.
7


default avatar
(2) -
Uzun zamandır izlediğim en sürükleyici animasyondu bana göre. Duygusal halimden mi bilinmez bazı yerlerinde gözlerim bile doldu. Filmin mesajlarının çocuklara yönelik olduğunu düşünmüyorum aksine asıl büyüklerin anlaması gerekiyor...
10


avatar
(169) -
Animasyon görseller olarak çok iyi kurgusu senaryosu biraz daha iyi olabilseydi çok daha iyi olurdu ama bu halde de izlettiriyor ailecek izlenilecek iyi bir film olmuş tavsiye edelir.
8


default avatar
(323) -
aldığı puanı sonuna kadar hakeden bir animasyon olmuş. eğlenceli, öğretici.
7


default avatar
(1) -
Çok eğlenceli değil evet biraz ağır tempo hatta duygusal bile denebilir ama karakterler ve mekanlar efsane. Gayet başarılı bir yapım olmuş. Eğlence bekleyenler için croods 2 daha iyi bir seçenek olacaktır. Ama zaman kaybı demek haksızlık olur.
8


avatar
(806) -
Ailece izlemek için film arayanlara duyurulur. Renkli, tempolu, hikayesi güzel ve dozunda eğlencesi olan bir animasyon. Düşünmeden izlenir.
7


avatar
(489) -
Verdiği mesajlar itibariyle hoştu.Animasyon kalitesi, kurgu vs de iyiydi.Ancak artık çok fazla dizi film izlemiş olmamdan kaynaklı heralde bu tür filmler beni pek etkileyemiyor artık.Yani benzerlerini o kadar çok izledim ki verdiği mesajlara, gösterdiği görsellere tepkisiz kalıyorum.İzlemeseniz olur mu? Bence olur.Ama animasyon seviyorsanız ve izleyecek bir animasyon arıyorsanız rahatlıkla izleyebilirsiniz.
6


default avatar
(77) -
Çok hoş bir animasyondu. Klasikler arasına girmez belki ama keyifle izledik. Kaliteli animasyon filmleri her şekilde güzel bir seçim oluyor. İyi seyirler.


avatar
(6203) -
Öncelikle çizgi filmleri tarzım değil  ama yine arkadaş ısrarıyla izledim.  İyi Ki izlemişim....  '' Bu filmi düşünenler,yapanlar nasıl bir hayal gücü ve bunu perdeye aktarmak. Kesinlikle bu dünyanın insanları değil diye düşünüyorum.  Açıkçası emeği geçen tüm kişilere gönülden teşekkürler. ''.. Tartışmasız  senaryosundan tutunda müziklerine kadar her şey özenilerek yapılmış.  Konusu, görselliği, renkleri, karakterleri  tek kelimeyle MUHTEŞEM di. Gerçekten çok beğenerek izledim.   Kesinlikle ailece izlemenizi tavsiye ediyorum. Göreceksiniz filmin sonunda yüzünüzde tebessüm oluşacak.  İnanmazsanız izleyin......
9


avatar
(45) -
Dozunda ve sevimli esprileriyle, mükemmel grafikleriyle ve sıradışı mitolojisiyle keyifli bir animasyon filmdi sıkılmadan izlenebilir.
8


default avatar
(12) -
Güzel mesajlar içeren, çocuklar ile oturup keyifle izlenecek bir film.


avatar
(8) -
Animasyon filmleri seviyorum. Bu film de gayet keyifli olmuş. Eğer çocuğunuz var ise birlikte seyredip keyifli zaman geçirebilirsiniz. Tavsiye ederim.


avatar
(933) -
Renklerini ve çizimlerini çok sevdim. Yarattığı dünyası tam bir görsel şölen. Hikayesi ise -bu haliyle de fena değil ama- çok daha iyi olabilirmiş hissi yaratıyor. Karakterler, aileler, final derinleşmediğinden tam doyurmuyor. Yine de seyirlik, güzel mesajları olan hoş bir film. Özellikle güven üzerinden verdiği mesajları ders niteliğinde.
7


avatar
(1040) -
Normal'de animasyon filmleri pek sevmiyorum yeni aldığım monitörü denemek için izledim gerçekten görsel şölen olmuş 1 saaten fazla süren film nasıl geçti anlamadım filmin sonunda adamlar yapmış kardeşim demeden kendimi alamadım ailecek izleye bileceğiniz çoluğunuzun çocuğunuzun seveceği gerçekten güzel bir film olmuş


default avatar
(33) -
Görsel açıdan çok güzeldi, konu olarak da beni gayet tatmin etti. Duygusal bir yapıya sahip olduğum için sonlara doğru epey bir göz yaşı döktüm Gülücük Keyifle izleye bilirsiniz.


avatar
(124) -
görsel açıdan güzel , konu açısından farklı fakat kurgu çok zayıf bence.
6 dan fazla etmez çok zorlasan 7 lik bir animasyon.
6


default avatar
(210) -
Abartılmış bir yapım olduğunu düşünüyorum, verdiğini mesaj ve mottodan dolayı biraz fazla puanlanmış.
fazla animasyon seyretmedi iseniz diğer seçeneklere bakmanız daha iyi olacaktır.
Sürprizbozan: Göster
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film