Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

aksamgunesila

 
Kayıt : 06 Temmuz 2016
  • Sihirli Plan
    Sihirli Plan
  • Gerçek Kahraman
    Gerçek Kahraman
  • Moritanyalı
    Moritanyalı
  • Godzilla vs. Kong
    Godzilla vs. Kong
  • Luka
    Luka
Son Yorumları
Barbie (2023)
10 Eylül 2023
Filmin vermek istediği mesajlar hakikaten pek çok kişi tarafından anlaşılmamış, çok üzücü. Böyle filmlerde dengeyi bulmak gerçekten çok zor, özellikle de yıllardır karmaşık halde olan unsurlar söz konusu iken. Ancak ben tertemiz işlendiğini düşünüyorum, daha vurucu olabilecek kısımlar akışına bırakılmış, bireylerin cümleleri kendi kendine tamamlaması adına. Yönetmen ve senarist olarak yer alan Greta Gerwig’in çok ciddi bir birikimi olduğu bariz, bundan sonra da iyi işler bekleyebileceğimizi düşünüyorum. Yalnızca Ryan Gosling, her ne kadar enerjisi ile filme güzellik katmış olsa da ‘bebek’ olduklarını bir Margot Robbie kadar iyi yansıtmamış diye düşünüyorum. Neden bu denli karmaşık yorumlar var anlamadım doğrusu, izlemeye ve üstünde konuşmaya değer bir yapım. İyi seyirler dilerim.
Kurak Günler (2022)
28 Aralık 2022
İzleyici olarak, Emin Alper’in yönetmen koltuğunda iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Enerji anlamında gerçekten iyi birkaç sahne vardı, bu gerilimi işleyecek bir altyapı olsa ne güzel olurdu diye düşündürdü. Ancak senaryo anlamında aynı şeyi söyleyemeyeceğim, pek çok şey işlemeye çalışırken esas vurgulanması gereken noktalar havada kalmış gibi geldi. Yapıma sahne sahne odaklanılmış, aradaki boşluklar yeterince iyi düşünülmemiş, veyahut farklı bir bakış açısından destek almak iyi olabilirdi, bu durum nihayetinde seyir kalitesini etkiliyor. Oyuncuların da role göre -özellikle Emre rolünün- ideal seçildiğini düşünüyorum ancak bana kalırsa senaryoyu takip etmeye çalışırken enerji israfı olmuş. Bunun yerine keşke birkaç nokta seçilip bunların üzerine gerilim yaratılsaydı. Yine de birkaç açıdan iyi bir deneme olduğunu düşünüyorum, dilerim kuvvetlenerek ilerler. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Cruella gibi temposu çok yerli yerinde ve hoş olan bir yapım. Güzel bir film izlemiş olmak beni mutlu etti. İyi seyirler olsun.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film