Giriş Kayıt
Yorumlar (43)
avatar
(1012) -
Son iki senedir kesinlikle çok iyi denilebilecek bir film göremiyordum.O yüzden buraya bir işaret bırakmak gerekiyor artık.House of Cards formasyonundan geçti iseniz diyalogların hızı sizi şaşırtmayacaktır konu da çok yakın zaten.Ancaaak ''annihilation'' sahnesi için anlatılmaz yaşanır deyip izleme keyfini size bırakıyorum.
9


default avatar
(75) -
Ne senaryo ama. İşte film budur. Soluksuz izledim. Başroldeki hatun muhteşem rol kesmiş. Kesinlikle izleyin.
10


avatar
(416) -
Son zamanlarda izlediğim iyi filmlerden biri idi, Oyunculuk muhteşemdi, yinede herkesin seveceği filmlerden olmadığını kabul ediyorum, çünkü çok fazla diyalog var. Ama altyazısını okuyamadım, uyuya kalmışım diye 3-5 puan verenleride anlamakta zorlanıyorum filmi izleyemediysen puan vermek zorunda değilsin arkadaşım.. Özetle sonuna kadar sıkılmadan izledim ve keyif aldım tavsiye ederim ..
9


avatar
(111) -
altyazı izlenecek bi film değil, malasef yetişmek ve anlamak imkansız gibi....


default avatar
(1) -
Diaolog okumak szi sıkmıyorsa keyifle izlenecek bir film
9


default avatar
(340) -
Bir sinemasever olarak üç sefer filmi izlemeye kalktım birinde 45 dakikasında birinde 30 dakikasında diğerindede uyumuşum bu kadar anlamsız neyi anlatmaya çalıştığı belli olmayan bir filmle ilk defa karşılaştım.Olumlu yorum yapan arkadaşlara saygı duyuyorum ama beni kesinlikle baydı yani.
3


default avatar
(45) -
Güzel, en iyi kadın oyuncu.. Film tahmin edilebilir ama kurgu yinede güzeldi, izleyin.
9


avatar
(1418) -
Ben filmi çok sürükleyici buldum ve beğendim. Jessica C'yi zaten beğenirdim, bu performansına hayran kaldım. Daha önce bir lobicinin hayatından bir kesit izlememiştim. Çok zor işmiş. Her türlü entrika var. Heyecanlı ve şaşırtıcıydı. Çok beğendim.
8


default avatar
(16) -
2 saat izle izle sonra karşımıza neredeyse evreni tasarlamış bir lobici çıksın.
-gerçeklikten uzak
-feminist
-kurgusu başarılı değil
-oyunculuk idare eder (bu seviye artık standartlaşmadı mı?
-
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(548) -
Lobicilik faaliyetlerinin bütün pisliğini ortaya döken bir film olmuş. Politika denen şeyin nasıl iğrenç bir şey olduğunu, aslında gerçekten sadece koltuğunu kaptırmamak için çalışan ve her yolu mübah gören rezil siyasetçilerin, kamuoyunu etkilemek için parayla tuttukları lobicilerin dünyasına bakıyoruz filmi izlerken.

Konu güzel, oyunculuklar çok güzel. Konu itibarıyla uzun dialoglar var ama sıkıcı kesinlikle değil.

İzlenmeye değer bir film
7


avatar
(6204) -
Bence herkesin beğenebileceği bir film film değil Çünkü durağan ve diyolog ağırlıklı bir film ama şu kesin ben filmi çok beğendim kalite film bir başka oluyor zevkle sıkılmadan izliyorsunuz Zaten Jessica Chastain Zoo Kepeer's Wife filmindede başarılıydı tekrar söylüyorum film izlemesini sevenler için daha uygun diyorum...
8


default avatar
(95) -
Sonu çok güzel biten 10 numara film.. Çok konuşmalar var ama izlemeye değer.. Tavsiyemdir.
10


avatar
(301) -
Filmi son sahnesine kadar izlemeden yorum yapmak yada puan vermek doğru olmayacaktır. İçinde çok fazla diyalog geçtiği için izlemenin yorucu olduğu da bir gerçek. Ancak film, senaryo ve oyunculuk açısından son derece başarılı.

Bu arada bir hata benim gözümden kaçmadı.
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
avatar
(160) -
Sürprizbozan: Göster
8


0
| Bildir


default avatar
(9) -
Son zamanlardaki çekilen filmlere oranla
Mükemmel bir film
en az 8 i hakediyor
8


avatar
(74) -
Sıra dışı senaryosuyla kore filmlerini andırsa da mükemmel bir film olmuş. Beğenerek izlediğim The Newsroom dizisinden simaları bir sinema filminde görmek de cabası.


default avatar
(4) -
çoook güzel film, çok konuşma var evet, süresi uzun evet, ama her dakikasına değer, sinema sanatını sevenler mutlaka izlesin. Thracian82 "e çevirisi için çok teşekkürler...


default avatar
(17) -
yönetmen ve oyuncular içine girmişler konunun,ve dramatik bir şekilde sistemi ve izleyicileri tokatlıyorlar..
8


default avatar
(18) -
En az 8.5 puanı hak eden bir film,çok başarılı bir senaryo ve oyunculuk
10


default avatar
(8) -
Son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmlerden biri idi.Filmin anlattıkları ve işlenişi son derece çarpıcı,özellikle finali de son derece çarpıcı.İzleyin ,pişman olmazsınız.
10


avatar
(8407) -
uzun süresi aldatmasın, su gibi akıyor film adeta... işin içine politika, para, güç vs. girdiğinde herşey olabilir ve her yerde!... film çok iyi kesinlikle tavsiye ederim! iyi seyirler olsun.


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film