Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(234) -
Son dönemde izlediğim en keyifli gerilim diyebilirim. Özellikle başrol çocuk oyuncunun adını yakın gelecekte sıkça duyacağımıza eminim.
9


avatar
(68) -
Film kendi türü arasında çok başarılı. Bence korku severlerin kaçırmaması gereken bir film. Başroldeki çocuğun oyunculuğu harikaydı.
8


avatar
(17) -
Ne iyi denebilir ne de kötü ama kendini izletiyor açıkçası. Olacakları tahmin edebiliyorsunuz ama yinede keyifle izletti.
6


Yorumlar (37)
default avatar
(93) -
Beş para etmez bir film. Her sahnede aptalca hareketler, aptalca mantık hataları vs.. Bilseydim hiç başlamazdım. 10 üzerinden 3 ancak verilir. 30 yaş üstü iseniz kesinlikle uzak durun. Biraz daha genç olanlar, özellikle ergenler beğenebilir. Bilemiyorum...
3


avatar
(1031) -
Filmin, benzer klişe filmler arasından çıkaran önemli özellikleri var. Konu olarak kesinlikle beğendim. Oyuncular da iyiydi. Gerilim dozu daha yüksek olabilirdi. özellikle sonlara doğru gerilimin artarak gitmesi gerekirken temposu düşük bir hale bürünüyor. Filmin etkileyici olabilecek bir sürprizi varken, bunu, gerilim başladıktan kısa bir süre sonra açıklaması, hatta öncesinde birazda belli etmesi, bu etkileyiciliği bozuyor. Bence en önemli kartı erken açmasa, finale doğru tempo azaltmak yerine artırsa, bu türdeki iyi, popüler filmler arasında yerini alabilirdi.
6


default avatar
(105) -
Çocuk yaşta bir kimliğin bu kadar komplike bir kafaya sahip olması nadir ama, film boyunca daha ne yapacak bu velet deyip durduk. İnsanı tedirgin eden bir havası var. Çocuklarımız gerçekten güvende mi, yahut onlara güvenilir mi? Film bize bunu sorgulatıyor.
8


avatar
(430) -
bolca mantık hatasına rağmen akıcı bir film olması dolayısıyla sıkılmadan izleyebildim. tabii izlerken sık sık: " kardeş o öyle olmaz ama yemiş olalım hadi" demeniz gerekiyor. eğer mantık hatalarına, oldu-bittilere çok takılan biriyseniz filmden nefret edebilirsiniz.

oyuncuları, yönetmeni ve ilk 30 dakikalık kısmı hariç hikayenin tahmin edilebilir olmamasını sevdim. kısıtlı imkanlarla ortalama üstü bir film ortaya çıkarmışlar.
6


avatar
(1012) -
Şöyle standart çocuk bakıcısı filminden canlı kanlı Chucky filmine evrilen bir hikayeyi kolay kolay göremezsiniz.Aslında barındırdığı ögeler açısından bir öğretmenin veya bir ebeveynin rahatlıkla sizi destekleyecek türden gözlemlerin cisim bulmuş şekli bu film.Chrismas teması içinde çocukluğun içinde birebir kontrast olaylar pek çok sıradan yapım arasında sivrilmesini sağlıyor .Filmin de isminin dediği gibi ''biraz daha dikkat etsek iyi olur''.


default avatar
(104) -
Az önce ne izledim korku filmi miydi gerilim miydi bilmem ama kahkaha ata ata izledim.
10 yaşındaki çocuklara ne filmler çevriyorlar be Çok Mutlu


avatar
(417) -
Oyunculuklar süper.Konu tanıdık olsa da iyi işlenmiş. Sonu ise güzel bağlanmış. İzleyin derim.
6


avatar
(1248) -
Levi Miller'ın gelecek vadeden oyunculuğu hariç diğer oyunculuklar pek hoşuma gitmedi. Güzel konusuna rağmen filmde biraz amatörlük havası hakimdi. Bunun yetişkinlerle olan konusu daha ilgi çekici olabilirdi. Çocuksuluk hakimdi diyeyim kısaca. Kesin izleyin diyemem ama izleseniz de niye izledim demezsiniz. Kısaca ortalama bir yapımdı. Karar size kalmış.
6


avatar
(1330) -
Çok kısıtlı olmasa da "kısıtlı" denilebilecek bir ortamda geçen Better Watch Out genel anlamda başarılı bir yapım. Kaldı ki, bana mı denk geliyor hep bilemiyorum ama genel olarak kısıtlı mekan filmleri başarılı oluyor. Ama diğer yandan kesinlikle "basit"... Basit bir konudan güzel birşeyler çıkarılabiliyormuş. Bunu anlatıyor... Filmin en büyük besin kaynağı ise kesinlikle gerilim unsuru. Ben filmi ne oyuncuları, ne de senaryosu için izledim. Ben filmi gerilim dozu için izledim ve beklediğimi de buldum. Ne oyunculuklar, ne de müzikler kafanızda yer etmiyor. Her halükarda izleyenlerin güzel vakit geçireceği kesin ama sinematik bişeyler bulamayabilirsiniz. Göz atmakta yarar var, özellikle gerilim severlerin izlemesi gerek kanımca... 6/10
6


default avatar
(53) -
Scare campaign gibi beni şaşırtan bir film oldu.Filmin geneli ve finalini oldukça beğendim.Düşük beklenti ile izleyince,bu kadar begenecegimi tahmin etmediğim için,daha bi tatlı geldi film.


avatar
(463) -
izlenmeyecek derecede değil ama nedense beni pek sarmadı, yinede bir şans verin derim.
6


avatar
(6205) -
Güzel sizi sonuna kadar izlettirmeyi hatta izlerken sinir etmeyi başarıyor .Gerilimi ve temposu düşmeyen izlenecek kalitede bir film..


avatar
(393) -
Ergen kızımla birlikte, öylesine başladığım bir filmdi. Ama açıkçası sonuna kadar izleyip keyif aldım...
Daha çok gençlere yönelik, pek de bir derinliği olmayan film. Sadece hoş vakit geçirmek için izlenebilir.
Yalnız "korku" falan değil, sadece gerilim filmi.
7


avatar
(43) -
plot twist güzeldi ama çocuğun oyunculuğu beğenmedim hiç. kolay değil ama fazla sırıtmış yahu. bir de senaryo çok amatörce geldi bana, tüm olayı sürprizinin üzerine yaslamış.

benden en fazla 5 işler
5


avatar
(204) -
piyasada bulunan binlerce marjinal ve gerekesiz yapımların üstünde kalan bir gerilim. birsürü mantık hatasına rağmen kurgusu iyi oyunculuk iyi
Öyle beyinler dağıtılan bağırsaklar deşilen kollar bacaklar kesilen sulu şeyleri görmeden gerilmek istiyorsanız 1,5 saatinize değer..
7


avatar
(4241) -
Bir baş yapıt zaten beklemek yanlış olur. Başlarken çok düz gidiyor diye endişelenmiştim ama ilerledikçe çocuk ruhunun melanlolik yan etkilerini çarpıcı şekilde izlemek benim için iyi bir deneyim oldu.

Unutmayın ki kötü film izlemek bile size çok şey katabilir.
6


default avatar
(15) -
Komedi ve gerilim bir arada harmanlandığı tek mekanlı bir gençlik filmi. Boş vakit geçirmek için uygun.
7


avatar
(45) -
İlginç bir giriş yaptı ama filmin yarısına geldiğinde biraz çocuklaşan bir film oldu. Bu tarz filmleri severim ancak yarıdan sonra bir an önce bitsin istedim.
6


avatar
(313) -
Baştan söylemem gerek kesinlikle 1,2 puanı hak edecek bir film değil.Evet bu tarzda çok filmler var,belkide bu sene de çıkmıştır.Tek farkı çekimin ve en büyük özelliği de oyunculukların iyi olması özellikle Garrett'in.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(198) -
Sürpriz olması açısından filmleri genelde fragmanına bakmadan veya özetini okumadan izlerim. -Ki çoğu güzel filmi bu şekilde keşfettim.- Bu filmi de öyle izledim ve her anı benim için sürpriz oldu. Türü korku gerilim ama ben çok eğlendim diyebilirim. Başroldeki arkadaşa hayran kaldım.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film