Giriş Kayıt

Labirent: Alev Deneyleri (2015) Yorumlar


Maze Runner: The Scorch Trials

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(50) -
Bu site olmasa devam filmlerinden haberimiz olmayacak iyi mi...
7


avatar
(220) -
Diğer saçma sapan seri gençlik filmleri gibi değil. Acımasız ve haksız yorumlara aldırmayın. Güzel olmuş.
9


avatar
(130) -
ilk filmde olduğu gibi devam filmini de beğendim. En azından diğer gençlik filmlerindeki gibi saçma sapan sahneler yok. 2 saat süresi olmasına rağmen film hiç sıkmadı kendi akışına bıraktım. Filmin sonlarına doğru
Sürprizbozan: Göster
Aksiyon-Bilim Kurgu severlerin beğeneceğini umuyorum izlemenizi tavsiye ederim.
8


Yorumlar (83)
default avatar
(105) -
Birinci filimde İsyan grubu tarafından virüse karşı hazırlanmış olan Labirent deneyi tam sonuç vermediğinden, deney aşaması ikincide tekrarlanmak isteniyor. Thomas'ın deneyin olumsuz tarafını fark edince isyanı tekrar başlatıyor. Finale kadar heyecan düşmeden devam ediyor.Birinciyi seyretmeden ikinciye bakan pek bir şey anlamaz. İyi seyirler
6


default avatar
(314) -
İlk filmde olduğu gibi aksiyon yerinde. İlk filmi kadar bende etki bırakmasada heyecanla izledim.
6


default avatar
(37) -
Serinin ikinci filmi. Bu sefer aksiyon gerçek anlamda hissediliyor. Ayrıca olaylar daha çok tahmin edilemez olması da güzel olmuş. Serinin en iyi filmi. İzlerken filmin başından kalkamıyorsunuz.
9


avatar
(6203) -
Film ile birlikte aksiyon da başlıyor ve sonuna kadar sürekli tempo devam ediyor bu nedenle hiç sıkılmıyorsunuz. Açıkcası ben izlerken gayet güzel keyif aldım.Filmin sonu ise biraz yavaşlasada sonraki filme selam var. Bence ilk filmden çok daha başarılı olmuş gibi...
7


default avatar
(1082) -
Bu film ilk filmden farklıdır. İlk film labirentin küçük dünyasının etrafında toplandı ve bu, sonrasının büyük dünyasında gerçeklerle karşılaşmak ve başlarına neler geleceğini bilmeden neden hapsedildik ve bunun sonçlarını öğrenmek için çabalamaya başlıyorlar.. Bu yeni bir seri filmi ve bunu akılda tutmak daha keyifli hale getirecek bir çok aktraksiyona sahne oluyor. Filmin artıları: film manzarayı gerçekçilik hissi içinde tutan bir başka karakter olarak kullandı. Tamamen yeni bir yöne doğru ilerliyor ve aynı dünyada tamamen yeni bir his yaratan yeni bir dizi “canavar” tanışıyorlar. Hala seyahat ederken orijinal "yaşamaya koş" temasını biraz daha farklı bir bakış açısına getirdiler.. Karakterler sağlamdı, kötü oyunculuk ya da fazla saçmalıklar yoktu.

Filmin içindeki bir sahnede çalan müzik ise beni büyüledi.. Maze Runner _ The Scorch Trials - The Crank Party Song ( Unknwn Music + As The Rush Comes remix) Efsane film müzikleri listemde yerini aldı. İlk filimden daha çok beğendim ikinci filmi bu arada.. Kitap serisinin filmi bitirdekten sonra alıp okuma fırsatımdan sonra daha sağlıklı yorum yapacağım her ne kadar yorumda bulunsam da..
9


avatar
(1234) -
İlk filmden daha fazla aksiyon var. ayrıca o yarı robot yarı yaratık hayvanlar olmadığı için bence daha mantıklı olmuş. sanırım kitaptan uyarlama film . bilmiyorum kitabını okumadım ancak film hoşuma gitti. şimdi 3. filmi izliyorum. tavsiye edebilirim. 7 puan
7


avatar
(1162) -
James Dashner’in aynı adlı romanından uyarlanan “Maze Runner: The Scorch Trials” serinin ikinci filmi… Yönetmen koltuğunda, serinin birinci filminde olduğu gibi yine Wes Ball oturuyor… 62 milyon dolarlık bütçe ile 315 milyon dolarlık hasılat elde edilen bu devam filminde macera kaldığı yerden devam ediyor… Dylan O'Brien, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario ve Patricia Clarkson gibi serinin gediklileri, aralarına yeni katılan Rosa Salazar ve Giancarlo Esposito gibi oyuncularla birlikte bu kez labirent yerine bilgisayar başındaki teknisyenlerin görsel efektlerle zenginleştirdikleri dış mekanlarda koşuşturuyorlar… “Maze Runner: The Scorch Trials” için yazılıp çizilen olumsuz eleştiriler kesinlikle yanıltmasın… Eğer ilk film “The Maze Runner”ı sevdiyseniz emin olun 131 dakikalık bu devam filmini de seveceksiniz… Orhan Veli’nin, “Gemlik’e doğru denizi göreceksin; sakın şaşırma” dizelerindeki gibi bu filmde de karşınıza çıkacak ve neredeyse ağzınızı açık bırakacak tarzdaki kimi mevcut filme heyecan katmak kimi de üçüncü devam filmine pas atmak amaçlı sürprizlerde sakın sizi şaşırtmasın… Serinin heyecan dolu bu ikinci filmini de ben keyifle izledim… Umarım sizlerde seversiniz…
6


default avatar
(126) -
Çok iyiydi.Birinci filmi de çok sevmiştim bu da çok güzeldi.Hala sinemadaysa 3ü de gidip izlemeyi düşünüyorum.Görüntü kalitesi,gerilim ,heyecan ,oyunculuk hepsi benim için süperdi:)
9


default avatar
(249) -
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(74) -
İlkinden çok daha fazla klişe sahnelerle dolu, aksiyon sahnelerinin neredeyse tamamı karanlık ortamlarda ve karambole getirilmiş, kolaycılığa kaçmış berbat ötesi bir film, puanına aldanmayın, yine de izleyip kendiniz karar verin derim Saygılar
1


avatar
(462) -
Kısaca herşeyiyle dört dörtlük birinci sınıf film. Görsel efektler çok başarılı şahane bir post-apokaliptik ortam yaratılmış, müzikler iyi, tempo çok yüksek, konu açılınca daha bir tadından yenmez oldu. Hatta ilk filmdeki birçok soru işareti de cevaplanmış oldu. Kast zaten iyiydi yeni katılanlarla daha da iyi olmuş. Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden herşeyiyle çok beğendim.
9


default avatar
(5) -
Kitapla karşılaştırmayın! Çünkü bu sefer kitaptan çok farklı olmuş. Ayrıca filmin tadına varamazsınız. İlk film hiç değilse daha yakındı. İlk film kadar iyi bir çıkış sergilemedi. Ama bu demek değil ki film hiç olmamış. Aksine çok güzel bir filmdi. Tabi kitaplar kadar güzel bir tadı olamaz. Kitapla tıpa tıp aynı olsa aslında mükemmel bir şey olur. Ama bunun olmamasının en büyük sebebi filmde bütçe ve kazançlar. Tamamen parasal ve iş potansiyeline bağlı… Ne kadar konuşsak da konuşalım filmlerde kitabın tamamını yansıtamazlar. Bu yüzden işe senaristler giriyor. Kitapta atlanılan ve bilinen şeyleri de sanırım serinin son filminde göstermeyi amaçlıyorlar. Bu yüzden OLUMSUZ YORUMLARA ALDIRMAYIN! Filmin keyfini çıkarmaya çalışın. Filme gittiğimde kalabalık olur diye birkaç saat erken den almak istedim. Şanslıydım yer buldum ama birkaç dakika sonra yer kalmadı. Film kitaptan ve ilk filmden ötürü çok meraklı bir seyirci kitlesi ile karşı karşıyaydım. Filmi izlerken senarist ve yönetmen tarafından yapılan kurgular, birkaç başarılı film aklıma getirdi.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(113) -
İlki kadar başarılı ve seyretmesi zevkli heyecan dolu bir film.Devamını bekliyoruz...
9


avatar
(463) -
Aksiyonu yerinde güzel bir devam filmi olmuş, bana göre açlık oyunlarından daha iyi olduğu kesin...
7


default avatar
(11) -
Açıkçası bu tarz kitaplar ve onlardan türeyen filmler/diziler canımı sıkmaya başladı. Açlık Oyunları, Uyumsuz, 100, vs vs vs. Yine bir gelecek, yine gençlerin acımasız sistem içinde hayatta kalma mücadelesi.

Elbette bu filmlerin çevriliyor olması Amerikan gençliğinin sosyal ruh halini ortaya koyuyor, ama neredeyse vampir - kurtadam filmlerini/dizilerini özleyeceğim.

Bu genel eleştiriyi yaptıktan sonra şunu belirteyim, maalesef ilk filmdeki sürükleyicilikten eser yok. İlk filmi beğendiyseniz biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Daha da kötüsü, ilk filmde kıyısından köşesinden görerek tahmin ettiğimiz bazı olaylar, bu filmde açıklığa kavuşuyor ama her nedense pek tatmin etmiyor. İyi bir başlangıca kötü bir gelişme diyebiliriz.
6


default avatar
(218) -
İlk filme göre sönük kalmış ancak film tam olarak bitmiyor ve 3. filmin geleceği şekilde bitirilmiş. Kurgu fena değil, oyunculuklar da idare eder ama bitişi daha güzel olabilirdi.
6


avatar
(346) -
Bu tarz ismini anmaya gerek duymadığım hepinizin bildiği gençlik kitaplarının bir benzeri. Pek bir şey vaat etmiyor. Bir daha ki bölümde ne olacak diye hiç merak etmiyorsunuz, zaten filmin afişini gördüğümde, aa şu filmin 2. çıkmış diye düşündüm. İzleme gitsin, ilkini izlemek yeterli. Yalnız çocuklar sürekli koşuyor, baya antrenman yapmışlardır film için:D
6


avatar
(178) -
İlk filmin etkisi kesinlikle yok..çerezlik filmlerimin arasına bile almadan sildim.. izle ve unut tarzı kötü bir bilim kurgu filmi bence.. yazık olmuş güzelim konuya..
5


avatar
(727) -
Bilim kurgu kıtlığı var, arkadaşlar. Kaliteli yapmlar tek tük. Sonra bilim kurgu filmleri teknoloji endeksli olduğundan görsellik önemli tabii. Onun için filmi ergenlik teması üzerinden hiç eleştirmeyeceğim. Gayet eli yüzü düzgün bir distopik filmdi.
7


default avatar
(18) -
sürükleyici bir film izlenir....
7


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film