Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(34) -
orta karar ders niteliğinde bir film. Oyunculuklar Ashleigh kızımız hariç şişirilme. Seyredilmese de olur.Tek güzel tarafı müzikler notum 6
6


avatar
(278) -
Kesinlikle bana göre bir işleyişi yok. Film bitene kadar aşırı içimi şişirdi. İzlediğime kesinlikle pişman oldum. Bilhassa sonlara doğru her sahneyi o kadar yavaştan alıyorlar ki dediğim gibi insanın içini şişiriyor. Filmin alt metninde "özgür kadın" teması gizli olsa da bunu berbat işlemişler. Gerilimin yanından bile geçemeyen bir yapım. Ben sevmedim.
3


avatar
(498) -
Filmi izlediğim gece gerilimi yüksek bir film arıyordum. Beni koltuğa çivilemese de aradığımı buldum diyebilirim.

Alışılmış konuları, farklı yönetmenlik başarılarıyla ele alan filmleri seviyorum. Gerçekçilik hissi yükseki oyunculuklar ve müzikler çok başarılıydı. Tavsiye ederim.
7


avatar
(1234) -
Son çeyreği epeyce güzel olsa da genel olarak ortalama buldum.
Aslında anlatım, oyuncular ve müzikler harika ama. Vaktiniz varsa tavsiye edebilirim. 6 puan
6


avatar
(56) -
Temposu baya yüksekti. Keyifle fakat gerilerek izledim.
8


avatar
(6201) -
Filmi ergen çocukları olan ailelerin izlemelerini kesinlikle öneriyorum çünkü ders çıkarılacak konu işlenmiş .Filmde fena değildi hatta zaman zaman gerdiği sahneler vardı. İzlemenizi tavsiye ederim


default avatar
(6) -
Klasik bir senaryo gibi dursa da işleniş, müziklerin zamanlaması ve kalitesi, karakterlerin doğru analizi filmi sonuna kadar izlettiriyor. Zamanı olan tercih edebilir.


avatar
(1583) -
Sini bozucu ve ileri tuşuna basa basa izlediğim bir film oldu, ana baba sözü dinlemeyen gençlerin başına gelebilecek en kötü durumlardan biri işleniyor..
4


default avatar
(110) -
keyif alarak izleyeceğiniz kesin çünkü duru bir anlatım var filmde. oyuncular gerçekten başarılı ve müzikler de bir o kadar keyifli..
6


default avatar
(37) -
Konusu belki bilindik konulardan ama gayet özen gösterilmiş bir film, oyuncular da gayet başarılı. Sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film.


default avatar
(86) -
Son zamanlarda izlediğim en b.ktan filmlerden biri. Çok sinir bozucu.
1


default avatar
(340) -
film fena değil hatta çoğu gerilim tarzı filmlerinden çok daha iyi bir yapım.Mantık hatalarının çok olmadığı seyirciyi sıkmadan iyi bir seyirlik olduğunu düşünüyorum.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film