Giriş Kayıt

Aşkın Ritmi (2015) Yorumlar


We Are Your Friends

Yorumlar (7)
avatar
(1248) -
Dj'lik adına başarılı ve yapılması gereken bir yapımdı. Zac Efron role oturmuş ve yakışmış. Filmde kullanılan müzikler harikaydı. Konu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama... Biraz basite kaçmışlar ve asıl istediklerini sıradan bir senaryoyla vermeye çalışmışlar. Bu da akıcılığı biraz etkilemiş.

Onun haricinde kulağınıza iyi gelecek, vakit geçirmek için izlenebilecek bir yapım olmuş. Ara sıra böyle yapımlar iyi gelir, o yüzden tavsiye ederim.
6


default avatar
(1) -
bence konusu güzel beğendim, cocuğun yaptığı müziklerde gayet güzel


default avatar
(16) -
Konu tanıdık biraz ama güzel bir filmdi. DJ nasıl olunur merak eden varsa baksın Gülücük
8


avatar
(8407) -
Ben kesinlikle çok beğendim. Güzel kadınlar, yakışıklı erkekler ve sağlam müzikler... Konu ara ara dağılsa da izlenir derim. Sonda çalan sunlight şarkısının klibini izlemenizi şiddetle öneririm.


default avatar
(46) -
Klasik bir amerikan gençlik filmi gibi başlayıp olayı DJ'lik üzerinden müziğe bağlayıp ardından da izleyiciyi biraz da duygusal moda sokmak için acıklı bir olay ekleyip en sonunda da sosyal mesaj vererek noktayı koyan belki vasat belki biraz üstü izlenmesi çok da elzem olmayan ama vakti çok fazla olanların bir göz atabileceği bir yapım.
5


default avatar
(100) -
Vaktin mi var İzle. Ne iyi ne kötü..
6


default avatar
(488) -
We Are Your Friends (Türkçe adıyla Aşkın Ritmi), Cole Carter (Zac Efron) adında bir DJ'in yaşadıklarını anlatıyor. Başta Cole, arkadaşları ile partilerde çalıp para kazanırken Cole için şans kapıyı vurur. Ünlü DJ James Reed (Wes Bentley), Cole'un yeteneğini keşfeder ve ona kendi özgün parçalarını oluşturması için yardımcı olur. Bu sırada da Cole, gönlünü Reed'in sevgilisi Sophie'ye (Emily Ratajkowski) kaptırır. Olaylar da gelişir.

Aşkın Ritmi çok iyi eleştiriler almadı ve Amerika'da tüm zamanların en kötü 3. gişe açılışını gerçekleştirdi. Aslında filmi izlerken ben de fazla iyi olmadığını düşündüm en başta. Çünkü filme pek giremedim açıkçası. Ama film yine de kendini izletiyor ve iyi bir finalle bitiyor.

Bu arada, filmin finali epey iyiydi doğrusu. Ayrıca müzik seçimleri de oldukça başarılıydı. Ya da Cole'un DJ'liği anlatış kısmı güzeldi. Aşkın Ritmi, hafif bir film doğrusu ama ilerledikçe biraz açılan bir film. Akıcı, seyirciyi sıkmayan, eğlenceli bir yapısı var filmin. Tam bir yaz filmi.

Aslında bakarsanız filmde izleyenlerin bulduğu gibi, benim de bulduğum bazı kötü yanları vardı filmin ama sonuca baktığınız zaman, eğlenceli zaman geçireceğinizi söyleyebilirim. Gerek işleniş stili olsun, oyunculuklar, muhteşem müzikler ve dediğim gibi iyi bir final ile Aşkın Ritmi, benim için vasat olmaktan kurtuldu. Ortalamanın biraz üzerinde.

Oyunculuklara bakarsak; Zac Efron, High School Musical'daki imajını her filmi ile değiştirmeye çalışıyor zaten, bu film onun için büyük bir gelişme sayılır. Emily Ratajkowski, filmde arka planda fazla kalmamış, iyi bir hava katmış. Wes Bentley ise iyi bir performans sergilemiş.

Yani, bu sıcak havalarda kendini izleten, kafaya fazla takmayacağınız çerezlik bir film arıyorsanız, Aşkın Ritmi'ni size tavsiye edebilirim. Beklentiniz olmadan filmi izlerseniz, daha iyi vakit geçirebilirsiniz. İyi seyirler.

FİLMİN İYİ TARAFLARI:

+ Müzikler.
+ Filmin işleniş biçimi, DJ'liğin anlatılış tarzı.
+ Filmin sonunun iyi bağlanması.

FİLMİN KÖTÜ YANLARI:

- Filmin bir kısmının klişeye sarması.
- Filmin başlarının seyirciyi fazla çekememesi.

TOPLAM PUAN: 6.3/10
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film