Giriş Kayıt
Yorumlar (56)
avatar
(193) -
Tüm filmlere yorum yapanlara bakıyorum ne kadar çok kör cahil var diyorum , filmi neye göre değerlendirip kötü diyorlar , gidin artık şu dünyadan , gayet başarılı bir film , filmin tek kötü yanı süresi belki bi 30 dk daha ekleyebilirlerdi , rangerların özelliklerini tanın bilirdi 8/10
8


avatar
(548) -
İnsanlar puanlama yaparken çok acımasız veya bol keseden verir bir halde olabiliyor. Çok şükür okul hayatımızdaki öğretmenler, buradaki bazı yorumcular gibi acımasız değil.

Film, gayet de janrasına uygun kalitede çekilmiş ve kotarılmış bir film olmuş. Efektlerin neresi beğenilmemiş anlamakta güçlük çektim açıkçası.

Power Rangers benim çocukluk değil, ergen dönemime geldiği için o haliyle izlemeye tahammül edemediğim bir diziydi ancak bu film gayet izlenebilir bir film olmuş.

Kötü yönleri yok değil mi? Elbette var ama 3-4 puan verilecek bir film değil kesinlikle.

Kendi türü içerisinde gayet başarılı bulduğum bir film olmuş. Bir baş yapıt değil ama kötü de değil.
7


avatar
(253) -
yıllar öncersinde çocukken izlerdim bu diziyi. o zamanlar çocuğuz tabi güzel gelirdi. onun hatırınıza izledim. ama o ne izlenebilir bir film değil. ergen filmi olarak başladı, sonra mantık hataları dolu, özel efektleri kötü bir film çıktı karşıma. daha kötüsü de olamazdı. bu arada bir şeyi fark ettim ki bu power rangers voltron çakması birşeymiş. yıllardır voltron beklerdim ne zaman çakilecek diye, o da çekilince böyle olacaksa aman çekilmesin.
4


avatar
(271) -
Bana çocukluğumu verin ya. İlk kez yaşlandığımı hissettim. İzlerken, çoğu ayrıntıyı unuttuğumu fark ettim. Ama karakterlerin isimlerini duydukça ranger'ları tahmin etmem zor olmadı. İzlerken çok duygulandım. Bazı sahneleri geri aldım. Okuldan deli gibi koşup eve gelip, Show Tv'yi açtığımdaki heyecanı istedim belki de. Bu filme objektif yorum yazmam mümkün değil, ne yazık ki. Eğlenmek istemiştim ve eğlendim. Bence herkesin kaçırdığı nokta burası. Filmin müziklerini beğendim. Kostümler de güzeldi. Seriye bağlı kalınmış. Umarım devamı gelir. Eğer, küçükken kalbinizin bir köşesine Power Rangers'ları koyduysanız, kesinlikle tavsiye ederim. Selam olsun o günlere.
7


avatar
(35) -
fena film değildi eskileri hatırlattı.. görselleri de iyiydi nostalji için fazla beklentiye girmeden izlenebilir
6


avatar
(1818) -
Tamam o zamanlar biraz küçüktüm ama...

Şimdi önce şunu belirtmem gerek film çok basit işlenmiş. Power Rangers hayranlığım hep olmuştur. Hatta küçükken pek izleyemiyordum bunları ama milllet çok basit izlerken yuh ya evde çekmişler resmen dedirtecek efektlerle film gittikçe çöküyor. Hiç beğenmedim doğrusu. Senaryo da bir türlü istenileni veremeyince filmimiz yerlerde geziniyor sonlara doğru. Çekim yılına göre değerlendirirsek olmamış. Ha bu film kendi zamanında çekilseydi o zaman iyi diyebilirdik. Oyuncular da az zorlama duruyor. 3. sınıf bir film var elimizde kısacası. Beklentiyi hiç ama hiç yükseltme öyle izle. Hatta benim fikrim izlemeyin.

İzlemesen de olur.
Saygılar
3


avatar
(206) -
Benim açımdan film Power Rangers eksenine göre başarılıydı. Puanın düşüklüğünü filmin mantığını veya eksenini bilmemeye yoruyorum. Sonuçta Power Rangers bir Batman, Superman seviyesini bırakın, bir Örümcek Adam seviyesinde konu baz alan bir süper kahraman filmi değildir. Çocukluğumuzun çizgi filmini, dizisini eğer izlemişseniz bunu daha iyi anlarsınız. Power Rangers bu yönüyle, kendi ekseninden fazla kopmamış. Eskiden izlediğim ancak unuttuğum kahramanları, kostümleri ve araçları orijinaline sadık kalarak vermiş. Karakterlerin bazıları iyiydi, bazıları ise biraz sönüktü ama genel manada başarılıydı. Filmin başlangıç kısmını biraz daha kısa tutsalarmış daha iyi olurmuş. Başlangıç filmi olarak bakıldıysa ki öyle görünüyor, genel manada başarılı sayılabilecek bir yapım olmuş.
7


avatar
(68) -
Keyifle izlediğim ender filmlerden, en azından sıkılmadan güzel dakikalar geçirdim.
7


avatar
(151) -
Beklentimi yüksek tutmadığım halde bu kadar da düşük olacağını tahmin etmediğim bir sonuçla karşılaştım. Kemal Sunal filmlerini milyon kere izlerim daha iyi
2


avatar
(36) -
Güzel bir filmdi. Sıkılmadan izledim. Eksiklikleri var ama yine de izlettiriyor. Daha iyi olabilirdi.
9


default avatar
(276) -
dizisini zaten sevmezdim filmi de farklı değildi kötü bence
4


avatar
(407) -
dizisini çocukuluğumda da beğenmiştim fırsat tanıdım belki filmi olmuştur diye ama yine beğenmedim. basit bir ergen filmi olmuş ki dizisi bile bu kadar ayak altı değildi onda bile biraz ağırlık vardı diyebilirim. zaman kaybı bir yapım olmuş.
5


avatar
(317) -
boş zaman doldurmak için iyi. onun dışında birkaç diyalog haricinde keyif almadım. görsel olarak güzel ama bütce de bunu gerektiriyor.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(105) -
Ergen zırvalıklarından kurtarmışlardır, yıl olmuş 2017 ayakları biraz yere basar filmin diye düşünürken çok fazla şey beklediğimi gösteren bir yapım olmuş Power Rangers. Hele ki son yarım saati tam bir fecaat. Bütün dünyanın yükü omuzlarındaymış gibi davranan şımarık ergenleri izlemek istemiyorsanız uzak durun.
2

Cevaplar (1)
avatar
(193) -
olabilir
8


0
| Bildir


avatar
(493) -
Bütçesinin hakkını veren bir film izlemedim ne yazık ki...tekrara girmemek adına olumsuz eleştirilere katılıyorum demekle yetineceğim...15-20 yıl önce bunu izlemiş olsam beğenebilirdim ama sinema sektörü bu süre içinde öyle şeyler gösterdi ki bu film bu çıtanın epey altında kalıyor...sırf görselliğe dayalı (ki aslında o yönüyle de pek iyi olduğunu düşünmüyorum) senaryosu zayıf bütçe israfı filmler kervanına bir halka daha eklenmiş..izlemeseniz de olur.
4


avatar
(57) -
90'lı Yılların bir Tv dizisi Sinema filmi olarak ancak bu kadar toparlanabilirdi. Michael Bay yada başka bir yönetmen daha mı iyi yapardı bilemiyorum bildiğim tek şey bir Tv dizisini yıllar sonra sinemaya uyarlamak hele hele 1995 yılında Mighty Morphin Power Rangers, 1997 yılında ise Turbo: A Power Rangers Movie adıyla sinemaya uyarlanmış ise yönetmenin ve senaristlerin herkesi memnun etmesi çok ama çok zordur.

Diziyi izlemiş olanlar yıllar sonra kankalarıyla tekrar karşılaşmanın heyecanını yaşayadururken Power Rangers ne ki? diye kahramanlarımızla ilk kez sinemada tanışan bilim kurgu-aksiyon izleyicilerini tatmin edecek bir film diye düşünüyorum. Serinin ilk filmi olduğunu düşünecek olursak, sorunlu ergen karakterler tek tek ve özenle tanıtılmış. Karakterlerin
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(305) -
Hikaye ve görsellik çok iyi ancak senaryo , kurgu ve diyalog işlenişi çok vasattı. Yönetmen batırmış filmi. Daha kaliteli bir yönetmen elinde olması gereken patlamayı yapabilirdi ama olmadı. 2. film için inş düzgün bir yönetmenle çalışılır , çünkü yeşil ranger çok önemli (Oliver) ...
6


avatar
(1040) -
Tv dizisini izleyen birisi olarak söylemek isterim film diziden daha güzel olmuş
7


avatar
(1223) -
açıkçası bu ekiple beklentimin üzerinde bir film çıktı..
7


default avatar
(36) -
Ne kadar kötü olabilir ki dedim, hayallerimin ötesinde kötü çıktı.
4


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film