Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(36) -
Ne kadar kötü olabilir ki dedim, hayallerimin ötesinde kötü çıktı.
4


avatar
(66) -
Ülkemizde 1995-96 yıllarında yayınlanan Mighty Morphin' Power Rangers'ın ucundan dahi geçemez. Okuldan çıkar çıkmaz eve gider ve Show TV'de başlamasına ucu ucuna yetişirdim. Sonrasında atarim de oyununu oynardım. Dönemin karakterlerinin oyuncaklarını bile biriktirmiştim. Jason,Zack,Trini,Kimberly,Billy ve Tommy karakterlerini hala hatırlarım. 1.sezon ardından Jason,Zack ve Trini diziden ayrılmış yerine başka oyuncular geldiğinde ne kadar üzüldüğümü hatırlarım. Hey gidi günler, benim için o yıllar tarif edilemeyecek kadar güzeldi.
4


avatar
(105) -
Ergen zırvalıklarından kurtarmışlardır, yıl olmuş 2017 ayakları biraz yere basar filmin diye düşünürken çok fazla şey beklediğimi gösteren bir yapım olmuş Power Rangers. Hele ki son yarım saati tam bir fecaat. Bütün dünyanın yükü omuzlarındaymış gibi davranan şımarık ergenleri izlemek istemiyorsanız uzak durun.
2


Yorumlar (56)
avatar
(242) -
Çoluk çocuk filmi resmen. Zaman kaybından başka bir şey değil. O kadar saçma bir senaryo var ki anlatamam.
4


default avatar
(13) -
İzlediğime pişman olduğum filmler arasında yerini almış bulunmaktadır.
5


default avatar
(30) -
Çok kötü ve basit bir filmdi.


default avatar
(4) -
Zaman kaybı değil izlenebilir ama aksiyon sahnelerinden ziyade diğer sahneler daha kısa olmalıydı
7


avatar
(319) -
görsel efekleri ve kamera çekimleri kaliteli duruyor fakat filmin kendisinde iş yok.. kötü karakter gerçekten çok kötü.. kahraman tiplemeleri de fazla ergen.. düşük yaş grubu beğenebilir belki..
5


avatar
(12) -
Kötü, Kötü Kötü, Giriş Tamam Gelişme Zayıf Sonuç 0 Altında.
Araçları Kullanmayı Bilmiyoken Birleşip Profösyönel gibi hareket etmeleri ne kadar akıl karıdır ya.
Azcık daha detaylandırın daha. Ayrıca oyunculuklar resmen ergen özellikle mavi rangers. Film Afişinden ve fragmanında beklediğim film bu değildi benim. yazıklar olsun....
4


avatar
(341) -
tam bir ergen filmi, fakat bu kotu oldugu anlamina gelmiyor, izlenebilir bir fantastik film olmus.....
7


avatar
(180) -
Herseyin filmini de yapmayın kardeşim anilarda yaşasın. Merak ettiğim şey bu filmi yapan bir Allah'ın kulu da demedi mi abi bu film tutmaz bırakın 100m $ ı bina yapak site yapak fabrika açak Gülücük Gülücük


avatar
(1239) -
Genelde bir filmi izlemeden önce göz ucuyla dahi olsa yorumları okurum. Baktım yorumlar epey kötü izlemekten vazgeçmiştim.Sonuçta çocukluğumuzda Power Rangers'ın ayrı bir yeri var ve izleyip o imajı zedelememek en mantıklısıydı. Dayanamadım izledim kötü yorumların belli bir kısmına katılmakla beraber sıradan bir film gibi gelmedi bana. Benim için filmin tek olumsuz yanı klasik amerikan sinemasının ergen triplerinde geçen olaylar. Sırf bu durum yüzünden filmi yerden yere vurmak haksızlık olur. Ayrıca Power Rangers'ların Zord'lara bindikten sonra ki efsane soundtrackte sadece benim tüylerim diken diken olmamıştır diye düşünüyorum Wink Aynı zamanda mavi rangers beyazdı neden siyahi bir aktör ile değişiklik yapıldı bunu da merak etmedim değil.

İyi seyirler.
6


avatar
(253) -
Keşke ''teenager'' uyarısı yapılsaymış zira filmde bir superman ya da spiderman gibi her yaşa hitap etme gibi bir çaba yok. 14 yaşından büyükler seyretmemeli.
5


default avatar
(11) -
kendinize iyilik yapın izlemeyin 1/10 oda bryan cranston için
1


default avatar
(1) -
çocukluğumun kahramanları ne hale gelmiş, yazık.. tamamen vakit kaybı olmuş...


avatar
(65) -
Filmin sonunu zor getirdim. Film ancak bu kadar kötü olabilir. Hiç beğenmedim.
1


avatar
(169) -
5 tane ergeni toplayıp kahraman yapalım demişler;ergenler yok kahramanlık bize gitmez başka rol verin bize, yapımcı yok siz deneyin iş yapar diye ısrar edince ortaya da böyle gereksiz bir film çıkmış..
5


avatar
(14) -
Filmin bütçesine bakıp çok güzel bir efekt ve görsel şölen beklerken hayal kırıklığı yaşadım.
5


avatar
(52) -
Power Rangers Markası Hollywoda işlenmese olmazdı . 2 Başarısız Filminin ardından böyle bir film yapmak riskli bir işken buna kalkışmışlar öncellikle bunu tebrik ederim. Artık gerek reklamlarda gerek hayatımızda o kadar acımasız reklam politikaları görmekteyiz ki bu filmlere yansımasın. Film garip bir biçimde yer yer kendini ciddiye alamıyor bu yüzden filmin tamamının amatör kamerayla çekilmiş ve sonradan kalitesi artırılmış bir gençlik videosu olduğunu düşünüyorsunuz. Filmin Krispy Krime reklamı bile bu filmi ciddiye almamıza engel oluyor. Yer yer mantık hataları yer yer kötü yazılmış senaryo boy gösteriyor. Kısacası Çerezlik Ucuz bir film olmuş. Mallesef Vakit Kaybı
4


avatar
(286) -
Aksiyon sahneleri oldukça azdı ve Power Rangers olma hikayesi biraz uzundu.Ayrıca çevirmen arkadaşımız Power Rangers yerine Güç Koruyucuları yazdığı için izlerken altyazıyı güç koruyucuları diye okurken baya bir tuhaf oldum.Hele ki Kırmızı Ranger dendiği zaman Kırmızı Koruyucu diye okumak oldukça zor geldi.
5


default avatar
(13) -
Alın size basit mi basit saçma mı saçma bir film daha. Görseller basite kaçılmış, kurgu desen SIFIR. Bu film 2000 'lerin başlarında yapılsaydı belki sevilebilirdi. Sıkılmadan izleyenlere hayretle bakıyorum. Bu filmin nesi hoşunuza gitti?


default avatar
(53) -
küçükkende sevmezdim hala da sevmiyorum.


avatar
(444) -
Bu filme harcanan parayı bizim cinci yönetmenlere versek daha iyi bir film yapabilirlerdi gibime geliyor.
4


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film