Giriş Kayıt
Yorumlar (35)
avatar
(313) -
Bir Norveç felaket filmi olarak beğendim diyebilirim.Hep Amerika'da felaket görmek sıkıyor insanı bir süre sonra.Manzaralar harika


avatar
(130) -
Gerçekçi sahneleriyle doğaüstü felaket filmi ailecek izlenebilir. Vaktiniz bol ise tavsiye ederim...
7


avatar
(546) -
Herşey yaşanacak olan olaya kadardı.Sonra heyecanı kalmadı.Ama iyi diyebiliriz zaman kaybı değil.6,5/10.
6


avatar
(1086) -
Arka planında seyirlik Norveç fiyortları ile sıradışı ve oldukça gerçekçi bir film. Bu sabah işe giderken konu tsunami idi ve bu film üzerinden Karadeniz'de oluşabilecek olası bir tsunaminin etkilerini konuşuldu.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(231) -
Gerçekten de sıradan bir felaket filmi. Sonunu kolaylıkla tahmin ediyorsunuz ve öyle çıkıyor, anlık ters köşe hariç. Anne-Baba rolünü oynayan oyuncular hariç, oyunculuklar çok vasat! Kız çocukla erkek çocuk çok yanlış seçim olmuş. Bu arada Kristoffer Joner, Norman Reedus'a çok benziyor yahu.
6


default avatar
(274) -
ortalama bir felaket filmi. başka bir şey değil. ne beklentiyi çok düşürün ne de yükseltin. habide tüm felaket filmleri ""kilişedir"".
6


avatar
(203) -
Heyecanı son raddeye kadar devam eden bir film olmuş. Bu konuda doğa olaylarını, afetleri barındıran bir sürü film yapılmıştır. Çoğu yine heyecanını korumuştur ya da bir kısmı konu sürükleyici de olsa belki oyunculuk vasatlığından belki çekimde kullanılan efektlerin inandırıcılıktan bir hayli uzak oluşundan dolayı vasatın altında kalmıştır. Bu filmde olağanüstü bir oyunculuk sergilenmese de ya da aşırı uç efektler kullanılmasa da insanı sürüklemeyi başarması anlamında - bence - kaliteli bir film olmuş. Bazıları en kaliteli oyuncularını da kullansa maalesef filme etki dahi ettiremiyor. Ne filmi gereksiz yere uzatmışlar ne de heyecan katmak için dal budak eklemişler. Ayrıca ana olaya gelene kadar film boyunca sıkılamıyorsunuz da zira doğanın muhteşem manzarasını kahvenizi alıp ekran karşısında oturup seyre dalın kâfi. Dağların heybeti, suyun ihtişamı, gündoğumuna yakın pencereler...
8


avatar
(421) -
valla birileri san andreas filminin çakmasını yapmışlar demiş de,ben bugüne kadar hep tersini gördüm.yani hep hollywood kuzey avrupa sinemasından çalmıştır.isteyene onlarca örneğini de verebilirim.
7


default avatar
(143) -
Valla adamlara helal olsun. Film çok güzeldi. Tavsiye ederim.
8


avatar
(807) -
Felaketler hep Amerika'da olacak değil ya..Bu da Norveçlilerin felaketlere bakışı.Görsel olarak güzel filmdi.Hikayesi de var..Kuzey Avrupa'nın fonda olduğu seyirlik bir film..
7


default avatar
(53) -
Film kurgu değil gerçeklere dayanıyor gerçekten öyle bir bölge var ve sürekli kontrol altında deprem riski taşıyan bir ülkede yaşıyoruz, seyredip ders çıkarmamız gereken bir yapım olmuş .
7


default avatar
(205) -
Beş para etmez bu kadar saçma olur bir film.
3


avatar
(301) -
Bu film Hollywood yapımı olsaydı yerden yere vururduk. Çünkü tüm Hollywood klişelerini barındırıyor.

Ayrıca San Andreas filminin çakması gibi olmuş.
Sürprizbozan: Göster
2


default avatar
(78) -
Çok başarılı bir filim. Taysiye ederim.
10


avatar
(8408) -
manzaralar harika sabah sabah o kadar iyi geldi ki anlatamam... felaketin efektleri de oldukça iyiydi bence... sadece olay anında donup kalan, müzik dinleyip dünyanın yerle bir olduğunun farkında olmayan, bir de herşeyi son ana kahramanların eline bırakan hollywood klişeleri olmasa çok daha iyi olurdu bence... izleyin derim.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film