Giriş Kayıt
Yorumlar (88)
avatar
(112) -
Gelecek ile ilgili haber veren filmlerden. Arşivinize katın derim o derece.
9


default avatar
(38) -
Şimdi izledim filmi. Gayet başarılı bir film olmuş. Michael Pitt gerçekten çok güzel senaryosu olan filmlerde oynuyor. Farklıda olsa, yönetmenin gazabına da uğrasa o filmin senaryosu bir başka oluyor arkadaş. Oyunculuklar başarılıydı, film bitince mutlaka bir 1-2 dakika sorguluyorsunuz. Sonra amaaannn akşam yemeği için biraz pirinç ayıklim diyip unutup gidiyorsunuz.

Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(1) -
Filmi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine izledim.Konu ilginç ancak işleniş bazı bölümleri aceleye getirilmiş, bazı bölümleri ise gereksiz uzatılmıştı. Ama herşeye rağmen izlenmesi gereken bir film olduğu aşikar. Devam filmini bekliyorum.


avatar
(322) -
İlginç bir film, oyunculuklar gayet başarılı. Yer yer yavaş ilerlesede sıkılsamda filmi beğendim. Film isteyene istediği mesajı vererek bitiyor, kim ne anladıysa ona inanabilir.


avatar
(14) -
filmi sonuna kadar izleyin.yazılarda bitince filmle alakalı bir kaç resim var.spoiler değil merak etmeyin sadece gözünüzden kacmasın bir tanesin adresi ankara-turkey.

Cevaplar (1)
avatar
(56) -
Jacqueline Kennedy Onassis


2
| Bildir


avatar
(1012) -
Doğduğu anda Hitler i yakalaycak teknolijisi olan film.Şaka bir yana gayet keyifle izlenecek bir film.Her yönden bakabilmiş.film misyonunu da aşmamış


avatar
(178) -
Gözün evrimi, karmaşıklığı ile evrim karşıtlarının bir kozu olarak eskiden beri kullanılagelmiştir. Yaratılışçılar, gözün şans eseri olan mutasyonlar sonucu evrilmesinin imkansızlığını savunurlar. Gözü meydana getiren bütün parçalar vazgeçilmezdir (retina, optik sinir, mercek gibi) ve herhangi birisi yoksa gözün geri kalanı da hiç bir işe yaramaz. nasıl oluyor da işlevsel bir göz için her birisi vazgeçilmez olan yüzlerce parça aynı anda evrimleşebiliyor?

Yukarıda anlattığım yaradılışçı tezi çökertmek ve Darvin'in ''Doğal Seçilim'' tezini haklı çıkarabilmek için gece-gündüz çalışan bir genetik bilimcinin çalkantılı Aşk (!) hayatını, cinsel içerikli sahnelerle harmanlayarak konu alan bir film.

Bu film yüzünden gecenin bir yarısı varoluş ile ilgili derin düşüncelere dalınca "görüyorum duyuyorum ulan ve ben bir et kemik yığınıyım, bu yetileri bana biri vermiş olmalı" diyerek işin içinden çıktım Gülücük

Koltuğuma çakılıp izlemedim şahsen. Yani senaryosu kesinlikle özgün buna birşey diyemem ama yer yer bu senaryonun işlenişindeki durağanlık filmden koparttı beni. Filmin sonundaki o güzel kızcağızın gözleri kaldı aklımda. Gördüğüm ''en güzel'' gözlerdi. 6.5/10 .
6


default avatar
(222) -
çok sıkıldım bitiremedim Sümüklü
2


avatar
(38) -
Kesinlikle tavsiye ederim, zaman kaybı ile alakası yok Gülücük
10


avatar
(165) -
zekice hazırlanmış bir film... senaryo, oyunculuk, kurgu... tek kelime ile muhteşem...


default avatar
(5) -
Kimisi aşk filmi demiş,kimisi dram demiş ama film
Sürprizbozan: Göster
Filmdeki dindarlık olgusuyla bilim arasındaki çatışma da oldukça kaotik geldi bana.
Sürprizbozan: Göster
Bunların dindarlık anlayışlarına hayranım Gülücük


avatar
(63) -
Sıkıcı bir film.Gereksiz sahneler ile uzatılmış.
4


default avatar
(21) -
Gerçekten bir aşk filmiydi !!!
Sürprizbozan: Göster
Final yorumunu izleyiciye bırakmalı, tek bir düşünceye hizmet etmemeliydi.
5


default avatar
(24) -
kesinlikle imdb puanı yerinde ve güzel bir yapım olmuş diyebilirim ,,izleyin arkadaşlar .. 7


default avatar
(7) -
gerçekten de böyle bir şey olabilir mi? Bilimsel kurgu sevenler izlemeli...
8


default avatar
(129) -
Bilim insanlarının ve sinema eleştirmenlerinin hoşuna gidecek bir yapım olmuş..Bir filmden ziyade bir araştırma bir belgesel türü..Aşk,romantizm,dramla uzaktan yakından alakası yok..Birçok bilimsel veriye dayanan replikleri ı ve ana tema olarak bilimi ele aldığı için bu konularla ilgilenmeyen kişilerin oldukça sıkılacağı aşikar...ben kendi adıma beğenmedim..fikir güzel evet ama işleniş oldukça kötü..Bilimle ilginiz yoksa izlemenizi tavsiye etmem...
5


default avatar
(274) -
filmin "garip" bir etkileyiciliği var. her halde gözle ilgili olmasındandır diyebilrim. oldukça ilgi çekici bir konusu var. ama klişe ögelerde bol
Sürprizbozan: Göster
oyunculuklar oldukça iyi, film "akıcı" ve "çekici" ama oldukça da tahmin edilebilir de
Sürprizbozan: Göster
bu yılın izlenmesi gereken, içinde oldukça ilginç anektotların geçtiği güzel bir film. bilim-din çatışması çok ilginç bir şekilde işlenmiş. ilk bölümü aşk hikayesi ikinci bölmü ise daha çok bilim kurgu diyebilirim ama iyi bir harmanlama olmuş burdan sonrası çok ağır spoiler içerir.
Sürprizbozan: Göster
filmde pek boşluk bulunmadığını yani kendi içinde kendi hikayesini oldukça tutarlı bir şekilde anlattığını da söylemeden edemeyeceğim.
6


default avatar
(1723) -
Bazı aydınlatılmamış noktalar olduğu halde bu bir film deyip belgesel gözüyle bakmayacağız ...Oldukça başarılı bir film....İzlemenizi öneririm...
8


avatar
(164) -
"bu puanı nasıl almış ki" dediğim filmlerden, tabi zevkler tartışılmaz.
5


avatar
(302) -
Çok Etkileyici bir film..


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film