Giriş Kayıt
Yorumlar (88)
default avatar
(73) -
Din ile bilim arasındaki ''paralelliği'' oldukça başarılı bir şekilde ele alan bir yapım. Oyunculuklar biraz daha senaryonun kalitesine yetişebilselermiş daha da keyif veren bir film olabilirmiş. 8/10
8


default avatar
(14) -
burada verilen puanı düşük buldum.. yukarıda yazan küçük özete göre izleyecek olursanız bilimkurgu adına daha doyurucu bir film beklentisine girebilirsiniz. hareketlilik veya aksiyon da barındırmıyor. dram yönü daha baskın. bunlar tabii ki olumsuz eleştiriler değil yalnızca göründüğü gibi olmadığına dair ufak bir not. benim için etkileyici ve farklı bir filmdi. özellikle paralel evren temasıyla dolu bir ton film arasında konusu yenilik getiriyor gibi inceden. 
10


avatar
(125) -
filmi sonuna kadar sıkmadan ve merakla izleten bir film bence 7.5 puanın altında olmamalı...... imdb'de 7.3 almış. site içinde de an itibariyle 6.9 almış.
8


avatar
(137) -
işleyişi durağan ve aynı şekilde durağan şekilde de biten ; durağanlığın en iyilerinden diyebileceğimiz , durağan bir film çeksek en iyi nasıl çekilebilir denerek sorulacak soruya işte böyle olur denerek cevap verilecek filmdir.

Not: filmin işlediği bu konuyla alakalı bir ayette 

“Sana ruhtan soruyorlar.
De ki:
“Ruh Rabbimin emrindendir ve size ilimden ancak az bir şey verilmiştir.”
                                                                                                                                        İsra: 85
7


default avatar
(275) -
 ilginç bir konu ama ortalama bir film.
6


default avatar
(7) -
Filmin sonunda;
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (1)
default avatar
(35) -
Gözlerim Atatürk'ü aradı ama fotoğraftaki kişiyi tanıyamadım açıkçası
7


1
| Bildir


avatar
(193) -
izlediğim vasatında altında filmlerden biriydi.


avatar
(727) -
Bence güzel bir konuya el atmışlar. Film farklı, elbette biraz inanç propagandası kokuyor ama film sonunda hiçbir dayatmada bulunmuyor. Tez olasılık olarak gözümüze giriyor. Herneyse ben de yarattığı etki sulugözlülüktü. Bu tarz araştırma ruhlu filmleri seviyorum. Sorgulamak her zaman iyi birşeydir. İnsanlık araştırıp sorguladığı için bugünkü ileri seviyede yaşamını sürdürebilmektedir. Bir tezi inanç sistemine siığmıyor diye toptan reddetmek yanlıştır. Araştırmanın ve sorgulamanın kötü bir yanı yoktur, kimilerin düşündüğü gibi ateizm değildir. Bilim adamı ve ruhani kızın aşkı bence çok güzel bir fikirdi.
7


default avatar
(16) -
Sürprizbozan: Göster


avatar
(136) -
Filmin başında ki deney sahnesi dışında hiç bir şey ilgi çekici değildi. Bir de filmin kırılma noktasında yer alan bir sahne daha var. Onun dışında filmin seyirciye katacağı hiç bir şey yok.
2


avatar
(131) -
Film gayet güzel bir kere bunu bir yere kaydedelim.

İnsanoğlu her zaman bilinmeyenden korkar, değil mi? Başrolümüz de bilinmeyene karşı bir dine inanarak, teslimiyet sergileyip rahata ermek yerine zor olanı, yani data ile her türlü gerçekliği açıklayabileceğini iddia etmeyi tercih etmiş. Ancak bu süreçte kendi doğrularını sorgulamak durumunda kalacağı şeylerle karşılaşıyor ve işte film de bu mücadeleyi, gerek acı, gerek romantik, gerekse dram dolu sahnelerle gayet pür-u pak bir anlatımla, (her ne kadar tıbbi terimler kullanılmış olsa da) bizlere sergilemiş.

Spoiler Alert..
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
avatar
(14) -
Sürprizbozan: Göster
8


1
| Bildir


avatar
(548) -
En az iki yerinde şaşkınlıktan dilimi yutacağımı sandığım sahnesiyle, kurgusu, ilginç konusunun anlatımı, mekanlar ve oyunculuklarıyla güzel bir film izledim.
7


default avatar
(20) -
Tek kelime ile film : reenkarnasyon ilginizi çektiyse farklı bir bakış açısından bu konuya yaklaşan bir film. Ayrıca gözler hakkında da bilgi sahibi oluyorsunuz Gülücük tavsiye ederim.
7


default avatar
(16) -
Çarpıcı,dramatik,duygusal,romantik,bilim kurgu ve bunun yanında tartışma yaratacak bir film. Yorumlara bakarsanız en kötü yorumun bile bir film sever olarak izlenmesi gereken bir yapım olduğunu ortaya koyuyor.
8


avatar
(71) -
Geleceğin yarı-bilim kurgu filmleri artık bu filmle nisbeten belli oldu. Filmlerinde hep dinle savaşacaklar bu kafirler. Michael Pitt oyunculuğunu çok beğendim kaptırmış kendini. Filmcilik açısından olayı iyi yakalamışlar ama
Sürprizbozan: Göster
Ateizm darvinizm materyalizm vs. İzleyip bir kez daha iman ediyorsunuz.
1


default avatar
(35) -
güzel filmdi, izlenmesini tavsiye ederim.
Sürprizbozan: Göster
bu sebeple filmin sonunu düşünce dünyamda bir yere oturtamadım.


avatar
(1818) -
Her ölüm kendisini yeniler.

Film, bizlere yaşamın birçok açıdan farklı gösterecek yapıya sahip. İçinde barındırdığı kurguyla da oldukça ilgi çekecek boyutta. Göz molekülünün her insanda farklı olduğunu bulan bilim insanları aynı göz irisine sahip kişilerde aynı duygusal bağ olduğuna dahil ilginç ve bir o kadar farklı bilgiyi araştırıyor film. Tabi her göz ayrı bir irisse nasıl oluyor da aynı göz metabolizmasına sahip kişiler olabiliyor. Şüpheci yaklaşımla bakılması gereken yapımda tartışılabilir bir kurguya tanıklık ediyoruz böylelikle. Film dram mı desem ya da duru bir havaya sahip. İzlerken sürekli bir aksiyon bekleyen olursa hiç buna bulaşmasın. Tabi bu filmi daha da iyi yapıyor bana göre. Başroller de bu drama uyum sağlayınca ilginç bir gizem filmi bizlerle buluşuyor. Tabi senaryo biraz daha kurguya yönelik açıklayıcı olsaydı filmin tadından yenmezdi. İzlenilebilir güzel bir yapım olmuş yine de.

İyi seyirler.
Saygılar
7


avatar
(678) -
İnsanın yaratılışı ve evrimi görüşlerini karşı karşıya getiren bir varoluş filmi olarak kalsaydı keşke. Ne güzel olurdu böyle bir konu ile ilgili olarak bir şeyler söyleyen bir film izlemek.
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
avatar
(1818) -
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir


default avatar
(1) -
Sürükleyici ve şaşırtıcı.
Sürprizbozan: Göster


avatar
(266) -
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
avatar
(199) -
onu nasıl yakaldınız gerçekten tebrikler Gülücük
3


1
| Bildir


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film