Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(127) -
10 bölüm de dolu doluydu yani diyalog sahnelerini bile heyecanla izliyorsunuz. Steve Murphy'nin sesine ayrı bir parantez açmak gerekir. Dinlerken kendimden geçiyorum yok böyle bir ses. Diyeceğim o ki mutlaka izlenmesi gereken diziler arasına girmeyi tek sezonla başarmıştır. 9.9/10 bile değil 10/10. Bunu en son Breaking Bad'i bitirdiğimde söylemiştim.
10


avatar
(416) -
Hemen takibe alın, kaçırmadan izleyin, süper bir başlangıç yaptı, böyle devam ederse efsane diziler arasında yerini alır..
10


avatar
(306) -
Her bölümü sinema filmi kıvamında sürükleyici bir dizi. Konusunun gerçek olmasıda ayrı bir geriyor insanı.
9


Yorumlar (238)
default avatar
(5) -
Sürprizbozan: Göster
ilk iki sezondan sonra dizi kötü geçer diye düşünmüştüm ancak 3. sezon ilk iki sezonu 10 la çarpar. Entrika,aksiyon, heyecan ne ararsanız son sezon tavan yapmış. Sistem hakkında ülkelerin gerçeklerini de görüyorsunuz. Kesinlikle 10 numara bir dizi.
(03.sezon için)
10


avatar
(242) -
The Spy dizisinden sonra severek izlediğim 2. biyografi dizisi oldu. Gayet güzel dizi, Biyografi, Suç, Dram tarzını sevenlere %100 hitap eden, akıcılığı gayet iyi olan bir dizi.
9


avatar
(489) -
İlk sezonu büyük keyifle izlemiştim.2.sezonu bi kaç bölümünü izledikten sonra sıkılıp bırakmıştım.Puanım ilk sezon içindir.Oyunculuklar, hikaye anlatımı vs çok başarılı idi.Ancak 2.sezonda o kalitenin devamlılığını hissedememiştim.Konuyla ilgisi olanlar izleyebilir.
(01.sezon için)
9


default avatar
(71) -
Olanları DEA ajanlarının gözünden anlatmaya çalışmış, oysa ki çok daha öncesi olan bir hayat hikayesi. Çarpıcı bir anlatım olsa da gerçekler çok daha farklı, onu geçelim. Sözüm ona kurtarıcı amerika işin içine paraları girmediği sürece hiçbir şeye karışmayan, chaostan beslenen bir ülke olduğunun güzel kanıtlarından biridir. Haklarında söylenecek o kadar çok şey var ki. Sonuca bakmak lazım, madem ki amerika, ülkelerine giren uyuşturucun önüne geçmek istedi, geçti mi, geçebildi mi? Evet bunlardan nemalanlar olmasa geçebilirdi belki ama onlar var. Ne yaptı peki? Başka uyuşturucu kaçakcılarıyla işbirliği yaptı amacına ulaşmak için. Sonra onların peşine düştü ve yine birilerini buldu vs. vs. vs. Sonuç itibariyle Kolombiya bitti sandı, geçti Meksikaya. Tüm ülkeleri aşağılaya aşağılaya devam etti. Asıl amacı bir ülkeyi kendilerine bağımlı hale getirmek isteyen bir oluşumun, kendilerine totosuyla gülen bir kaç kişiyi dize getirme hikayesidir bu. Anlatımlara bakarak sanırsın ki amerika drug free bir ülke. Yanlış anlaşılmasın uyuşturucu kaçakçısı sempatizanı değilim. Bu tür insanların toplumda bir yeri yoktur. Lakin çevremize bile baktığımızda bu zehrin ne kadar yaygın olduğunu görüyoruz. Bunlardan fayda sağlayan birileri olmasa, nasıl bu kadar yaygın olabilir düşünmek lazım.
7


avatar
(59) -
Haydut bir teröristin dönemin zayıflıkları ve açıklarındanda faydalanarak, sözde "başardığı ve başaramadığı" şeyleri anlatan güzel dizidir. Her ne kadar dizide zeki, prensip sahibi, ileri görüşlü bir iş adami gibi anlatılmış olsada özünde Escobar'ın ne cigeri 5 para etmez olduğunu biliyoruz.
Herşeye ragmen iyi dizidir. Başlarda biraz sabırlı olursanız bir noktadan sonra tamamen içine alıyor sizi. Tavsiye edilir.
9


avatar
(366) -
Biyografi tarzı sevdiğim en iyi dizidir, neler yapmışsın sen öle Pablo ayrıca adamın oyunculuğuna şapka çıkarıyorum. Çok kaliteli bir yapım.
10


default avatar
(17) -
-Hikayenin Ajan Murphy tarafından anlatılarak ilerlemesi bana çok sevdiğim Max Payne oyunlarını hatırlatıyor, senaryonun hikaye dinler gibi ilerlemesine bayılıyorum.

-Escobar'ın sürekli burnundan nefes alıp vermesi, sürekli pantolonunun belini düzeltmesi gibi hareketlerini o kadar doğal yapıyor ki rol olduğuna ihtimal veremiyorum, adeta yaşıyor.

-arkadaş yakacak odun yoksa sandalye yak, sehpa yak neden
Sürprizbozan: Göster
gereksiz artislikler Çok Mutlu
9


avatar
(6203) -
İlk üç bölüme kadar durağan geçse de diğer bölümler bayağı ses getirdi heyecan doruk noktasındaydı Bence izlenir ve izleyiciyi tatmin edecek düzeyde kesinlikle tavsiye ederim...Bu sefer Puanım 7
(03.sezon için)
9


avatar
(6203) -
1 günde 2.sezonun tamamını izledim ve çok çok beğendim. Pablo Eskobarı merak edenler için fevkalade güzel bir dizi izlerken hiç bir anından sıkılmıyorsunuz.. Yalnız spoiler olmasın dizideki önemli oyuncunun olmamasından sonra 3. sezonu izlermiyim bilemiyorum ama yinede en kısa zamanda şans vermeliyim....Puanım yine 9/10
(02.sezon için)
9


avatar
(6203) -
Öncelikle Pablo Escobar'ın hayatını merak edenler biyografik bir dönem dizisi olarak kesinlikle izlemeliler.Açıkçası gerçek hayatta sonunu bilmemize rağmen kendinizi kaptırıyor ve heyecanla izliyorsunuz. Ayrıca arada gerçek görüntülerin kullanılması da diziye daha da değer katmış. Bence dizi nakış gibi güzel işlenmiş ve 2. sezonun heyecanı şimdiden başladı.Bence kesinlikle izlenmeli.
(01.sezon için)
9


avatar
(319) -
Escobar'sız 3. sezon nasıl olur ki diyordum.Efsane olmuş..
İlk iki sezonda şiddet ve kargaşa hakimdi.Olaylar silsilesi izledik.Öfkeyle kalkan zararla oturur sözü tam Pablo Escobar'a uyan bir söz olmuş.
3.sezonda ise planlı,nakış gibi işlenmiş bir süreç izledik.Apayrı bir lezzette.
Genel olarak kesinlikle izlenilmesi gereken bir dönem dizisi.Harika iş çıkarmışlar.
Ama yine söylemeden geçemeyeceğim Pedro Pascal'ın da bir yıldız gibi parladığı 3.sezon bambaşka bir seviye.
10


avatar
(2674) -
İlk iki sezonunu bir solukta seyrettikten sonra içerisinde Escobar olmadığı için 3.sezonu seyretmeyi bir yıldır erteliyordum. Şöyle bir göz atayım dediğim 3.sezonu 2 günde bitirdim ve kanaatim en az ilk iki sezon kadar mükemmel olduğu...
(03.sezon için)
9


default avatar
(275) -
belgesel , aksiyon, politik, biyografi, macera, dram, en başta suç...ne ararsan bol bol barındırıyor. dünyaya bakışını şekillendiriyor.
narcos'u ihmal edip, el-chapo'dan sonra izledim. bekletmem hataymış. chapo'da benzer tatta. sonra da american made (tom cruise). neticede ne adamlar ne dünyalar var, feleğimi şaşırmış moddayım.
10


avatar
(463) -
gerçekten de dizi çok kaliteli, escobar çöküşünde bile rakiplerini ve devleti tir tir titreten bir adam, izlenmesi gereken bir dizi
8


avatar
(12) -
valla netflix (ve diğer streaming/özel içerik sağlayacılar) geldi diziler 2. altın çağını yaşamaya başladı... gayet gzel dizidir, tavsiye edilir... 4 sezon olmayacak gibi birşey duydum, bilgisi olan var mı?

Cevaplar (1)
avatar
(2674) -
16 Kasım 2018 de Netflix'te 4.sezon başlıyor..
9


2
| Bildir


avatar
(20) -
Türünde de yazıldığı gibi biyografi.. Oyunculuk ve sahne muhteşem. Her bölüm haber niteliğinde; geçmişe dair bilgi veriyor. Bizim çok uzak olduğumuzu düşünüyorum latin kategorisine. Her bölümü heyecanlı, merak uyandırıcı ve sürükleyici.. Hit olmuş birçok diziden çok daha keyif verici. İyi seyirler
10


default avatar
(13) -
Diziyi seyredene kadar, yapılan algılardan dolayı Escobarı kanun kaçağı bir kahraman, efsane olarak düşünüyordum.Seyretmeye başladıktan sonra, özellikle 2. sezonda Escobara olan nefretim zirve yaptı.Oğlum ve yeğenlerim falan "sen niye habire escobara küfür ediyorsun" falan diyorlar hayretle. Ya adam kötü, kötünün de kötüsü. tamam derinlerde biyerlerde iyi bi tarafı vardır ama neticede yılda en az 500 polisi ve onlarca sivili öldürten bi adam. 3. sezon gerçekten harikaydı. 4. sezonda Pedro Pascal olmayacaksa büyük kayıp. Bu arada 3 sezonu 1 haftada bitirdim, müthişti.


avatar
(334) -
Harika bir dizi..Bir nefeste bütün sezonları bitirdim..Film gerçek hayattan kesitlerle sunuluyor..aksiyon, dram, korku, politik yalan ve oyunlar, derin devlet, amerikanın ülkelerin iç işlerine sızış ve kullanış şekli, narkotik- fbı çatışması, amerikanın iki yüzü, halkların kandırılması, parayla her şeyin satın alınabileceği ne isterseniz var ..

escobar : bende hem nefret, hemde saygıyı kazanan kişi

şimdi MEKSİKA dayız.. heyecanla bekliyorum..

selam ve sevgilerimle..
10


default avatar
(76) -
3.sezona kötü diyen ergenlere inanmayın siz,onlara kalsa escobar bir kahramandı her şeyi iyilik için yaptı.3.sezonu 2.sezondan katbekat daha iyi olmuş.Gerçekten suç yapımlarını seven arkadaşlar 3.sezonun gerçek bir polisiye olduğunu farketmiştir.3.sezonu bitirdikten sonra Ghost Recon Wildlands oynamanızı tavsiye ederim.

Bu arada Pacho'nun gömlekleri beni benden aldı!


avatar
(806) -
Kurgusu ve gerçekçiliği bakımından müthiş bir dizi. Verdiği bilgiler bakımından korkusuz bir eser diyebilirim. Her bölümü kaliteli bir sinema filmi tadında...
10


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 11 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film