Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

ozkanbaha

 
Kayıt : 17 Nisan 2018
D.Günü : Şubat 21, 1986 (38) Balık
Şehir : Yalova
Meslek : Emlak
  • The Matrix Resurrections
    The Matrix Resurrections
  • Jumanji: Yeni Seviye
    Jumanji: Yeni Seviye
  • Salgın
    Salgın
  • Derin Sular
    Derin Sular
  • The Gentlemen
    The Gentlemen
Son Yorumları
Svart krabba (2022)
01 Mayıs 2022
Söz müzik iyi ama yorum olmamış. Netflix son dönemde başarılı yapıtlara değil imza paraf bile atamıyor. Giriş/gelişme iyi ama berbat sonuç. Sonuç olmayınca keyif alınan o sahneler de unutulup gidiyor. Zaman kaybı.
The Matrix Resurrections (2021)
04 Ocak 2022
insanoğlu bir hikaye dinlemeyi sever. gerçekliğe yakın, zamana uyarlı. evet hikaye devam ediyor ama bilinen gerçekleri ile ? bilinenler çoğaldıkça heyecan azaldı değil mi ? bu sadece 4. seri için söylenemez, haksızlık etmeyelim. film tarihinin en iyi yapıtı matrix serisine ekleme yapılırken biz izleyiciler yine olan biteni izledik, izliyoruz. bu seri de dahil beyin yakmaya devam ediyor. bilinmezlikler azalsa da/değişse de güç hala gizden geliyor ve karanlık noktalar çok fazla.. iyi seyirler
Stowaway (2021)
16 Haziran 2021
şimdi bu film için çoğunuz sığ yorum yapmış diyebilirsiniz ancak şöyle 1 açıklama yapmama izin verin. ben 35 yaşındayım ve gençliğimden bu yana bu konuda bir çok film izledim. açıkçası konusu ve anlatımıyla amacına hizmet ediyor. izlemeniz zaman kaybı olmayacaktır. bilim kurgu sevenler buyursun. ps. çok ünlü bir kadrosu olsaydı hit olabilirdi.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film