Giriş Kayıt
Yorumlar (93)
default avatar
(27) -
bos film.cok uzun.bayiyor insani.tavsiye etmiyorum baska bisey izleyin...


avatar
(161) -
Çok güzel bir filmdi. Ayrıca tavsiyeler kısmındaki tavsiyeleri için Onur Turan'a çok teşekkürler. Saygılar
7


default avatar
(133) -
Coook guzeldi yaa:) sosyal mesajlardan tutun, romantizmine kadar doyurucu bir filmdi. İyi ki boyle filmler var. Komik, eglenceli, romantik, dusundurucu, insansı, gercekle uyumlu bir film, daha ne olsun. Basrol oyuncusunun çirkin olması hosuma gitmese de bu film için boyle birisi lazımmış diye dusunduruyor sonunda. Arsiv filmlerimden:)
7


default avatar
(2) -
alttan alttan çok ince mesajlar veren çok güzel bir film. bitince filmin uzun süre etkisinde kalıyosunuz.İZLENMELİ listenize alın
9


default avatar
(5) -
Yapabilseydim eğer zamanda geri gider hiç izlememiş gibi tekrar izlemek isterdim. Film gerçekten insana yaşama sevinci veriyor ruhunuz sıkıldıkça açıp yaşama sevinciyle dolacağınız bir film.Çok fazla film izledim ama beni böylesine etkiliyebilen olmamıştı.
10


avatar
(262) -
mr nobody ile aynı kulvarda etkisi benzer bir film . izlemediyseniz 2 sini birden kenarda bulundurun izleyin arşivleyin. hayata bakışınızı değiştirecek.
8


avatar
(33) -
kurgusu bayıldığım bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim. bir film hem romantik hem fantastik hem de bu kadar akıcı olamaz Süperrrrrr keyifle izleyin...
8


avatar
(301) -
Dün izlediğim "Short Term 12" faciasından sonra, arşivimde izlemek için beklediğim tek film bu kalmıştı. Filmi izlemeyi yeni bitirdim.

Bu film hakkında tek söyleyebileceğim şey son yıllarda çekilmiş en güzel Romantik-Dram filmi olduğudur. İçinde komediyi, dramı, romantizmi aynı kalitede bu kadar başarılı şekilde barındıran başka bir film daha izlemediğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

izledikten sonra etkisinden kolay kurtulamayacağınız ve verdiği mesajlarla hayatı bir kez daha sorgulayacağınız güzellikte bir başyapıt. Arşivlenmesi ve tekrar izlenmesi tavsiye edilecek yapımlardan.

10 üzerinden rahatlıkla 9.
9


default avatar
(2) -
binlerce film izledim. ilk defa bir tanesi bişeyler yazmak zorunda bıraktı beni. oyle sahneler varki, film biterbitmez tekrar tekrar izledim. Suan etkisi çok taze, o yüzden de yazıyor olabilirim ama hayatımda izlediğim en güzel filmdi galiba. İZLEYİN SONRA BİRDAHA İZLEYİN. HAYATTAN SIKILIR SIKILMAZ BİR DAHA İZLEYİN
10


default avatar
(83) -
Bazı filmler vardır, izlerken sizi rahatlatır ve yüzünüzde tebessümler bırakır. Bu da onlardan biri. Konusu sebebi ile bazı mantık hataları ve soru işaretleri olsa da bunu çok düşünmenize gerek yok, filmdir sonuçta.
7


avatar
(727) -
Benden geçer not aldı. Nihayetinde sıcacık bir İngiliz filmiydi diyebildim. İlginç. Süperrrrrr Bu filmi romantik bulmayan zihin bence körlenmiştir.
8


avatar
(170) -
Sımsıcak bir romantik film. Öyle içinde yalanın, dolanın, aldatmanın, hilenin olmadığı uzun yıllardır beklediğim bir film. Aile kavramına önem veren insanların tekrar tekrar izlemesi gerek. Ne güzeldi ya...
9


avatar
(27) -
hayat felsefenizi değiştirebilir, değiştirmese de etkiler.
9


avatar
(53) -
İlk bir saatini keyifle izlediğim ama ardından yavaş yavaş sıkıcı bir hal almaya başlayan film. Verilmek istenen mesajlar güzeldi ancak keşke biraz daha kısa tutulsaydı.
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(94) -
''Her günü hayatımızın son günü gibi dolu dolu yaşamak''. Son zamanlarda izlediğim en muhteşem filmdi.
9


avatar
(131) -
Samimi, duygu yüklü, eğlenceli ve kaliteli bir film olmuş. İyi ki izlemişim dedirten cinsten... Saygıyla eğiliyorum Saygılar
10


avatar
(10) -
Amelie'den sonra hiç bir filme böyle için kaynamamıştı. Ruh halimi şekillendiren nadir filmlerden biri olmuş bulunmaktadır. 2013'un tarzında ki en iyi filmi sanırım...
8


default avatar
(45) -
tür kısmına komediyi de eklemeleri gerekirdi.. güzel film.. Bill Nighy yine formunda... Uncle D 10 numaraydı:=)
9


avatar
(433) -
Bu kadar iyi bir film beklemiyordum. Oyuncusu, kurgusu, anlatım tarzı, her şeyiyle 2013'ün en romantik filmiydi.

Ekleme: Domhnall Gleeson; Brendan Gleeson'un oğluymuş.

Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (1)
avatar
(12) -
"Gelecek hakkında endişelenmenin, bir cebir denklemini sakız çiğneyerek çözmeye çalışmak kadar etkili olduğu"
bu iyiydi işte:)


1
| Bildir


default avatar
(1) -
Genç bir adamın gerçekte zaman yolcuğu yapabilme şansı olsa aynen filmde anlatıldığı gibi kullanacağına inandırdı izlerken , önemli olanda bu zaten inandırıcılık.Hikayede kopukluk pek fazla yoktu sadece zaman zaman aklımda soru işaretleri bıraktı fakat film bittiğinde ' aynen abi ' dedirtti bana çünkü elindeki gücünü kullanma şekli aldığı kararlar gerçekçiydi.Gelişen olaylarda basit bir dille beynimizin içinde bir kargaşaya yol açmayan bir hikaye ile yazılmış.Hiçbir şekilde beyninizi yormayacak sizi daha çok sakinleştirecek bir film.
9


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film