Giriş Kayıt
Yorumlar (20)
default avatar
(467) -
Çok haraketli bir western filmi değildi dram ağırlıklı ve iyi işlenmiş sonuna kadar izlettirdi.
6


default avatar
(85) -
Natalie, Oscar'dan sonra sürekli bir şeyler deniyor, sinema adına bir şeyler üretmeyi deniyor.. Bu filmde gerçekten başarmış.. 70'lı yıllardaki efsane Western'lardan hiç eksiği olmayan, ağır ilerleyiş tarzıyla biraz High Plains Drifter'ı anımsatan, çok iyi bir iş çıkmış.. Hollywood artık eskisi kadar pazarlamaya bütçe ayırmıyor, o nedenle çok gölgede kaldı bu film.. Bundan daha iyisini ancak Clint Eastwood yapabilirdi..


avatar
(8404) -
Işıldayan kadronun tüm parıltısını emen bir yapım. Western filmlerine özgü karanlık abartılmış, ara ara artan aksiyon sahneleri kurtarmaya yetmemiş. Tamamlaması sabır isteyen yapımlardan...


avatar
(6201) -
Açıkca söylemek gerekirse Natalia Portman bu filme çok iyi gitmiş diyemem özellikle şapkasına çok ayar oldum yani güzelliğini fazla göremedik birde karanlık sahneleri fazla uzatmışlar sonuç olarak orta şekerli vasatın üstüne çıkamamış bir film diyelim
diyelim....
5


avatar
(396) -
İzlememiş olmayı dilerdim. Hep tutuk, donuk bir şekilde ilerliyor. Oyunculukta da bir şey bulamıyorsunuz. Kötü karakterde de iş yok. Filmin başından beri beklediğiniz olaylar hızlıca geçip gidiyor, yıllar sonra her şey tam rayına oturuyor ve mutlu son. Elde var sıfır.
4


avatar
(727) -
Bu filmi yorumları okuyarak vasat düşünmüştüm oysa ki bir western sever olarak beni memnun etti. Demek ki yorumlara fazla takılmamak gerekiyor. Klasik tarzda bir intikam filmi ve ortaya konulan dramda güzel. Westernlerin ağır ve durağan oluşları zaten birazda tür icabıdır. Oyunculukların sırıttığını düşünmüyorum, Natalie Portman dışında da gayet iyi performanslar vardı.
7


avatar
(112) -
Gayet keyifli bir westerndi türü sevmeyenlere yapacak bişi yok.
7


avatar
(1239) -
Film biraz ağır ilerliyor. Her kesime hitap edeceğinden şüpheliyim.Ben sıkılmadan izledim o yüzden tavsiye derim. Natalie portman çok güzelsin bee Gülücük İyi seyirler.
6


avatar
(820) -
Dram ağırlıklı bir western filmi. Natalie Portman dışında bir albenisi yok ne yazık ki. Bu tarz filmlerde başrol kadar kötü karakterlerde iyi olmalı fakat arada uçurum var. Bir defa izlenebilir.
5


avatar
(137) -
Filmin puanına göre bakarsınız sanarsınızki kötü film , arkadaşlar ben gayet başarılı oyunculuklar izledim. Her filmde gizem teması olacak diye de bir şey yok... Sonu tahmin edilebiliyordu diyenler görsel tercihlerini bu yönde yapmamaları ellerinde sonuçta ama filmi kötülemeye hakları yok! Yani sonunu tahmin edebildiğin filmler kötü filmler midir...??? Bu mantıkla iyiler hep kazanır kötüler son anda yenilirler. Izleme hepsini geç!!! Velhasıl bence iyi filmdi puanına da bakmayın , western sevenler bu filmden hoşlanacaklardır , ben izleyin derim.
7


avatar
(2674) -
Çekik el freni ile ilerlemeye çalışan bir arabaya benzer bir dinamiği var filmin. Sanki her an bir şey olacak ve o ana kadar izlenirken yaşanan sıkıcılık birden sona erecek gibi ama maalesef filmin sonuna kadar aynı hava devam ediyor.

N.Portman rol almasaydı varlığından haberdar olunmayacağını düşündüğüm bir yapım.
5


default avatar
(17) -
yorumlara bakıyorumda sanırım bende bir sıkıntı var. Ben filmi hiç beğenmedim. Portman bile kurtaramamış bana göre. sürekli bana göre diyorum çünkü sanırım tek beğenmeyen benim. Çok ağır ve çok sıkıcı western filmler izledim ama bu filmde en sıkıcı ilk 10 a girer Bana Göre .

Yinede hep derim Ne kadar kötü olursa olsun , hiç bir film izlenmemiş bir filmden daha kötü olamaz.

iyi seyirler
3


default avatar
(276) -
Neydi simdi bu film dedirten film. Inanılmaz agır ilerleyen sonu bastan belli.
3


avatar
(3699) -
Pazar sabahı western filmleri tadında ailece izleyebileceğiniz bir film. Sonunu başından tahmin ettiğimiz için beklentimizi yüksek tutmamıştık zaten. İyi seyirler.
5


avatar
(1330) -
Western severleri memnun edecek, N.Portman'ın gayet güzel oyunculuk sergilediği, klasik western havasında bir yapım. Oyunculuklar gayet güzeldi ama çok iddialı bir yapım olmadığından, büyük beklenti ile izleyenler hayal kırıklıkları yaşayabilirler... 7/10
7


default avatar
(42) -
Natalie her zamanki gibi döktürmüş. Büyük bekletiniz olmadan izleyin, tavsiye ederim
6


avatar
(811) -
Dramla birlikte ortalama bir western olmuş, Natalia'yı daha iyi senaryolarda performansını sergileyebilecek bir rolde görmek isteriz! "Black Swan"dan sonra verilen bu rol çok çok sönük kalır.
İyi seyirler...
6


default avatar
(137) -
Ortalama bir western olmuş,senaryoyu beğendim ve sıkılmadan izledim.Yer yer dramın da araya serpiştirildiği filmde iki ana karakterin, gelişen olaylarla birlikte geçmişe dönük hesaplaşmasına da şahit oluyoruz.Ve bu hesaplaşma bir sürprizle sona eriyor.Finalinin çabuk gelişmesi dışında olumsuz söyleyebileceğim pek bir şey yok.

Bir western filminde dinlemeye alışık olmadığımız tarzdaki müzik daha başlangıçta farklılığını ortaya koyuyor.Bunda da dünyanın en iyi vokallerinden biri kabul edilen Lisa Gerrard'ın katkısı büyük.

Çevirmen Mert Yıldız arkadaşımıza da sonsuz teşekkürler.
6


avatar
(340) -
Natalie portman western filmlere yakışıyor, oyunculuğu ve güzelliği yine zirvede..konusu itibariyle pek alışılmadık bir film değil fakat akıcı izlerken sıkılmadım ortalama hoş bir western film olmuş..
6


avatar
(1330) -
1969 tarihli "Une corde, un Colt..." filminin konusuna çok yakın bir senaryosu var ama tabi izlemeden bişey diyemeyiz. Benim de merakla beklediğim bir yapım bu. Kadro gerçekten iştah açıcı, inşallah güzel bişeyler çıkar.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film