Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

teomanrock

 
Kayıt : 08 Mart 2013
  • Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
    Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
  • Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
    Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
  • Gizli Dosyalar
    Gizli Dosyalar
  • Sherlock
    Sherlock
  • Taht Oyunları
    Taht Oyunları
Son Yorumları
Apex (2021)
15 Ocak 2022
toplam 20-21 kişiyle çekilmiş (80 dakikası 7 kişiyle Wink ) vasat ötesi bir film. bruce willis in tüm filmlerini izlediğim için bunu da izlemek zorundaydım. zaten film yapımcıları bunu bildiklerinden rezalet filmlere böle geniş hayran kitlesi olan efsaneleri koyuyorlar. 10 üzerinden 3 puan almasının tek sebebi de bruce, şimdi bu berbat filmi izlediğimi unutmak için en az 3 tane kaliteli film izlemem gerekecek.Sümüklü
UFO (2018)
06 Haziran 2019
neden bilmem aklıma ömer çelakıl geldi Çok Mutlu

neyse benim yorumum şu ; film ilginç bir şekilde kendini zilettiriyor abondone oluyosunuz. kalite varmı bence yok. matematiğin dibine vurulmuş gibi bi algı yaratılmış ama alakası yok. topu topu 2-3 formül ve birde pi sayısı gibi çok az kişinin bildiği filmin başında da bahsedilen İnce Ayar Sabiti ... x files tüm bölümleri ve filmleri izlemiş biri olarak Gillian Anderson oyunculuğuna güvendim ama gerçekten beğenmedim.

mahalleden 5 kişi birleşip böyle filmler yapabilirsiniz. mavradan bi sayı üretin sonrada her şeyi ona bağlayın. filme notum 6 oda sadece Gillian içindi.

dip not: filmi beğendiyseniz 2007 yapım 23 filminide izleyin. ama uyarıyorum bu tarz filmler izleye izleye değişebilirsiniz Çok Mutlu
Game of Thrones (2011)
02 Mayıs 2019
son sezonun bu 3. bölümü diğer tüm bölümleri ezmiş geçmiş. bölüm değil baştan sonra harika bir film izledik resmen. açık sahne olmadığından herkesle rahatça izleyebilirsiniz. filmde çoğu filmlerde unutulan bir gerçeklik unsuru işlenmiş. gerçek savaşlardaki gibi herkes kendi derdine düşmüş ve her yer toz toprak duman. öyle marvel kahramanları gibi hiç ölmeyeceklerinden emin espiriler patlatan kahramanlarımız yok. tam tersine gerçekçi her saniye ölümü hissederek oynamışlar vede bizlere hissettirdiler. ilk saniyeden son saniyeye kadar her anı çok lezzetli bi film izliceniz emin olun. izlerken bazı tahminlerinizin tuttuğunu bazı tahminlerinizede yok artık diyerek çok şaşıracaksınız.

sonuç olarak Game Of Thrones bir mihenk taşı olarak dizi olmasına rağmen efsane filmlerin yanında yerini aldı bence. jhon snow a da kışı bize sevdirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film