Giriş Kayıt

Bir Ayrılık (2011) Yorumlar - Sayfa 4


Jodaeiye Nader az Simin

Yorumlar (95)
avatar
(15) -
Güzel bir film akıcı bi film Ancak ;
[spoil] Kadının tasviri sıkıntılı olmuş yalan söyleyen bi kadın, yalanı hemen kabul eden bir kadın. mücadelede eden erkek. bu kısımların üst üste gelmesi filmin eksi yönlerinden. genel olarak güzel bir film.


default avatar
(83) -
İmdb puanı çok abartı olmasına rağmen, filmin bir İran filmi olduğunu da düşündüğümüzde bence film güzel. ama çok büyük beklentileriniz olmasın. Dram hayranı iseniz mutlaka beğenirsiniz.
7


avatar
(51) -
Film izlerken hiç sıkmıyor çok akıcı ve anlaşılır. Dram var ve film insana bir şeylerde öğretiyor. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Filmin tek eksik yanı bir dizinin bir bölümü gibi durması yani olayın tam başlangıcı ve bitişi yok sanki haftaya devam edecekmiş gibi bir izlenim veriyor.
8


default avatar
(13) -
bende yorumlara katılıyorum film aldığı puanı ödülleri kesinlikle hak ediyor:Gülücük))izleyin 8.7/10benim puanım...


avatar
(994) -
son dönemlerde denk gelmeyen ilginç senaryosuyla beğenimi kazanmış bir yapım. filmin başında neyi beklerken neler neler döndü. ama çok temel hataları da içinde barındırmayı sonuna kadar sürdürdü. cevapsız soruları aynı şekilde bırakması da puanını kırmama neden oldu. bu olumsuzluklara rağmen izlenebilir bir yapım olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.
6

Cevaplar (2)
avatar
(108) -
cevapsız soru demişsiniz de filmin olayı zaten izleyiciye buyrun, siz yargılayın ve karar verin demesi.
9


4
| Bildir
avatar
(994) -
lost' tan ağzı yanan bir vatandaş olarak artık film bittiğinde yığınıyla soruyla baş başa kalmaktan yana değilim.
Sürprizbozan: Göster
6


2
| Bildir


avatar
(49) -
gerçekten çok güzel ve izlenmye değer.. aldığı ödüller boşuna değil.. abii zaten sinemada kimse iranlılara yetişemiyor misal majid majidi:)
10


default avatar
(53) -
İran filmlerini uzun bir süredir takip ediyorum gerçekten çok etkileyici konuları oluyor bu filmde hayatın içinden bir dram içeriyor.Bu film oscar aldı ama bundan çok daha iyi iran filmlerini seyrettiğimi düşünüyorum.Belkide o bölgenin kültürü yaşantısı ile ilgili çok fazla içeriğe sahip olmadığından ilgimi çekmemişte olabilir.Özellikle aile kavramının kıymetini anlamak isteyenlerin seyretmesini tavsiye ederim.
7


default avatar
(67) -
Güzel bir film. Yabancı film dalında Oscar'ı da aldı. Boşuna değil.
8


default avatar
(1723) -
birden fazla hikaye barındırıyor film . iç içe geçmiş konular ayrılık çaresizlik çocuklar ödül alması boşuna degil izlenmeli
8


avatar
(52) -
Hayatın içinden, herkesin bir zamanlar tamamı olmasada bir bölümünü yaşayıp kendisini içinde hissettiği bir yapım. Çok iyiydi.


avatar
(222) -
Asghar Farhadi filmlrinin alışılagelmiş izleklerini barındırıyor. Filmin başından sonuna muamma devam ederken, kurgu icabı değil de oyunculukların da gücüyle doğal bir süreç olarak bunu sunmayı başarıyor. Üstelik toplumumuza ve yaşam kültürümüze yabancı olmayan ilişkiler ve hadiseler, insani boyutuyla izleyeni daha da kendine çekiyor. Bir önceki filmine göre (ki o da başarılı bir filmdir) daha büyük bir ilgi ve keyifle izledim. Herkese iyi seyirler...


avatar
(39) -
Altın kure'ye yabancı film kategorisinde aday olan ve bence odulu alması gereken bir film; ne var ki politik kaygılar sebebiyle bence ödulu bir USA butçesi filmi olan Angelina jolie'nin yönettiği filme verecekler ama bu kategorideki en kötu film de o Gülücük)


avatar
(382) -
Genelde bu tarz filmleri seven birisi olarak çok hoşuma gittiğini söylemeliyim. İçinizi acıtacak seviyede bir boşanma süreci. Bizden bir öykü. Mutlaka izlemelisiniz.
8


default avatar
(15) -
Kesinlikle bize çok yakın bir film,bu konuda hiç şüpheniz olmasın.

bir ayrılık nelere kadir demeden edemedim filmi izlemeden.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(45) -
Çok güzel bir film,karakterler derinliğine işlenmiş diyaloglar sahici ve oyuncular çok iyi.Zaten Türk insanının yakın hissedeceği bir konu.
8


avatar
(691) -

Öncelikle listesinde bekleten benim gibi arkadaşlarım için kaliteli bir dramın sizi beklediğini söyleyebilirim ancak olayın çok kısıtlı bir hikaye üzerinden ilerlemesi yer yer sıkıcı olabiliyor.

Boş zamanda izlenecek film olarak adlandırabiliriz.
IMDB puanındansa TA puanı filmin daha çok hakkını veriyor gibi.

7 / 10
7


avatar
(83) -
hayatın içinden,sade sanki olaylar gelişirken sizde 3.kişi olarak olan bitene şahitlik ediyorsunuz izlerken.tek kelimeyle harika film olmuş.oyunculuk kusursuz,diyaloglar müthiş.insan pisikolojisi bu denli güzel anlatılamazdı.izleyin izlettirin,tabi milyon dolarlar harcanıp görsel efektlerle bezenmiş filmlerin hastası olanlara tavsiye etmem sıkılırlar.tek eksiği biraz müzik olaymış iyiymiş.ama yinede senenin en iyi filmleri arasında
8


avatar
(3699) -
Bu film hem arşivime girdi hemde izlenmesini tavsiye edeceğim filmler arasına girdi.. Gerçekten güzel bir filmdi.. Hayatta birebir başımıza gelebilecek olaylardan esinlenerek kurgulanmış bu film bir aile dramını anlatıyor ve eğer hala izlememişseniz izlemenizi tavsiye ediyorum..

Ailece izlenebilecek güzel bir film.. İyi seyirler.. yakaladım
8


avatar
(95) -
film karşılıklı diyaloglar bakımından son derece güçlü.bence aldığı puanı hakediyor.sanki son sahneden devamı gelecekmiş gibi bir hisse kapıldım


avatar
(408) -
birebir hayatın içinden, sizi de içine alan bir akışa sahip, güzel bir film.
imdb puanını hak ediyor.
8


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film