Giriş Kayıt
Yorumlar (17)
avatar
(56) -
Karakterler, çekim teknikleri ve renkler muazzamdı. Filmin aşırılığı ise alışa gelmeyeni gözümüze sokmasından sanırım. Rahatsız etti mi bazı sahneler belki veya belki gereksizdi ama oyunculuklar o kadar iyiydi ki tolere eden bir tarafı da vardı. Ne diyeyim beklentimin üzerindeydi. Bu arada filmi ne zaman veya hangi ruh halinde izlediğinizde çok önemli. Miskin bir hafta sonu akşamı için oldukça uygun.
7


avatar
(242) -
Vaktinizi fazlasıyla boşa harcayan bir film. Sonuna kadar izleyemedim malesef. Fantezi dünyasının sınırlarını zorlamakla, saçmalamak arasında bir çizgi vardır, marjinal bir film çıkaralım derken saçmalamışlar malesef.
4


avatar
(741) -
damakta farklı bır tat bırakan fılm arayanlar için müjde ayagınıza geldi.. film şırdan gibi.. görüntüsüne bakıp ne bu yemem ben diyen de çıkar.. yiyip de süper bir tatmış diyen de.. küvet ve mezarlık sahnesi onca film izledim hiç görmedim açıkçası bu açıdan bir yaşıma daha girdim yeni yılda .. çokça tarikat filmleri izleyenler için fakir genci kıstıracaklar düşüncesini açıktan verip ters köşe yapmaya çalışılması pek hoşuma gitmedi sadece
6

Cevaplar (1)
default avatar
(2) -
söylediğiniz gibi gerçekten de ilk başa çocuğa evde bişeyler yapıcaklar zannettim


0
| Bildir


default avatar
(127) -
Beklentimin üzerinde bir filmdi, görsellik, konu, oyunculuklar oldukça başarılıydı. Diğer yorumlara katılıyorum izlemesi ve hatta çekilmesi zor sahneler mevcuttu fakat görselliği her zaman mükemmel tutmuş yönetmen. Tavsiye ediyorum.
7


avatar
(31) -
Çok başarılı bir “kafamıza göre bir şeyler çekelim, araya 3-5 aşırı sahne koyalım, hazır kaliteli oyuncularımız da varken mis gibi görüntü yönetmenliğiyle insanları kandırırız” filmi olmuş.

Fakat üzgünüm yönetmen hanım, yemedik.
6


default avatar
(6) -
Yorumlara bakınca sanki başka bir film izlemiştim hissine kapılıyorum.Film izlemek belirli bir altyapı gerektirir . En önemlisi iyi bir kitapsever olmak gerek. Yoksa yönetmene hakim olamıyorsun, olamadığın gibi yorumlarda komik duruma düşüyorsun.


default avatar
(6) -
Muazzam bir film. Promising young woman la zaten kendisini pek sevdiren yönetmen ,çıtayı daha yukarı seviyeye çekiyor . Harikulade ve mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum. Ve Martin bu kez başrolde bu çocuk harika


avatar
(209) -
Yorumları okuduğumda bir film ne kadar "garip" olabilir ki... biz neleeeer gördük dedim ama bu film cidden garipti : )

Her şey bir yana görsel olarak çekici, eğlenceli, şok edici, tuhaf, cüretkar, kışkırtıcı, zeki, karanlık ve mizah dolu olsa da boş, ucuz, kaba, kendini beğenmiş, dağınık, tatminsiz, zayıf, saçma ve sığ bir filmdi. Brideshead Revisited ve The Talented Mr Ripley gibi klasik eserlerden ilham aldığıda ortada olan Saltburn, sadece Barry Keoghan'in her zamanki muhteşem oyunculuğu, aman tanrım o küvet sahnesi ve elbette filmin sonundaki o yee çıplak dans performansı için bile izlenebilir. Ancak yine de Barry Keoghan'in ilerlemiş yaşının bence artık hani bu gençlerin anlatıldığı filmler için geçtiğini de belirtmek gerek.
7


avatar
(933) -
Bu yılın seyir zevki en yüksek filmlerinden biri olmuş. Bazen çok ciddi bazen çok rahat iki uçta geziniyor ama asla ciddiyetsiz bir film dedirtmiyor. Sorusunu en başta sorup tedirgin izletiyor ve her eklenen karakterin de ayrı sorunlu olmasıyla daha büyük bir gizem içine çekiyor. Finali de iyi ve şaşırtıcıydı ama daha psikolojik son isterdim. Birkaç basamak daha ileri atabilirdi filmi. Her şey çok uygundu daha büyük bir delilik için özellikle de karakterler.
7


avatar
(6204) -
Fakir aileden gelince hırsları uğruna yaptıkları akıl alır gibi değil. Aslında başlarda sıkılır gibi olsam da sonlara doğru iyice sinirlerimi gerdi. Özellikle
Sürprizbozan: Göster
. Üstelik böyle sinir bozucu film sonlarına da acayip ayar oluyorum.
Aslında Carey Mulligan için izlemiştim ama inanılmaz çirkindi ve çok kısa bir rolü varmış. Açıkçası izlemesem de olurmuş...
Bu arada filmi izlerken bana 1999 yapımı '' The Talented Mr. Ripley '' filmini hatırlattı ve o film çok daha güzeldi...
5


avatar
(1030) -
Tutku ve hırsın zayıf bir insanı bile ne kadar güçlü yaptığının çok iyi bir örneği. Ve de bunun tam tersinin.

Psikolojik zaafların hatta en güçlü yanların bile nasıl manipüle edilebileceğini anlatmanın yanında İngiliz zenginliğinin umursamazlığı, savurganlığı, yardımseverlik zihniyeti hicvedilmiş.

Fennell, ilk filmi promising young woman gibi etkileyici anlatım ve çekimler yapmaya çalışsa da yapamamış. Etkileyici olma çabaları, mide bulandırıcılığına sapmış.
6


avatar
(341) -
Son günlerin çok konuşulan filmi Saltburn harika bir şey olmuş!
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(8407) -
İzledikleri filmler, özellikle halka harika! Harry Potter üçlüsü muhabbeti çok güldürdü beni... Bazı kısımları tuhaf, bazı kısımları aşırı eğlenceli garip bir film! Uşak aşırı tuhaf, küvet sahnesi ise inanılmaz mide bulandırıcıydı! Görsellere bayıldım, müzikler çok iyi lakin Kaan Turkeser'in dediği gibi; sürekli değişen, farklı bir yapım. Tuhaf ilişkilerin, heveslerin hissedildiği bir roman okumak gibi... Ben biraz arada kaldım, siz bilirsiniz...

Cevaplar (2)
avatar
(48) -
Yorumuma gönderme yaptığınız için teşekkür ederim efendim, mutlu günler. Güzel filmlerde buluşmak dileğiyle...
7


2
| Bildir
avatar
(8407) -
İzlerken aynı şeyleri hissettim hocam, sizin yazmış olduğunuzu görünce de, hak sahibinin adını belirtmek gerekir diye düşündüm. Selamlar, iyi seyirler…


2
| Bildir


avatar
(48) -
Olaylar olaylar... İlginç bir film. İçeriği ise biraz karmaşık. Her sahnede başka bir şeye dönüşen bir senaryo var karşımızda. Yönetmen bir mesaj aktarmak istiyor gibi ama kafası karışık. Eğlenmek için izleyene fazla ciddi ama ciddi bir seyirlik arayana da epey alaycı yaklaşan bir yapım.. Malikânelerde neler dönüyor böyle Gülücük Barry ise yine harika! Kara kutu gibi tasarlanmış karakterinin hakkını veriyor. Bana kalırsa Timothée Chalamet'ten bir gömlek üstün bir aktör. Inisherin'deki Dominic Kearney performansını bugün bile unutamam.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film