Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(403) -
Vallahi norveçlilerden inanılmaz bir film... aldığı puanları hakediyor... izleyin pişman olmayacaksınız Punky
9


avatar
(498) -
Film çok keyifliydi. Filmin başladığı olayla bittiği olay okadar farklı ki, hiç bir şey tahmin edeceğiniz gibi gelişmiyor. "nasıl yani?" sorularım filmin ortasına bile gelmeden başlamıştı. nolur hollywood bu filmi de alıp içine etmesin. Orjinal haliyle bıraksınlar filmi.
8


default avatar
(77) -
Bu nasıl film ya tüylerim diken diken oldu şu isveç norveç filmlerinde gördüğüm kan vahşet gerçekçilik başka hiç bir yerde yok herzaman dediğim gibi film kendini izlettiriyorsa bence başarılıdır bu film başarılı sadece izlerken çok irkildiğim sahneleri oldu buda kuzey ekolünde artık alışıldık bir durum
10


Yorumlar (93)
default avatar
(135) -
Çok güzel bir filmdi, her sahnesi iyi işlendiğinden inanılmaz akıcıydı. İzlerken filme kendinizi kaptırıyorsunuz, oyuncular da çok başarılıydı. Arşivledim. Kesinlikle öneriyorum.
7


avatar
(126) -
Kan, vahşet, çıplaklık vs. daha gerçekçi olarak hangi sinema ekolünde var bilmiyorum. O kadar yerinde ve dozunda kullanılmış ki bazen film izlediğinizi anlamıyorsunuz. Bana göre filmin puan kırmama sebep olan tek eksiği sürenin kısıtlı olması nedeniyle konuya çok hızlı ve ani giriş yapılması akabinde olayların çok hızlı gelişmesidir. Filmin size verdiği ipuçlarıyla yola çıkarak tahmin edeceğiniz sonu film asla size vermiyor. Ters köşe yaparken bile duygularınızla oynuyor. Sırf başrolümüzün film boyunca başına gelen olaylar silsilesi için dahi izlenebilir. İyi seyirler...
8


avatar
(2674) -
Bu filmle ilgili ancak şu cümleyi kurabilirim: sürpriz sürpriz üzerine bir daha sürpriz Sürekli sağ gösterip sol vurarak şaşırtan bir heyecan kasırgası.
7


avatar
(1031) -
Enfes bi kurgunun yanı sıra inanılmaz bi gerilim ve heyecan var. Oyuncular, çekimler vs. herşeyiyle ikinci kez izledim. Yine aynı keyfi veren ender filmlerden
8


avatar
(13) -
son zamanlarda izlediğim en gerildiğim filmdi. iskandinav filmlerine karşı ön yargılı olmamak lazımmış. bu filmden sonra iskandinav ve norveç sinemasına ilgim ve saygım arttı.
9


default avatar
(46) -
Nasıl akıcı nasıl hızlı bir film, devamlı ters köşe. Bazı sahnelerde hatta sanki olayın içindesiniz, izlerken yorulduğumuzu hissettik dersek yalan olmaz. Çok iyi anlatım, çok iyi kurgu... Maalesef geç keşiflerimden...
9


avatar
(354) -
iskandinav sinemasının güzel örneklerinden biri..başından sonuna kadar heyecanını kaybetmiyor..güzelce kurgulanmış bir senaryo ve farklı bir finale sahip..kesinlikle ortalama üstü bir film..izleyiniz efendim..
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(401) -
Suç, gerilim sevenler için oldukça keyifli bir film. Senaryo harika; akıl oyunları, göndermelerle sürekli zihninizi açık tutup, filme odaklanıyorsunuz. Kanepeden kaldırmıyor. Oyunculuklar da oldukça iyi; bizim Lannister'a fazla görev vermemişler. Canlandırdığı karakter detaylı bir figür ama öne çıkarmamış senarist. Belki bu anlamda eksik buldum. Ama film her yönden tam kıvamında.
9


default avatar
(4) -
ilk 20 dakikak klasik bir soygun filmi seyrediyormuş gibi hissettiren,sonra bir anda gaza basıp sonuna kadar dikkatleri yüksek tutan gizem-aksiyon filmi.
8


avatar
(169) -
senaryosu olsun akıcılığı olsun gerçekten iyi bir film yapmışlar. Yalnız başroldeki adam biraz donuk bir surat geldi onu beğenmedim onun haricinde oyuncular gayet iyi oynamışlar. tavsiye edilir.
7


default avatar
(55) -
7/10 puanlık bir film. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. sürükleyici ve doğal. yer yer çok şaşırtıyor.
8


default avatar
(80) -
Guzel filmdi .Aksam ne izlesek acaba diye dusunurseniz bunu izleyin . 8 / 10
8


avatar
(363) -
tesadüfen sitede bir anlık görüp şans verdiğim bir filmdi ve hiç pişman olmadım. Mükemmel olduğunu söylemeyemem zira bazı kısımları pek akla yatmasada (Norveçlilerin hatırına görmezden geliyorum çünkü senaryosundaki hatalı kısımlar), genel olarak hiç beklemediğim bir film çıktı. Özellikle hikayenin kurgusundaki doğallık fena değildi.
8


default avatar
(47) -
Bu kadar güzel bir film izleyeceğimi tahmin etmiyordum açıkçası, kurgu, sahne yapıları, çekim yöntemleri ve senaryosu gerçekten çok iyi idi, oyunculuklar zaten mükemmel.
İzleyin ve izletin derim.
8


avatar
(341) -
Baştan sona tahmin edilebilecek, güya ters köşe yapan, ince ince işlenmiş senaryosu olan film. Şöyle 7,5 puan üzeri sağlam bi film izleyim diyorsanız izlemeyin, zaman geçsin derseniz açın.
5

Cevaplar (4)
default avatar
(32) -
Suicide Squad'a 9 veren kişi söylüyor bunları arkadaşlar, dikkate alınız!


9
| Bildir
avatar
(341) -
Breaking bad’e 1 veren kişi diyor bunu dikkata almayın. Vızıldasın. Ayrıca dediği filme 9 verme amacım filmin puanını dengelemek.
5


3
| Bildir
default avatar
(18) -
Filmlere puan dengelemek için mi puan verilir?


2
| Bildir
avatar
(341) -
Canım isterse öyle puan veririm, istemezse vermem. Bunun bir kuralı varsa bildirin, hayırdır anayasayı mı çiğnedik?
5


0
| Bildir


default avatar
(5) -
Millet filmsizlikten 10 senelik filmi listeye sokmuş, uzun yıllar önce izlemiş ve beğenmiştim, hala izlemeyen kaldıysa izleyin mutlaka eğlenceli ve keyiflidir.


avatar
(50) -
film oldukça iyi bana göre. ne zaman izledim hatırlamıyorum, belki 6-7 sene oldu. ama yapım tarihinden 9 sene sonra nasıl indirme listesinde bir numaraya çıkar anlamadım gitti. emeği geçenler teşekkürler
8


avatar
(522) -
Senaryo farklı ilk yarısı gerçkten seyir zevki güzel. Ama son kısmındaki tuzak kurgusu biraz zorlama olmuş.
6


avatar
(33) -
Güzel film, kendini izlettiriyor, kurgusuda güzel, ama öyle mükemmel mi derseniz hayır mükemmel değil yani 9 puan verenler biraz abartmışlar Gülücük ama 7 puanlık IMDb puanını hakeden izlenebilir kaliteli bir yapım.
7


avatar
(1040) -
Kısaca özetlemek gerekirse yerin altın'da bir o kadar daha var diyenlerin filmi Çok Mutlu şaka bir yana çok güzel film'di aksiyonlu zekice kurgulanmış oyunculukların iyi olduğu bir film Synnøve Macody Lund'u film boyunca heidi klum'a benzettim nedense


‹ Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film