Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
avatar
(393) -
Olumsuz yorumlar var ama ben görmezden gelmenizi tavsiye edeceğim. Açıkçası beni yer yer ciddi şekilde gerdi film. Sinemada şans bile verilebilir diye geçirdim içimden. Zaten yıllardır açlığını çektiğimiz bir konu korku-gerilim filmleri. Talk to me ile biraz bastırmıştık açlığımızı bu filmde aynı şekilde iyi geldi. Oyunculuklar yer yer sırıtıyor evet ancak senaryosu gayet iyi. Devam filmi gelir diye düşünüyorum. Eğer imkanınız varsa bence perdesi güzel bir salonda şans verin. İmkanınız yoksa mutlaka evde eşiniz, arkadaşlarınız ile şöyle bol çerez ile birlikte güzel bir korku gecesi yapabilirsiniz. İzlemeden geçmeyin ederim.
8


avatar
(8392) -
Eskiden alacakaranlık kuşağı vardı, oradaki hikayelere benziyor biraz… Korkudan ziyade, gerilim, gizem filmi denebilir. Oyuncu kadrosu ve özellikle başrol kızın oyunculuğu gayet iyi… İzlerken ekrana bağlayan, içine çeken bir yapım. İyi seyirler dilerim.


avatar
(6194) -
Başrol kızı nereden tanıyorum dedim ve sonradan hatırladım. 2019 yapımı The Witcher dizisinin güzel prensesiydi. Aslında çok saçmalıklarda vardı ama güzel yıldıza bakarak çok umutlanmadan ortalama bir gerilim filmi olmuş.
Sürprizbozan: Göster
Ben bile tek başıma o iç sıkıntı veren yerde tek başıma kalmazdım. Kısacası çok başarılı bulmadım.
5


avatar
(1031) -
Korku filmi diye başladım ama korku göremedim. Hafif bir gerilimi barındıran ve tek mekanda geçen kasvetli bir film. Aslında fena başlamamıştı ama zaman içinde sürekli kendini tekrar eden sahneler bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Yaratıcı bir şey çıkaramaması filmi vasatın üzerine çıkaramadı. Seyretmeseniz de olur... 4/10...


avatar
(4230) -
Düşük bütçeli bir korku gerilim ancak yine de elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Artık korku filmlerinde klişeye yenilmeyen film kalmadı bu yüzden bu hususları bilip öyle izlemekte fayda var. Özellikle ambiyans ve oyunculuklar hiç fena değil konusu da bir hayli ilginç. Beklentileri düşük tutarak izlenirse iyi bir seyirlik sunabilir.
5


avatar
(1582) -
Güzel ! Hiç fena değil. Korku sinemasını severim, öyle gerdiren, etrafımdakileri havaya sıçratan işleri bayılarak izlerim. Çocukken videocudan korku filmi kiraladığımızda ablam bazı sahnelerde tavana kadar sıçrar ve ses duvarını aşan bir çığlık atardı Gülücük Biz de dolayısıyla gaza gelirdik.

Günümüzde artık öyle eskisi gibi korkmuyoruz tabi, bünyeme artık işlemiyor, korkma, gerilme eşik oranım çok yükselmiş. Senaryosu iyi bir korku yakalamak pek mümkün değil zaten, o kadar izliyoruz, tabiri caizse karpuz misali kelek çıkıyor. Fakat emeğe saygı duymak gerekir, 3 film türünde diğerlerine göre görsel anlamda daha çok emek var bence, 1. Bilim kurgu 2. Fantastik 3. Korku.

Bu filmin hikayesini ve işleyişini çok beğendim, sevimli bir ablamızı bodrum katına almışlar ordan gelene gidene ayar veriyor Gülücük Filmin süresi de yeterli, boğmuyor, öyle kan revan olmadan giden, mantıken tutarlı iyi bir yapım. Tavsiye ederim.

Oyunculardan bahsetmek gerekirse, kızımız Freya Allen müthiş geliyor, Maymunlar cehennemi ile keşfettim, şimdi de bu. İzlemedim ama zaten The Witcher dizisi ile çoktan yükselmiş. İskoçyalı Peter Mullan'ı çok filmde izledim, severim, izlettirir kendini, özellikle Ozark dizisinde çok iyiydi, aksanı da kulağa hoş geliyor. Burada çok rolü olmasa da Saffron Burrows'u beğenirim, o harika bir ingiliz aksanıyla, salına salına yürüyüşüyle, edasıyla, kendine has mimikleriyle olan çok filmini izledik. İrlandalı Ned Dennehy ise aslında birçok önemli filmde oynamış yan rollerde başarılı bir oyuncu, girdiği filmlere gizemli bir renk veriyor.
7


avatar
(316) -
Değişik ve ilgi çekici bir konusu var. Yönetmen senaryoyu o kadar iyi işlemiş ki, merakla ne olacak diye beklentide kaldığınız için seyir zevkinizi de kaybetmiyorsunuz. Oyunculuklar iyi, müzikler güzel, gerilim çok olmasa da yeterli. Bir de bu tip filmler iyi başlar ama olabilecek en kötü finalle sona erer. Bu filmin sonu ise gayet tatmin edici. Dolayısı ile filmi izlerken ki harcadığınız zamana acımıyorsunuz. İyi seyirler.
7


avatar
(612) -
İyi başlayıp kötü devam eden bir film. Yönetmenin ilk filmi olmasının acemiliği hissediliyor. Daha iyi bir kurgu ve farklı dokunuşlarla Talk to Me'de olduğu gibi adından söz ettirebilirmiş. Bu hâliyle oldukça sıradan.
5


default avatar
(43) -
Konusu gayet güzel bir korku gerilim filmi. Daha iyi yönetilebilirdi ancak bu haliyle bile güzel olmuş
7


default avatar
(5) -
Ortalamanın altı bir korku filmi. MC'in mantıksız hareketleri, eylemleri insanı çıldırtıyor. Sonunu da güzel bitiremedi. İzlemezsenizde olur.


avatar
(263) -
Konu güzel gibi. Korku- gerilim filmlerinden çok farklı bir yönü yok. Zamanınız bolsa izleyin. Notum 3/10
3


default avatar
(126) -
Konusuyla direkt sizi içine çekiyor, oyunculuklar da güzel olunca ortaya çok güzel bir iş çıkmış. Keyif alarak izledim, başarılı bir gerilim filmiydi. Tavsiye ediyorum.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film