Giriş Kayıt
Yorumlar (41)
avatar
(1031) -
Bir oyun üzerinden dönen oyunlar. İşin içinde rant varsa oyunun kralını, oyunu yapanlar ya da oynayanlar değil, onu pazarlamaya çalışanlar oynuyor.
Zaman zaman tarihi-politik, zaman zaman heyecanlı bir anlatıma sahip. Taron Egerton yine harika iş çıkarmış. Kim derki kartal Eddie ve bu kişi aynı oyuncu diye.
7


avatar
(6205) -
Öncelikle filmi izlerken geçmişe götürmesi ve oynadığımız game boy ve tetris anıları hatırlatması nostalji oldu. Açıkçası Tetris oyununun hikayesini filmde bizlere nasıl zor şartlarda ulaştığını görmek çok şaşırttı. Kısacası kurgusuyla, oyunculuklarıyla izlenir bir Biyografi filmi olmuş.....
7


avatar
(933) -
Son dönemlerde sinemadaki en büyük sorunlarından biri de sürükleyicilik ve bu filmin kesinlikle en büyük gücü sürükleyiciliği. Uzun süredir bu kadar sürükleyici bir film izlediğimi hatırlamıyorum. Ayrıca hepimizin aşina olduğu Tetris'in de neredeyse diplomatik kriz çıkaracak cinsten bir hikayesi olması aklımın ucundan bile geçmezdi.

7.5 --) 7
7


default avatar
(65) -
tek kelimeyle muhteşem. inanılmaz sürükleyici. Taron'un oyunculuğu zaten harika.
8


default avatar
(2) -
Tetris'in nasıl meydana çıktığı,nasıl popüler olduğu ve lisans uğruna ne zorlukların başarıldığı çok iyi anlatılmış. Filmde karelerin yer yer piksellere dönüşmesi ve 8 bit müzikleri de geçmişe çok tatlı bir gönderme olmuş
ben şahsen sıkılmadan izledim. Tavsiye ederim. Izleyin,izlettirin.
8


avatar
(76) -
Film güzeldi, özellikle filmin akışı ve gidişatı gayet hoş bir şekilde işlenmiş. Fakat bazı kısımlarda kendime “Ben bir süper kahraman filmi falan mı izliyorum?” diye sordurmadı değil. Fakat bunları kafaya takmaya gerek yok, sonuçta ortada güzel bir iş var. Ve bu da izleyiş zevkini kötü etkilemedikçe sıkıntı yok, gayet izlenebilir, eğlenceli bir film olmuş.
8


avatar
(55) -
Gerçek hikaye olması insanı gerçekten hayrete düşürüyor. Çocukluğumuzda herkesin elinden düşmeyen tetris ne şekilde gelmiş görmek güzel oldu.
8


avatar
(502) -
Güzel bir hikayesi var aslında ama biraz da siyasi propaganda var. Ama akıcı ve sürükleyici sıkmayan bir film bir şekilde kendini sonuna dek izlettiriyor. Tavsiye ederim.
7


avatar
(614) -
Bir filmin nasıl başlayıp bittiğini anlamıyorsam o film benim için olmuştur. Tetris de çok sürükleyici ve keyifli bir filmdi. Taron Egerton'ın oyunculuğu da seyir zevkini artırmıştı. Yer yer yakın zamanda izlediğim The Courier filmini anımsattı ama o çok daha karanlık bir yapımdı. Müzik seçimleri de nokta atışıydı. Arkanıza yaslanıp filmin tadını çıkarabilirsiniz.
8


default avatar
(47) -
Gerçekten inanılmaz güzel ve hemen hemen her yönüyle kaliteli bir film. Uzun zamandır izlemesi bu kadar keyifli bir filme denk gelmemiştim. Kesinlikle izleyin ve izlettirin.
9


default avatar
(20) -
nostalji, eğlence hepsi bir aradaydı; temposu çok iyi hiç sıkmadan sonuna kadar izletiyor.
7


avatar
(430) -
tarihin en popüler oyunlarından biri olan ve döneminde salgın bir hastalığa dönüşen tetris'in lisanlama süreçlerini anlatan bir filmdi. aslında filmin çok da bir numarası yoktu, ancak akıcı/tempolu şekilde kurgulandığından ve çekildiğinden dolayı izlerken muhtemelen sıkılmazsınız. film, 35-40 yaşlarında tetris ve nintendo konsolları dönemini yaşamış olanlar için belki biraz da nostalji olacaktır.
6


avatar
(292) -
Tetris oyununu hiç sevmem. Çocukluğumdan beri birkaç dakikadan fazla oynadım mı bilmiyorum. Film ise Tetris'in ortaya çıkışından sonra yayın hakları mücadelesini tabii ki olayları bir hayli abartarak anlatıyor. Bir yandan da her fırsatta komünizme giydirmekten geri kalmıyor.

Ben filmin ismi hariç hakkında hiç bilgim olmadan izledim. Tetris'in film dünyasına yedirildiği fantastik türüne yakın bir yapım bekliyordum. Ama bir nevi biyografi filmi çıktı. Bunu görünce de umarım sıkıcı bir biyografi filmi değildir dedim. Neyse ki değilmiş. Başından itibaren eğlenceli bir şekilde anlatıyor hikayesini.
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (3)
default avatar
(19) -
Sadece ben mi sinirleniyorum diye kendi kendime çok sordum. Adam milyon dolarlık iş peşinde veya çok önemli bir sorunla uğraşıyor zart diye ihmal edilmiş eş sendromu programına yetişilememiş çocuk zırıltısını filmin ortasına koymak nedir anlayamadım gitti.


1
| Bildir
avatar
(430) -
Sürprizbozan: Göster
6


1
| Bildir
avatar
(292) -
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir


default avatar
(42) -
İşte hepimizi duygulandıracak o film sonunda geldi! Çocukluğumuza dokunan, rüyalarımıza giren düşen şekillerin sahibi efsanevi Tetris oyununun hem yaradılış hem haklarının satın alınma ve dünyaya yayılma hikayesini muhteşem şekilde filme aktarabilmişler. Çoğu filmi atlayarak ve hızlandırarak izleyen beni ekrana kitlediler. Bence iki eliniz kanda olsa izleyin derim. 8.5/10.
9


avatar
(158) -
İndirdiğim filmlerin neredeyse yüzde 70'ini yarısına gelmeden kapatıp siliyorum. Puanı ne olursa olsun sürükleyici olmayan bir filme devam etmek ziyan olmasın diye kabak çıkmış bir karpuzu yemeye devam etmekten bir farkı yok. Bu filmi başından sonuna kadar soluksuz izledim. Gerçekten kaliteli bir iş seyretmek istiyorsanız kaçırmayın.
8


avatar
(8408) -
Tetris ilk oynadığım atari oyunlarındandı. Eskiden elde kullanım için gameboylar vardı, rahmetli babam arkadaşından alıp iki, üç gün işi gücü bırakıp sadece tetris oynamıştı, ki kahvede okey ya da kağıt hariç oyun oynadığını görmedim, gerçi sarhoşken küçük çocuklarla mile oynamıştı ya, o ayrı hikaye… Açılış tarzı, anlatımı, işlenişi benim için harika umarım street fighter, mortal combat ve pang için de benzer filmleri izleriz. Ben hala emu ile bilgisayarda atari oyunları oynayan büyümemiş bir çocuğum bu anlamda, o yüzden subjektif bakmış olabilirim bu filme ama çok keyif aldım. Tavsiye eder, iyi seyirler dilerim. Müzikleri ayrı bir güzeldi, belirtmezsem olmaz!


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film