Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(462) -
Devamı çekilecek mi bilemiyorum ama Madame Web'in orijin hikayesi olması sebebiyle önemli. Öncelikle belirtmek lazım kadro çok iyi, tempo zaman zaman orijin hikayeyi anlatması sonucunda düşüyor ama yine de iyi. Özellikle son yarım saat dikkat çekici.
8


default avatar
(129) -
Kız çocukları tarafından kız çocukları için yazılmış bir lise müzikalinden hallice.

Düşman en güçsüz örümcek adam, yarım çocuk gücünde formsuz kızlardan oluşan bir örümcek kız çetesi, havai fişeklerden yardım alınarak gerçekleşen ucuz bir dövüş..

Sen niye denize çakılacak panelvan içine girersin?

Her yanıyla bir fiyasko.
2


default avatar
(16) -
Neden bu kadar kötü olmak zorunda neden.Yani belirli bir bütçe ayırılmış çok daha iyi yapılabilirdi.Belliki karaktere ilerde ihtiyaç var aradan çıkaralım mantığı yapılmış ama yok neresinden tutarsan tut marvel girişiyle başlamamalı.Marvel bizle birlikte ölüyor tamamiyle z kuşağına hitap olmaya başladı.Filmi neresinden tutarsan tut elde kalıyor.Oyunculuklar vasat Dakota bir yere kadar uymuş role filmi devamlı sardırarak izlemek zorunda kaldım.Yönetmenin geçmişi çok güzel işlerle var bunu asistanına çektirmiş galiba.
4


avatar
(614) -
Hem senaryo kötü hem de yönetmenlik zayıf. Direkt göze batan çekim hataları bile var. Artık belli bir standarta ulaşan Marvel’a yakışmayan filmlerden bir diğeri olmuş. Mesela Morbius’taki aynı yavanlığı hissettim bunda da. Çekmek için çekilen bir film desek yeri.
4


default avatar
(135) -
Dakota güzel oynamış tamam ama senaryo kötü olduktan sonra maalesef sonuç değişmiyor. Aslında çok iyi bir konu ve efsane işlenebilirdi nasıl böyle kötü, mantıksız ve sığ bir senaryo yazmışlar anlamadım. Genç kızların oynadığı çoğu sahneye sinir oldum, bu kadar da ergence davranılmaz yani. Sonuç olarak izletti mi? Evet, oyuncuları sevdiğim için tabii ki bitirdim fakat beklentimi hiç karşılamadı. Umarım devamında güzel senaryoyla karşımıza çıkarlar.
3


avatar
(316) -
Sony'nin böyle berbat bir yapıma imza atması beni gerçekten çok şaşırttı. Geçmiş Spider-Man filmleri ve özellikle Venom filmlerindeki başarısından sonra, insan ister istemez yine bir beklentiye giriyor. Ama film o kadar rezalet ki arkadaşlar, cidden tarifi yok. Hele 26-27 yaşına gelmiş Sydney Sweeney'i liseli bir ergen gibi göstermeye çalışmaları tam bir faciaydı. Karakterler yakışıksız, itici. Sığ bir senaryo. Bomboş bir aksiyon. Puanını cidden hak eden bir film. Bu çakılmadan sonra devamının da çekileceğini sanmıyorum.
3


avatar
(30) -
öncelikle bu kadar düşük puan almasının sebebi woke saçmalığı protestosu vs heralde. Tarafsız gözle seyrettim bir spiderman sever olarak aslında konu ve karakter potansiyeli çok fazlaymış ancak özenli bir iş çıkarmamışlar büyük olsaılıkla bütçe vermeyip daha çok kar etmek için bunu zaten cgı kalitesinden de anlayabiliyoruz. Buna rağmen film son 30 dakikaya kadar aslında fena gitmiyor(daha iyi olabilirdi tabi bu bütçeyle bu özensizlikle gene iyi) izletiyor orjin hikayesi ve karaktere ısınmaya başlıyoruz kızlar uyumlu filan ama sondaki kötüyle olan kapışmalar hiç olmamış malesef düşünce güzel ama bir türlü olmuyor beklentiyi karşılayamıyor ve oldu bitti bir sonla hop aha bu işte madame web deniyor sonunu bari düzgün yapsalarmış daha fazla gücünü keşfedip kötü adamı kendi gücüyle aklıyla(peter gibi) vs yenseymiş vay be işte bu kahraman olmuş diyebilirdik ama tamamen şansa bala yapmışlar nerdeyse hiç olmamış. Kötü bir örümcek adam korku gerilim filmi çok daha iyi olabilirmiş jump scare de var filmde daha fazla kullanılabilirlerdi çok daha gerilimli son anda ölümün geldiği ama tekrara dönen bir film olabilirdi potansiyel harcanmış. Bir de o kötü adam inanılmaz kötü bir oyuncu hiç olmamış keşke daha usta biri olsaymış kötü adam rolünün herkese neden verilmemesi gerektiğini görüyoruz,ama dakota ve kızların uyumu filmi seyrettiriyor müzikler sesler gayet iyi keşke kurgu ve kötü adam da böyle olsaydı. Boş vakitte marvel severseniz beklentiye girmeden seyredilir bir film puanım 5.
5


default avatar
(15) -
Filmin en heyecanlı sahnesi: Baştaki Marvel yazısı. Sonra kapatabilirsiniz. 2 puan verdim o da Dakota Johnson hatırına. Süper kahraman filmi beklemeyin çünkü değil. Saçmalıklardan zaten herkes bahsetmiş. Ne aksiyon var ne macera.
2


avatar
(1040) -
Öncelikle uzun zamandır beklediğim bir film di ve tam anlamı ile hayal kırıklığı oldu özellikle de ne kadar itici tip varsa bu film e doldurmuşlar hareketleri konuşmaları tavırları o kadar gözüme battı ki filmi kapatmamak için kendimi zor tuttum filmin tek güzel tarafı Dakota Johnson oynaması olmuş kadın gerçekten güzel sırf onun için katlandım filmin sonuna kadar sabrettim diye bilirim filmde ruh yok izlerken bir türlü içine giremiyorsunuz zaten başlangıç filmini amacı gerçek spider man filmi ile bağlayacaklarının olması umarı yeni spider man filmin de bu 3 itici kız tipini görmeyiz


avatar
(8408) -
Kızların bara giderken ve içeride oynarken çalan şarkılar Misteeq - Scandalous ve Britney - Toxic, şiddetle tavsiye ederim. Spiderman çizgi filminden hatırladığım Madame Webb için bu şekilde film yapılınca şaşırdım açıkçası... Soyutpadişah'ın bir filmde gösterilmesi fikrine katılıyorum fakat filmin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Çizgi film tadında, biraz abartı ergen muhabbetleri eşliğinde izlenir bir film olmuş. Hele bu puanı asla haketmez! Spiderman evreninde gelecek filmlerde belli olur nasıl entegre edileceği... Gerçi Sony bağımsız bir başlangıç filmi olduğunu açıklamış ama göreceğiz bakalım. Bence şans verilir.


avatar
(35) -
Film niye tutmamış kısaca özetleyeyim... Süper kahraman filmlerinin, polisiye filmlerin, casus filmlerinin, hatta vurdulu kirdili yüksek bütçeli filmlerin normal izleyicisi erkeklerdir, sinemada gişeyi onlarca yıldır erkeksi/maskülen karakterlerin kurtarıcı/kahraman olduğu filmler yaptı. Ne zaman ki Disney, Marvel, Netflix gibi şirketleri liberaller ve woke kültürü teslim aldı, o günden beri kadınlardan, ergenlerden feminen tiplerden, azınlıklardan, eşcinsellerden kahramanlar yaratıldı, baskın erkek karakterler ezik tiplere dönüştürüldü, o günden beri kahraman filmleri tutmuyor. Çünkü izleyicide bu yeni formatın karşılığı yok. Ne dediğimi anlamak istiyorsanız eski bir James Bond filmi bulun, mesela Sean Connery 'nin James Bond olduğu, maskülen karakterin hal hareketlerini, kadınlara karşı tavrını bugün Amerikan sinemasında asla bulamazsınız, öyle bir karakterle bugün film çektirmezler.
Filmin devamı olacak gibi açık bırakılmış ama bu gişeyle sanırım devamı gelmez.
Filmdeki mantık hataları ise ayrı bir alem; çocuk Peru 'da doğdu Abd 'ye nasıl geldi, çalıntı ve plakası olmayan taksi ile film boyunca gezmek, aranırken Abd' den Peru'ya gitmek, hadi çıktın, geri dönebilmek...
4


avatar
(6205) -
Kesinlikle beklentimi karşılamadı. Son 15 dakikaya kadar film uyuz bir tempoda ilerledi. Ergen kızların olduğu her sahne sıkıcıydı. Genelde seri filmlerin ilk bölümleri böyle olabiliyor. Saçmalıklar da çok fazlaydı. Uzunca bir süre çalıntı plakasız taksi kullanmalar, Sonra Peruya ışık hızıyla gitmeler gelmeler yani izledim ama keyif almadan bitirdim.
Bence Dakota Johnson'a aksiyon değil de duygusal aşk filmleri daha çok yakışır diye düşünüyorum...
4


avatar
(276) -
Bu film neden yapılmış acaba? Madame Web karakterini getirmekse amaç direk bir sonraki Spider-man filmine ekleseler daha mantıklı bir hareket olurmuş. Uzun zamandır bu kadar kötü bir film izlemedim.
1


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film