Giriş Kayıt

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016) Yorumlar


Warcraft

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(20) -
Bu filmin çekilmesini 5 seneden fazla bir süre bekledikten sonra 2 senede çekiminin bitip yayına girmesini bekledim. 7 senelik bir bekleyişte en büyük korkum kitaplara ve oyuna bağlı kalmayacağı olmuştu ama blizzard buna izin vermeyeceğini kanıtladı. karakterler çok iyidi, thrallın bebekliğini görünce tüylerim ürperdi resmen. Ben warcraft evreninin kitapları ve oyunları ile büyümüş bir yetişkin olarak çok zevk aldım. Oyununu oynamayan yada kitaplarını okumayan fantastik film severlere en büyük tavsiyem şu, destek olun. Konu çok iyi, eğer gerekli ivmeyi yakalarsa bir Lord Of The Ring serisi gibi efsane daha çıkacaktır ortaya. Düşününki warcraft evreninde bu film denizde bir damla kadar küçük bir konuyu almış. Her karakterin ayrı efsaneler her ırkın ayrı tarihleri var. Night Elfler, insanlar, gnomlar, draneiler, dwarflar, worgen(kurt adam)lar, orclar, undeadler, taurenler, troller, blood elfler, goblinler, pandarenler... Sonuç olarak film verdiğim puanı tam olarak haketmesede hem manevi olarak hemde destek amaçlı bu puanı hak ettiğini düşündüm. Kesinlikle sinemada hatta mümkünse IMAX de izlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
9


avatar
(33) -
Efektler, büyü sahneleri ve müzikler kesinlikle harika. Ama oyuncu tercihi ve seçilen bu oyuncuların genelinin kötü bir oyunculuk sergilemesi ve özellikle diyalogların basitliği filmin en kötü tarafı. Senaryo ise kötüye yakın ortaydı. Ama fantastik bir dünyanın işlenişi açısından ve filmin devamının gelmesi açısından gidin sinemada izleyin destek verin derim. Boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz güzel bir film.
6


default avatar
(162) -
Dünyada hatrı sayılır bir oyun sever tarafından en iyi oyunlar arasında gösterilen Warcraft sinema serisinin ilk bölümünü internetten de izleme şansını yakaladık sonunda.. Bu görkemli açılışı sinemada izlemek tabii ki daha büyük keyif.. Ama benim gibi vakit bulamayan içinde internette çıkması ayrı bir lütuf oldu..
Biraz Yüzüklerin Efendisi biraz da Game Of Thrones karışımı bir hikaye gibi.. Ama güzel bir hikaye.. İlk bölüm itibariyle durgunluk vardı tabii ki.. Asıl aksiyon sonraki bölümlere saklanmış.. Bu da normal bir durum.. Efekt bakımından hiç sıkıntı yaşanılmıyor.. Zaten filmin %100 ü efekt.. Ama çok başarılı.. Resmen büyülü bir dünyada buluyorsunuz kendinizi.. Ki bu tür filmleri yapmak çok zordur.. Efekt olmasına rağmen bilgisayar faktörünü çok hissettirmemektir önemli olan.. Bunu da başarmışlar..
Serinin giriş bölümü olmasına rağmen bazı eksiklikleri var.. Hikaye olarak biraz daha fazla doldurabilirlerdi.. Biraz daha fazla aksiyon olabilirdi.. Duraton biraz daha fazla kullanılabilirdi.. Yani bir Yüzüklerin Efendisindeki giriş bölümü gibi doyurucu bir giriş olmamış.. Extra bir yarım saat daha gerekiyordu bana göre.. Herşeye rağmen iyi bir yapım.. İnşallah devam bölümleri mükemmel olur.. Warcraft 8,0/10 puanla iyi seyirler..
8


Yorumlar (141)
avatar
(59) -
Ortaya ne elle tutulur bir senaryo konulmuş ne de karakterlerin içi doldurulmuş. Hiç bir karakterle özdeşleşemiyor ya da sempati duyamiyorsunuz.
Filmin grafikleri ise bildigin grafik gibi duruyor, bakinca aaa grafik diyorsunuz bilmem anlatabildim mi Gülücük.
Bir futbol karsilasmasindan ornek vermek gerekirse, bazen maça kazanacagiz diye cikarsiniz. Elinizde iyi bir kadro vardir, arkanizda coskulu bir seyirci vardir, saha şartlari vs. hersey mükemmeldir. Ama taktik ya da teknik acidan ne yapacaginizi bilmediginiz için, hezimete ugrarsiniz.
Bu filmin yonetmenini buna istinaden şenol güneşe benzettim. Bknz: Euro 2020, işte buda öyle bir film.
6


default avatar
(1) -
Oyun içi sinematiklerdeki cgi şu filmdekinden çok daha iyidir. Ortaokul seviyesinde geçen diyalogları ve filmin geneline yansıyan basitlik zaten herkesin mağlumu. Bu evrene hiç yakışmamış. Blizzard gibi bir şirket böyle dandik bir filmi nasıl vizyona çıkarttı anlamıyorum.


avatar
(6204) -
Oyunu oynamamış ve evrenle alakalı bilgisi oldukça sınırlı olan biri olarak ızledım. Kötü bir fantastik film demek yanlış olur ama bu filmi yüzüklerin efendisi serisi ile karşılaştırmakta uygun değil.Çünkü o seri çok farklı ve arşivlik kalitesindeydi.Devamı olacak gibi bitti ve izlediğime pişman değilim.Ayrıca olumsuz yorumları dikkate almadan şans verin izlenmeyecek kadar kötü değil bilginiz olsun..
7


avatar
(806) -
Yani şimdi işleyiş mişleyiş güzel de görsel efektler çok "porselen" değil mi ya?
7


default avatar
(249) -
Bende pek beğenmedim... Yani oyun açılışlarındaki story bölümü gibi olmuş...
3


avatar
(276) -
Llane Wrynn ve Garona karakterleri için seçilen oyuncular dışındaki herkes mükemmeldi. Konu olarak her ne kadar yavan bir tat olsa da , bunca yıl bekledikten sonra ilaç gibi geldi bu başlangıç. Horde ve Alliance final savaşı çok daha güzel ve çok daha fazla zaman ayırarak çekilseydi efsane bir başlangıç olabilirdi. Özel efektler, büyüler, kostümler , mekanlar , oyuna dair ince dokunuşlar harika. Umarım devamı gelir ve daha güzel bir şekilde hikayeyi aktarıp bize sunarlar.
7


avatar
(57) -
Bu film ile ilgili en sevdiğim şeylerden biri türler arası dil yapısıydı. Şu son Marvel filmlerinde tüm evrenin İngilizce konuştuğu için rahatsızdım ama bu film bana tam istediğim şekilde yansıtmış bu dil olayını.

Ayrıca; abi Marvel filmlerinde evren İngilizce konuşuyor ama dünyada bir dil birliği yok. Ne kadar saçma şey ahahshahha


avatar
(296) -
Filmi sinema da izledik gerçekten de çok kaliteliydi ve mükemmel bir senaryo ile çekilmiş oyunculuklar harika mutlaka izleyin
8


default avatar
(19) -
şimdi ki wow filan bilmem ben warcraft 2 den gelmeyim, CGI lara hasta oldum çok iyi yapmışlar konuya çok hakim değilim fakat hiç bilmeyen birisi bile konusunu beğenir, Blizzard bu işi götürecek...
10


default avatar
(52) -
Karakterler bana çok gerçekçi gelmedi, sinemada 3 boyutlu izledim ve bir animasyon filmi izliyormuşum gibi geldi. Oyunuyla büyüyenler kusura bakmasın ama daha iyi olabilirdi. Bir King Kong, Transformers, jurassic Park gibi filmlerin yanına bile uğrayamamış gibi geldi bana.
5


avatar
(193) -
Efektler ne kadar iyiyse kurgu, senaryo ve replikler de o derece kötü. ''Teknoloji filmi izlemek istiyorum ama konusu ne olursa olsun, hatta olmasa da olur.'' diyorsanız izleyin. Vazgeçtim izlemeyin. Zira koca bir vakit kaybı. Gidin kedinizi sevin, ayaklarınıza topuk taşı sürün, pedikür yapın, hatta laleli bir bile oynayabilirsiniz ama bu filmi izlemeyin! Sakın izlemeyin. Aşağı bir de Game of Thrones ve Yüzüklerin Efendisi karışımı yazmış arkadaş. Bu rezil film o iki güzel yapıtın ayak tırnağı bile etmez.
2


avatar
(907) -
Oyununu oynamadım bilmiyorum.Filmi gayet eğlenceli ve güzeldi tavsiye ederim görselliği harikaydı sonlara doğru biraz bayatlaştı bence fakat genel olarak çok iyiydi
10


default avatar
(41) -
Oyunu ve kitabı hakkında pek bilgim olmasa da filmin evreni gerçekten etkileyici. Darısı Half-Life in başına diyelim.
8


avatar
(156) -
Oyununu oynamadım, kitabını da izlemedim ve bana film Yüzüklerin Efendisini anımsattı biraz karakterler olarak.. Ama yinede iyi bir yapım seyir zevki çok yüksek akıcı bir film.. 2. film gelirse cinemada izlerim kaçırmam gerçekten..
8


default avatar
(126) -
Valla süperdi... Ne kitabı hakkıda bir bilgim vardı ne de oyun,ama bilim kurgu sever olarak çok beğendim. Nasıl bittiğini alamadım,görsellik şahane,duygular fazlasıyla geçiyor. şimdiden luthar ve garona arasıdaki aşkı merak ediyorum =)
8


avatar
(239) -
Garroshu bu kadar pasif yaptıkları ve benim de garrosh fanı olduğum için 7 puan vericekken 1 puan kırıp 6/10 veriyorum.
6


default avatar
(55) -
oyunu oynamadım hikayesini bilmem. bu kadar olumlu yorum yapanlar galiba oyunun fanları. çünkü ben filmde övülecek bir taraf göremedim.

oyunculuklar yerlerde. özellikle ben foster gayet kötüydü (gerçi pek bi iyi rolünü hatırlamıyorum ben). senaryo kopuk bir türlü filme giremiyorsunuz. tamam efektler falan çok iyi ama bütün bir filmi efekt üzerinden değerlendirmek pekte doğru gelmiyor.

Filmin amerika gişe hasılatı yerlerdeydi. hasılatı son dönemde elinde tutan marvel ve dc filmleri varken, ayrıca fantastic beasts... inde iyi gişeler alıp devam filmleri çekileceği düşünülünce. en azından yakın bi zamanda devam filmi beklemek boş bir beklenti olur galiba...
6


default avatar
(28) -
puanı neden bu kadar düşük anlamadım bence 8-9 puan hak ediyor


avatar
(20) -
Felaket bir filmdi, devamını bekleriz
9


avatar
(193) -
Filmde görsellik ve işleniş gayet başarılıydı, senaryo karışık değildi, basit ve anlaşılırdı, fazla detaya girmeden sunumu iyi yapılmış
7


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 6 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film