Giriş Kayıt

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016) Yorumlar - Sayfa 3


Warcraft

Yorumlar (141)
default avatar
(327) -
Konu çok kısa tutulmuş. Bilgisayar efektleri çok fazla ve belli. Hiç yoktan cüceleri bari efektle yapmasalardı diyorsunuz. İnşallah iyi para toplamışlardır da devam filmleri güzel olur...
7


avatar
(97) -
ey CGI sen nelere kadirsin...!
7


avatar
(103) -
Hearthstone oynayanlar Gul'dan'a daha aşikardır ki bu filmde çok güzel tasvir edilmiş. Filmin bir bölümünde Hearthstone'daki Murlock'ların ses efektinin aynısı bile kullanılmış beni çok mutlu etti. Savaş sahneleri ve görsel efektlerle ayrı bi dünyaya geçiş yapmış gibi filmin içinde oldum. Warcraft oyunu ile devrim yaratmıştı filmi de bu efsaneyi sırtında taşımakta zorlanıyor diyebiliriz.

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(1818) -
Beklediğimden iyiydi.

Warcraft benim için sadece bir oyun ismiydi yani onun dışında hiçbir şey bilmem. Hani oyuna göre başarılı olmamış olabilir ya da oyundaki karakterleri iyi yansıtmayan kişiler oynatılmış olabilir ama beğendim arkadaş. Birçok yorum övse de birkaç yorum da filmi yerden yere vurduğu için bu tarz filmler hep bir ortada kalır benim için. Neyse ki beklediğimden iyi çıktı. Başından sonuna kadar izletten bir işlenişi var filmin. Sadece bir kademe daha senaryo sağlam olsaydı bence 8 puanı hak edecekti yapım. Hani öyle 8-9 puanlık yok ortada ama 5-6 puan da değil şimdi. Özellikle bir karakter hariç diğer karakterler bence yerinde seçilmiş. Özellikle Travis Fimmel(Lothar), Paula Patton(Garona) tam da rolüne seçilmiş kişiler. Efektler de iyiydi. Hatta normalden birkaç kademe daha iyi sahneler bile vardı. Ban akalırsa ikinci film çok daha iyi gelecek. Eksiklikleri dönütlerle düzelteceklerini umuyorum. Şu haliyle bile sinemada izlenmesi gereken bir yapımmış keşke gitseydim. Ha yine söylüyorum bekletinizi yüksek tutmayın ki filmden keyif alın.

İyi seyirler.
Saygılar
7


avatar
(1) -
izleyenine göre film... bence yaramaz
5

Cevaplar (1)
default avatar
(41) -
Aynen katılıyorum...
6


1
| Bildir


default avatar
(26) -
Oyunu hiç oynamamış biri olarak film hoşuma gitti.Heroes Might of Magic delisi olduğumdan karakterler çok uzak gelmedi insanlar ve orgların savaşı.Sinemada seyrettim eğlendim ama evde seyredenler sıkılabilir
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(14) -
Arkadaşlar oyuncu tercihi falan demişsiniz oyuncular tamamen kusursuz oynamış yıllarca oyununu oynayan biri olarak bu senaryoyu 2 saatte nasıl aktardıklarını hala anlamış değilim. Filmin efektleri de harika,izleyin sizi sıkmaz
8


default avatar
(79) -
Oldukça iyi bir filmdi ama özellikle amerikada neden iyi bir gişe yapamadı anlamış değilim.
10


avatar
(1223) -
Ben zevkle izledim.. Filmin bazı yerleri sanki eksik ve hafif kalmış ama genede çok beğendim
8


avatar
(715) -
Oyununu hiç oynamayan ve konuya da hakim olmayan biri olarak ben çok beğendim..İkincisini sabırsızlıkla bekliyor olacağım..
8


avatar
(20) -
Bu filmin çekilmesini 5 seneden fazla bir süre bekledikten sonra 2 senede çekiminin bitip yayına girmesini bekledim. 7 senelik bir bekleyişte en büyük korkum kitaplara ve oyuna bağlı kalmayacağı olmuştu ama blizzard buna izin vermeyeceğini kanıtladı. karakterler çok iyidi, thrallın bebekliğini görünce tüylerim ürperdi resmen. Ben warcraft evreninin kitapları ve oyunları ile büyümüş bir yetişkin olarak çok zevk aldım. Oyununu oynamayan yada kitaplarını okumayan fantastik film severlere en büyük tavsiyem şu, destek olun. Konu çok iyi, eğer gerekli ivmeyi yakalarsa bir Lord Of The Ring serisi gibi efsane daha çıkacaktır ortaya. Düşününki warcraft evreninde bu film denizde bir damla kadar küçük bir konuyu almış. Her karakterin ayrı efsaneler her ırkın ayrı tarihleri var. Night Elfler, insanlar, gnomlar, draneiler, dwarflar, worgen(kurt adam)lar, orclar, undeadler, taurenler, troller, blood elfler, goblinler, pandarenler... Sonuç olarak film verdiğim puanı tam olarak haketmesede hem manevi olarak hemde destek amaçlı bu puanı hak ettiğini düşündüm. Kesinlikle sinemada hatta mümkünse IMAX de izlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum.
9

Cevaplar (1)
default avatar
(103) -
yeni birşey yazmaya gerek yok... elinize sağlık çok ii anlatmışsınız olayı... ben de çok beğendim hatta son zamanlarda izlediğim (batman, civil war, deadpool ve diğerleri dahil) en iyi ve de özgün fantastik filmdi diyebilirim... ii seyirler...


1
| Bildir


avatar
(678) -
Gelin kardeş olalım! Wink
Oyunu oynamayan birisi olarak film fena gelmedi bana. İlk olarak efektlere alışamasam da ilerledikçe gayet normal gelmeye başladı. "Keşke görsel efekt daha az olsaydı" alışmama rağmen bunu dedim yine de çünkü animasyon izler sandım yer yer kendimi.
Güzel yanıysa eksiklerine rağmen bir doğuş filmi olması ve ileride gelecek filmlere göndermeler yapmasaydı. Oyuncular konusunda şikayet etmiş bazı arkadaşlar ben öyle bir şey düşünmedim. Hepsi gayet olumlu geldi bana.
7


avatar
(1012) -
Dominic Cooper ın kral rolü hariç ben beğendim.Sanırım şu uçan kartal kafalı aslan vücutlu yaratık Griffin idi.O iyiydi.Orta dünya esintileri içerisinde karışık duygularla fena değildi hani film.
7


default avatar
(18) -
Oyun senaryosuna bağlı kalmışlar bu iyi. Seri baymasın diye sahne kırpmışlar bu da iyi. Makyaj, efekt cart curt zaten allahu akber, oo,uu,vay canınaaa olduğum bi sahne olmadı. Devamını bekleyip doycak mıyız bakalım?
8


avatar
(421) -
çok fazl cgı olunca yarı animasyon gibi olmuş.keşke lotr gibi doğal platolar,makyajlar,kostümler vs. kullanılsaydı.film endüstrisi için efektleri tercih etmek daha ekonomik oluyor tabi ki ama yıllar sonra bir warcraft filmi çekiyorsunuz hakkını verseydiniz keşke.blizzard'ın oyun sinematiklerinden ne farkı vardı?


default avatar
(68) -
Film, bu türün takipçilerine taze kan oldu adeta, genel itibariyle başarılı bir film devamını merakla bekliyorum.
9


default avatar
(28) -
Ben beğendim, hatta tekrar izlicem. Yeni bir yöntemde öğrenmiş oldum, film çok karalanıyorsa güzeldir, izleyince bunu iyice anladım. 8/ 10
8


default avatar
(33) -
film mükemmel, bu tarz seven kesinlikle kaçırmasın, büyük ordular, savaş sahneleri ve duygusallık harmanlanmış.
10


avatar
(407) -
efektler güzel, karekterler oturmuş, müzikler herşey yerli yerinde ancak savaş sahnelerinde efektler çok bir birine giriyordu kim kimdir belli olmuyordu. oyunun bir dönem hastası olarak filmi beğendiğimi söyleye bilirim. cücelerin ve diğer ırkların savaşlarda boy göstermemesi bir garipti savaş aletleri tasarlanmamıştı belki ikinci filmde olacaktır. genel itibari ile keyifli güzel bir film olmuştu.
7


avatar
(154) -
İşe yarar fantastik filmlerin yoklugunda iyi geldi. Ama film ortalamanın altında bu da kesin.
5


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film