Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(566) -
Aksiyon filmleriyle fazla aram olmamasına rağmen keyifle izlediğim bir film.Nedenine gelince filmde fazla bir aksiyon yok,daha çok komedi tarzı bir yapım olmuş.En büyük artısı hangi türü severseniz sevin filmin kendini izlettirme başarısı.Kalabalık bir arkadaş gurubu olarak izledik ama herkes filmden hoşnut kaldı.Şunu da söylemek gerekir ki İmdb puanı biraz abartılı geldi bana...Filmi izleyeceklere önerim yanlarında havuç bulundursunlar.Adam film boyunca ağzından düşürmeyince ister istemez canınız çekiyor...10/7
7


avatar
(1684) -
Havuçla adam öldürülen ilk film olma ünvanını taşıyor. Pırasayla öldürülene kadar da daha saçması yapılamayacaktır her halde. Bebeğin başına gelenleri hiç yazmamak lazım. İşin özü saçmalıklarla dolu olsa da oldukça eğlenceli bir aksiyon filmi.
6


avatar
(353) -
aksiyon istiyorsanız istediğinizi alırsınız...ama mantık aramadan izlemek ve daha sonra silmek için güzel bir film...abartının cüneyt arkın filmlerinin de ötesinde olduğunu belitmek gerekir..
6


Yorumlar (31)
default avatar
(174) -
Film içinde gizlenmiş mafya ve tetikçi edebiyatının vurguları var...ben şundan nefret ederim diyerek geçen 12 cümle tespit ettim. Havuç ise Temel Reisin ilkeli amacını burada kullanmışlar. Film boyunca harikulade sahnelerde çok ve sıkmıyor. Sonra, sert adamlarda iyi kalpli olur, anafikri gizliden işleniyor. Cinsel argo sahnesi az olsa çocuklar bile bu filme bayılır. Tabii ki olma ihtimali yok...İyi seyirler
7


avatar
(7) -
Idarelik bir film ama izlerken zaman geçiyor. Devamli bir hareket, aksiyon, maksat kafa dağıtmak ise tercih edilebilir.
6


avatar
(1012) -
Yıllar öncesinin mis gibi bir filmi. Monica Belucci, Clive Owen ve Paul Giamatti gibi yıldızları bünyesinde barındıran eğlenceli ,komik ,kan revan,absürt ötesi bir seyirlik.Bu da olur mu artık demeye mantık aramaya kalkışmayın. İşin tadını kaçırırsınız.Buna benzer yapıyorlar ama bu başka.
7


avatar
(6203) -
Öncelikle aksiyon severlerin gerçekten kaçırmaması gereken tek kelimeyle güzel bir film çünkü baştan sonuna kadar temposu düşmeden ve sizi sıkmadan ilerliyor.Bu arada Clive Owen'ın oyunculuğu da takdir etmeden olmaz son derece iyi bir performans sergilemiş.Kısaca özetlersek bol aksiyon sahnesi ve maceranın yüksek olmasıyla keyifle izlediğim bu filmi kesinlikle tavsiye ederim..
7


avatar
(1248) -
Clive Owen gerçekten döktürmüş. Ben onu çok beğeniyorum, çünkü potansiyeli olan bir isim. Daha göz önünde filmlerde oynasaydı, daha iyi yerlere gelebilirdi. Filme gelecek olursak heyecanı bir an olsun dinmeyen, film arayanlara ilaç gibi gelen, bol aksiyonlu, sağlam bir film. Hala izlemediyseniz gönül rahatlığı izle izleyebilirsiniz.
7


avatar
(1223) -
Kötü bir film değil, ancak Clive owen i çok daha iyi yapılara bekliyorum..bana kalırsa hala kendini bulamadı.. bu adam çok daha iyi projelerde oynamalı..
6


avatar
(8405) -
Aksiyon ve komedi tarzını sevenler için çok iyi bir film. Clive Owen bana göre taşıdığı potansiyeli tam olarak yansıtamadı sinema dünyasına, şu an çok daha yüksek bir kariyere sahip olmalıydı! Kadrosu gayet iyi filmin, aksiyon ve komedinin dozajı da oldukça yerinde... İyi seyirler olsun.


default avatar
(6) -
Anlamsız ama eğlenceli bir film vakit öldürmek için güzel Çok Mutlu
6


default avatar
(12) -
Aksiyon sahneleri vasat ama kahkaha attığım sahneler olduğu için 4/10
4


default avatar
(488) -
Film oldukça eğlenceliydi ve aksiyon sahneleri oldukça etkileyiciydi. Hem aksiyonu sadece bir kaç sahnede değil, filmin her yerine sinmiş. Film böylece daha bir izlenebilir oluyor. Komedi ile birlikte. Bu arada Clive Owen oldukça havalı ve soğukkanlı bir oyunculuk sergilemiş, başarısı gözüküyor. Monica Belluci ise zorlama olmuş hele aksanını unutmayalım. Paul Giamatti'nin karakteri ise tüm zamanların en psikopat kötülerinden biri bence. Oyunculuğu başarılı olmuş.

Filmin 80 dakika gibi kısa bir süresi var ama kafa dağıtmak için yeterli bence. Bir tek sonu biraz çabuk bitmiş, biraz daha sürse iyi olabilirmiş. Ama onun dışında fena değil film işte. İzlenebilir. 3/5
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(270) -
Yönetmenin hayal dünyasını anlatan bi film eğlencesi olmasa pek de gideri olmayan film aslında klişeler uçuk sahneler fakat yinede zaman öldürmeye bire bir
6


default avatar
(1457) -
Gözünüzü açıp kapatana kadar film bitiyor zaten. Hareket full, enerji full. Cüneyt Arkın filmlerini bol bol izlemiş bir abimizin yazdığı senaryo ile anlamsız da olsa keyifli zaman geçiriyorsunuz. Mantık aramadan izlerseniz çok daha keyifli. İyi seyirler.

Kısa incelemesi…

Yönetmen ve senarist Michael Davis. Artık film çekmiyor. Filmin herşeyi Cliwe Owen. Yakışıklı ve karizmatik. Hafif de komik. Bu yıl Blood Ties ve The Last Knights ile bizimleydi ama tat vermedi. Sanırım bu eski tip aksiyon filmleri pek tutmuyor. Kötü adam rolünde Paul Giamatti fena değildi.
Onun kariyeri gayet iyi gidiyor diyebiliriz. Herşeyden önce Steve McQueen filmi 12 Years A Slave'de adı geçiyor. Hancock filmi Saving Mr.Banks'de de var. Daha ne olsun. Film pek tutmamış olsa da Parkland ile de boy gösterdi. Konu göğüsler olunca Monica Bellucci'yi görmek sanırım hiç şaşırtıcı olmuyor. Oynadığı hemen hiçbir filmi ve oyunculuğunu beğenmediğim bir isim. Meraklıları için sıradaki filmi It Happened In Saint Tropez.

Bu film eğlencelik bir defalık izlenebilir. Saygılarımla…
6


avatar
(14) -
Bazı saçmalalıklar barındırdığı söylense de
kurgusu, çok orijinal unsurlar içeren eğlenceli bir aksiyon filmi.

Sürprizbozan: Göster


default avatar
(103) -
Bu filme fazla abartılı diyen arkadaşlar,filmin eğlenmek için çekilmiş komedi olduğunu anlamamış ya da farklı bir mizah anlayışları var.Komedi filmi olduğunu bilerek izlerseniz gülmeye daha ilk yarım saatinde doyacağınızı söyleyebilirim.
7


avatar
(353) -
aksiyon istiyorsanız istediğinizi alırsınız...ama mantık aramadan izlemek ve daha sonra silmek için güzel bir film...abartının cüneyt arkın filmlerinin de ötesinde olduğunu belitmek gerekir..
6


avatar
(933) -
İlk olarak mantık hatalarıyla başlayıp , bir seviye daha atlayıp abartıya girip daha sonra 1 seviye daha atlayıp saçmalık seviyesine ulaşan ,sürükleyici ve orta sınıf bir filmdi.Bu kadar abartının olduğu , mantık hatalarıyla dolu bir filmde genede izlerken sıkılmadım , tabi bu beğendiğim anlamına gelmez.. (tam aksi) Filmin aksiyon sahnelerine hiç girmeyeyim. yakaladım

Sonuç olarak pek beğenmedim.
4


avatar
(898) -
hahahahaha abartının tavan yaptığı bir komedi aksiyon filmi...izle ve sil


avatar
(2066) -
Boş ama sürükleyici bir aksiyon. Aksiyon sahneleri fena değil. Rahatça izlenen bir film.


default avatar
(10) -
filmde yaratılan Mr. Smith karakteri gerçekten karizma. ama aşırı abartılı sahneleri nedeniyle filmin başında oluşan ciddi hava ilerleyen bölümlerde dağılıyor. gerçeklik seviyesi gittikçe düşüyor filmde özellikle "kötü adamı" öldürdüğü sahne komikti. aksiyon filminin de bir sınırı var sonuçta biz Cünet Arkın a gülerdik ama bunlar daha komik... Şok
6


avatar
(994) -
Clive Owen' ın hem gamsız hem de pejmürde bir halde karşımıza çıktığı başarılı bir film. aksiyon sahneleri için bile izlenebilecek bir film.
8


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film