Giriş Kayıt

Zaman Yolcusunun Karısı (2009) Yorumlar


The Time Traveler's Wife

En çok beğenilen yorumlar
avatar
(40) -
zaman yolculuğuna farklı bir bakış açısı. sabahın beşinde uyuya kalmadan izleyebildiysem sıkılmayacağınızı söyleyebilirim. izlenilebilir. Saygılar
7


avatar
(1239) -
gerçekten güzeldi.. bu kadarını beklemiyordum.. adamın yerinde olmak istermiydim istemezmiydim bilmiyorum ama hayatta çok garip şeylerin olduğu bir gerçek Gülücük

emeği geçen herkese teşekkürler Gülücük selametle Saygılar
8


avatar
(70) -
imbt indirdim görüntü güzel altyazı iyi. filmi ? mükemmel ilk defa zamanda yolculuğun konusu bu denli ele alınmış izleyin.
10


Yorumlar (40)
avatar
(2674) -
Zamanda yolculuk temalı filmleri beğendiğim için pozitif anlamda önyargı ile seyrettim ama maalesef beğenmedim. işleniş açısından tatmin etmedi.
5


avatar
(101) -
About Time( Zamanda Aşk ) adlı film bu filmden 4 yıl sonra çekilmiş. O film ile ana kurgu tamamen aynı ama haliyle olaylar ve senaryo daha farklı. Bu filmi onunla kıyaslarsak ki izleyenler bilir - izlemeyenler de en yakın zamanda izlesin - o film daha başarılı gibi duruyor zannımca. İşin en ilginç tarafı ise aynı kurgu sayılabilecek 2 filminde başrollerinde ( eş ) rolünde Rachel McAdams var Gülücük

Hem Zamanda Aşk filmini hem de bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum. İyi seyirler.
7


default avatar
(227) -
Ortaya zaman yolculuğunu veya paralel evrenleri koy, bol salça ve sos ile servis et, yüksek ihtimal tutuyor, insanlar seviyor. Romantik filmlerin ön şartı olan, iyi oyunculukları, kaliteli, ilginç replikleri,gülümseten sahneleri, oyuncuların birbirleriyle uyumu gibi şeyleri ...belki de sadece ben görmedim, göremedim.Sentetik bi duygusallık vardı sadece...
Sürprizbozan: Göster
3


default avatar
(105) -
Büyü kitaplarında ritueller genelde çıplak vücut ile yapılır. Henry nin çıplak olarak geçişler yapması fikri buradan alınmış bence. Ayrıca Reenkarnasyon izleri aradım ancak çok belirgin değil. Zaman ve mekan içinde gezintinin rastlantısal olması biraz saçma...çünkü bu seviyede olan birinin bunu iradeli yapması uygun olabilir. Ancak sonuçta hasta konumuna getirilmesi yanlış.
Alba babası Henryden bir üst seviyey çıkmış.
İlk defa gördüğüm değişik bir senaryo...tavsiyem fikir edinmek açısından bakın. bunun dışında film olarak çok kaliteli değil.
7


avatar
(164) -
Gerçekten çok sıcak ve insanın içini ısıtan, yer yer acıtan nefis bir film. Oyunculuklar güzel, atmosfer güzel, hikaye güzel, şiddetle öneriyorum izlemeyenlere.
8


avatar
(3) -
Romantik ve Fantastik iki türün en güzel karışımı; oyunculuk gerçekten çok güzel , keyifli seyirler....


avatar
(83) -
böyle fantastik bilim kurgulu filmleri oldum olası seviyorum. ama fazla etkileyemediğini söyleyebilirim çünkü yorumlarda denildiği gibi mantık hatalarıyla birlikte
Sürprizbozan: Göster
filmi sevmedim değil sevdim ama bu tür filmlerin hatırına. izlenir mi? neden olmasın. iyi seyirler
7


avatar
(1723) -
sanki senaryo da boşluklar var gibiydi...baş karakterin bir gençliğine dönüp bir yaşlanmış haline dönüş yaptığımızda kafalar karıştı bence...birbirlerine tamamlayıcı sahneler de kurgusal hata görür gibi oldum...onun dışında karakterler fena değildi tempo sorunu yoktu,akıcıydı...efektler biraz hafif kaldı böyle bir bilimkurgu hikayesine kanaatimce daha iyi olabilirdi...
7


avatar
(21) -
İlginç ve duygusal bir hikaye, oyunculuklar her ne kadar başarılı olsa da konu beni içine çekmeyi başaramadı. Hep bir uzak kaldım, adapte olmakta güçlük çektim. Bir şans verilebilir ama herkese gidebileceğini düşündüğüm bir film değil. 5/10.
5


avatar
(114) -
Fantastik dram ve romantik dalında olduğu apaçık bir film. Bu dalın sana vereceği beklenti tam da bu film zaten. Geçmiş gelecek derken ordan oraya geçişlerde nerdeyim ne oluyor diye ortalarda kalan arkadaşların yorumları böö öö diye sıralanmış. Hatta cevaben "Hadi lan ordan" demek istiyorum. Dikkat isteyen bi film dikkat etmeyecekseniz izlemeyin boşuna. İyi seyirler bol şans..
9


avatar
(6204) -
Filmi bugün izleme fırsatı buldum fakat öyle abartılacak bir film değil.Mantık hatalarıyla doluydu.Çokta fazla duygu hissedemedim kısacası çok beğenemedim.


default avatar
(23) -
Yorumlara bakarak filmi izlemeye karar verdim ancak tam bir hayal kırıklığı, tamam zamanda yolculuk filmlerini severim ama bu olmamış...
5


avatar
(26) -
About Time ile aynı konusu var ama bu film çok daha kaliteli Eric Bana oyunculuğunu konuşturmuş ve About Time daha yüksek puana nasıl sahip olur anlamadım.
8


default avatar
(23) -
Doctor Who izlemiş kişiler için filmin senaryosu sıkıcı gelebilir. 6/10
6


avatar
(10) -
Bir daha buradaki yorumlara bakıp film izlemeyeceğim. Yorumlara bakarsanız sanki bir başyapıt. Saçma sapan kurgusu olan bu film için harcanan zamana değmez.
3


avatar
(13) -
Film okadar güzel değil, izlemiş olmak için sonuna kadar izledim. Yoksa ilk 30. dakikada filan kapatacaktım. Filmin sonunu az çok tahmin edebiliyorsunuz. Zamanda yolculuğu anlatan bu tarz filmler çok daha güzel yapılabilir. Film çok basit ve sığ. İzleyecek olanlara pek tavsiye etmem. Saygılar


avatar
(172) -
Çok sıkıcı ve zor bitirilebilen bir film.

Benzerleri arasında kurgusu ve işlenişi en hafif olanlardan diyebilirim. Sonunun tahmin edilebilir olması beni soğutan başlıca sebeplerden bir tanesiydi. Ayrıca romantizmin garip bir tonuna şahit oluyoruz. Midemin kabul etmesine rağmen mantığım kustu.

Çok boş zamanınız var ise buyurun izleyin.

iMBT sürümü izlemek için uygundur.
İyi seyirler.
5


avatar
(8407) -
adına aldanıp kanma böyle güzel duygusal bir hikaye bulamazsın...


avatar
(130) -
İlginç bir hikaye. İşin içine duygu katmaya başarmışlar ve bunu gayet iyi yapmışlar. Yani genel olarak fena değildi
7


default avatar
(101) -
Mükemmel ötesi bir film içerisinde her şey var. izlerken çok sevdiğim en az 5 kez izlediğim, her önüme gelene tavsiye ettiğim filmdir. Zamanda yolculuk için kaybolma sahneleri o kadar güzel ayarlanmış ki yadırgamıyorsunuz. hele ki genç ve yaşlı makyajlar o kadar inandırıcı ki zamanın geçtiğine gerçekten inanıyorsunuz. hele hele sonuna doğru bir sahne var ki her izlediğimde aynı yerde gözyaşı dökmem artık gelenek oldu.
izle izlettir pişman olmazsın Gülücük


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film