Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(279) -
Son dönem gerilim ve korku türünde doğru düzgün bir film ortalıklarda olmayınca eskilerden kalma izlemeyi unuttuğum yada ertelediğim filmlerin olması çok iyi oluyor. Bu film de kurtarıcı filmlerden biri oldu benim için. Abartılacak bir tarafı yok fakat oldukça da eğlenceli. En başından söyleyeyim: Filmi beğendim. Bu filmi biraz daha ciddi beklerken komedi dozunu biraz daha kaçırsalarmış neredeyse Korkunç Bir Film serisinden biri olacakmış diye düşündüm. Bu arada film de son yılların en çok korku filminde oynayan korku filmlerinin babaannesi Lİn Shaye'yi emekli olmak üzere olan bir hostes olarak görmek sürpriz oldu ki uzundur karşıma çıkmıyordu. Filmin başlangıcı klasik bir aksiyon filmi gibi başlıyor fakat uçağa bindiğimizde işler biraz değişip daha çok gerilime doğru kayıyoruz. Hem uçakta pilotsuz uçmanın heyecanı, hem de katil yılanların olması heyecanı ikiye katlıyor. Bazı planlarda gerçek yılanları görürken bir çok yerde ise animasyon yılanlar çok sırıtıyordu maalesef. Görsel efektler konusunda filmi daha iyi beklerdim ama yine de yılanlar heyecan vericiydi diyebilirim. Uçak, gemi, tren gibi araçlarda gerilim ve korku filmlerini sever biri olarak bu filmi de sevdim. Eğlenceli ve heyecanlı vakit geçirmek isteyenlere tavsiye edilir.
5


avatar
(792) -
"Dediğimi yap ve hayatta kal."

Ben filmi garip bir şekilde beğendim. Bazı filmlerden hayatın anlamını vermesini beklemezseniz, seyir zevkiniz artabilir. Senaryoda bir fevkaladelik yok ama fikir ilginç. Özel efektler, yani yılanlı sahneler, ki filmin çoğunluğunu oluşturuyor, hiç fena değil. Samuel L. Jackson ağırlığını koymuş, diğer oyunculuklarla ilgili de bir sorun göremedim... Ayrıca "sıkılma" ihtimaliniz de oldukça düşük.

Daha ne olsun?
7


avatar
(8404) -
Uçak, yılan ve kapalı alan korkusu olanları belki etkiler bir nebze ama bana aşırı saçma geldi film! Tv'de denk gelince bir göz atayım dedim ama gerek yokmuş gerçekten...


avatar
(26) -
Türkçe isminin ölümcül kargo olması gerek ama katil yılanlar da uyar.2007-2008 de star da izlemiştim film kuşağında yarı uykulu bi şekilde Tiryaki evde zaman öldürmek için izlenebilir.Parodisi de var Epic Movie 'de.


avatar
(88) -
samul jackson'ın oyunculuğu iyiydi.üst düzey bir senaryosu yok fakat güzel bir aksiyon filmiydi.izlenmeye değer bence.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film