Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(52) -
" Benim işim bu.. " Harika 9/10
10


avatar
(169) -
Sırf Tom Cruise'un filmdeki rolü için bile izlenebilir gayet başarılı bi film olmuş film aksiyonu ile beraber durağan olsada izlenmeli derim..
7


avatar
(103) -
çok güzel bir film
9


Yorumlar (45)
default avatar
(72) -
Tom Cruise ve Jamie Foxx’un oyunculukları şahane, ayrıca Audioslave çalan sahneye de bayıldım.
8


avatar
(2674) -
Oyunculuklar iyi ama sizi yerinizden hoplatacak kadar sıkı bir aksiyon değil. Yer yer hareketli sahnelere yer veren bir macera
6


default avatar
(13) -
Dozunda aksiyon, iyi oyunculuk (çok güzel kadro), yer yer uzasa da nispeten akıcı bir olay. Şans verdiğiniz için üzmeyecek bir suç filmi. Film karakterleri listelerinde hep meşhur karakterleri görüyoruz fakat vincent karakteri de sosyopat listelerinde bir yer hak ediyor.

Sürprizbozan: Göster


Zannımca güzel filmdir. Vesselam
7


avatar
(6205) -
Bir kaç gün önce çok beğendiğim 2020 yapımı '' One Night in Bangkok '' filmini beğenerek izlemiştim.Yorumlarda (( denisilin )) arkadaşımız bu filmden bahsedince hemen indirdim. Evet benzerlik var yanlız birisi intikam için Tom Cruise olanı kiralık katil ve her ikiside başarılıydı. Collateral için gayet akıcı aksiyonun başarılı olduğu gibi Tom Cruise ve Jamie Foxx'un güzel diyaloglarıyla beni içine çeken keyif aldığım bir yapım oldu.Doğrusunu söylemek gerekirse kötü adam olmasına rağmen devamlı Tom Cruise'u desteklediğimi itiraf etmeliyim.Kısacası kesinlikle izlenir bir yapım ve bu arada bu filmi hatırlatan ''denisili ''arkadaşada çok çok teşekkürler.....
8


avatar
(1723) -
2 kişilik sağlam bir seyirlik olmuş, usta oyunculuklar, gizemvari anlatım, güzel akşam çekimleri, izlenmeli...
8


avatar
(430) -
oyunculuklar iyi, atmosfer iyi, film orta... devam eden bir temposu yok, süresinin hakkını veremiyor. aynen bu filmde olduğu gibi çok iyi oyuncu kadrolarına rağmen michael mann filmlerini sevmiyorum zaten...

izlemesem de çok bir şey kaybetmezmişim.
6


default avatar
(1082) -
Tom Cruise ve Jamie Foxx ile birlikte gittiğimiz harika bir lunapark treni. Michael Mann tarafından süper yönetilen, bu bir taksi şoförü, Foxx ve çok sıra dışı yemekleri, Tom Cruise'ın hayatında bir gecenin karanlık bir serüven hikayesi... Gece karanlıktır ve özellikle polisler dahil olduğunda ama film büyük bir hızla ilerlerken karmaşıklaşır. Bu tip bir filmi büyük bir bütçe ile görmek güzel ve yetenekli insanların kendi işlerini görmesini görmek güzel...
8


avatar
(255) -
Kaliteli ve seyir zevki yüksek olan bir film. Tabi bunu sağlayan iyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu kadrosu ve güzel bir senaryo. Filmin sonunda yönetmenin Michael Mann olduğunu öğrendim ve tamam dedim şimdi anlaşıldı. Ondan da daha aşağısını beklemezdim zaten. Tom Cruise rolüne çok yakışmış ama bi an yerine Brad Pitt'i koyup acaba o olsaydı nasıl olurdu diye düşünmedim değil. Soğuk bir katil rolü ona da çok yakışırdı bence. Son olarak filmin bitiş diyaloğu da çok iyiydi:

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(741) -
güzel ve farklı bir film olmuş..gece filmi olarak çekimler hep gece.. oyunculuklar iyi.. jason statham 5 sanıye ıle bır fılm daha eklemıs oynadığı fılmlere
7


avatar
(64) -
Çok iyi bir temposu olan ve şimdiki aksiyonlara kıyasla çok kaliteli bir film.
5 saniye gözüken canım Jason Statham.
7


avatar
(415) -
Oyunculuklar, müzikler, senaryo her şey mükemmel. Tom Cruise kötü adam rolüne çok yakışmış.
9


avatar
(1583) -
Bomba gibi 10 numara bir filmdir! Mükemmel ötesi! Sorgusuz sualsiz direk başlayın izlemeye bence.. O diskodaki sahnelerde Paul Oakenfold - Ready Steady Go parçası ile dehşet uyumlu çekimler halen gözümün önünde!
10


default avatar
(26) -
30 dk dayanabildim. Bana göre değildi aşırı durağan. Sürükleyici diyenlere pek itibar etmeyin.
4


avatar
(313) -
Zamanında izlediğim harika bir filmdi.Jamie Foxx beni şaşırtmıştı,iyi anlamda.Eski bir yapım olmasına bakmayın bugünlerde çıkan çoğu aksiyon filmlerinden daha keyifli.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(1418) -
Zeki diyaloglarla dolu bir Tom Cruise- Jamie Foxx filmi.

Sürprizbozan: Göster


Filmde Vincent rolündeki Tom Cruise
Sürprizbozan: Göster
farklı bir görüntüde ama her zamanki gibi çok karizmatik.

Baştan sona çok akıcı bir aksiyon olan film, zekice yazılmış bir senaryoya sahip. Özellikle Vincent’ın yaşam hakkında yaptığı yorumlar çok keyifli. Yer yer epey güldüren replikler var

Jason Statham ve Javier Bardem’in kısa rollerde bile olsa filmde yer almaları ise filmin süprizi.

Arkadaşım Mustafa K.L ‘ye çok teşekkürler. Tavsiye etmeseydi bu filmi kaçırabilirdim.

Colleteral 2 dalda Oscar’a aday gösterilmiş ama kazanamamış. Başka yarışmalardan 13 ödülü ve 36 adaylığı var.

Bu filmi tüm sinemaseverlere tavsiye ederim.
7


avatar
(65) -
Tom Cruise'un oyunculuğuyla kurtardığı bir film.


default avatar
(488) -
Collateral, izleyediğim en özgün, en heyecanlı ve en etkileyici filmlerden birisi. Michael Mann'in 2005 yılında çevirdiği bu filmi daha yeni izledim, keşke daha önce izleseydim. Bu filmin neredeyse hiçbir eksi tarafı yok.

Konu şöyle: "Max (Jamie Foxx), bir taksi şöförüdür. Bir gece arabasına binen kiralık katil Vincent (Tom Cruise), Max'i rehin alarak kendi hedeflerini öldürmesi için gideceği yerlere onu zorlar. Bu sırada da FBI bu durumu öğrenir ve bir kovalamaca başlar." Konuyu tam olarak anlatamamış olabilirim ama film bundan çok daha fazlası.

Öncelikle yönetmen Michael Mann'den başlamak istiyorum. Bu film, Mann'in izlediğim ilk filmi ve yönetmenin tarzına bayıldığımı söylemek istiyorum. Böyle sıradışı bir konuyu en gerçekçi şekilde ele almayı başarmış. Filmin gerçekçiliği sayesinde de sonuç daha da etkileyici olmuş.

Oyunculuklar muazzamdı bu arada. Jamie Foxx, en iyi performansını sergilemiş bu filmde. Üstelik bu filmdeki oyunculuğuyla Oscar'a aday oluşu da bunun kanıtı. Tom Cruise, soğukkanlı katil rolünü resmen hissettirmeyi başarmış bu filmde, bu iki performansı bir arada izlerken oldukça etkilendim.

Senaryo ilgi çekici, her an seyirciye yeni bir şeyler sunabiliyor. Üstelik son 20 dakikasında gerilim gerçekten de tavan yapıyor, bu kısımı izlerken yerimde bir türlü duramadım.

Kısacası, Collateral'ı eğer izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum, benim favori filmlerimden biri oldu diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

TOPLAM PUAN: 9.3/10
9


avatar
(1818) -
Bu filmi izlemeyen varsa beklemesin derim. Eski bir yapım olmasına rağmen yeni izledim yakaladım Biraz ön yargıyla uzattım filmi yani sıradan basit bir tetikçi filmi işte falan diye, ama hata yapmışım. Güzel bir film. Başından sonuna kadar sizi kendine bağlıyor. Sürükleyici bir yapım. Tarzının öne çıkan yapımlarından. Jamie Foxx bence bu filmin var olan kalitesini biraz daha artırıyor. Tom tek başına en fazla 7 puan ettirirdi. Kısacası iyi film. Adamlar yıllar önce yapmış. Oturup keyifle izlemek de bize düşüyor.
8


avatar
(270) -
Filmde en çok dikkatimi çeken kişi jamie fox oldu nitekim
Sürprizbozan: Göster
en çok üzüldüğüm nokta son kısım biraz klişe geldi onun dışında senaryo güzeldi
7


avatar
(715) -
Düşünmeden seyredin..Senesinde seyretmiş olmamam rağmen hala tadı damağımda...Kendileri benim "en iyi 110 film listem" dedirler..Tek kelime ile "muhteşem"..
9


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film