Giriş Kayıt

Zor Ölüm 3 (1995) Yorumlar


Die Hard: With a Vengeance

Yorumlar (16)
avatar
(741) -
bir çok sahnede yok artık dedirtse de aksiyon filmlerinde bunlara takılmaya gerek yok ama su tunelınden fıskırdıgı sahnede samuel onu gormesı cok kotu olmus..ilk izlendiği yıllarda efsane gelsede şimdi yeniden izleyince çok zevk alamadım..
7


avatar
(57) -
Senaryo 8
Oyunculuk 9
Sinematografi 8

Filmimiz bol aksiyonlu polisiye filmi .Baştan sona aşkta parada ailede amirlerde kaybeden polisimiz kahramanımız kötü adamlara karşı hep kazanıyor ama bu sefer aklını ve zenci kankasını kullanarak. Bruce Willis McClane olarak Samuel L. Jacksonla tüm filmi sırtında götürüyor.herşey yalan tek gerçek para mesajı gözümüze yine sokuldu.Serinin diğer filmlerine göre farkı çeşitli mekanlarda geçmesi, dozu artmış aksiyon ve bulmacalar. Genel olarak serinin zirvesi olmuş.
8


avatar
(511) -
İlk film ne kadar hoşuma gittiyse bu filmde o kadar hoşuma gitti. Birinci filmin daha güzel senaryosu vardı ve birinci film daha gergin, daha çok gerilimli geçiyordu ama bu film çok hızlı işlenmişti, daha film başlamadan bitmiş gibi geldi. İkinci filme göre çok büyük gelişme göstermişler ve daha orijinal bir fikir vardı, birinci film gibi aynı fikir yoktu. Jackson filme gerçekten çok güzel, çok değişik bir hava katmıştı. İlk filmde olduğu gibi bombalar yine çok gerçekçi patlıyordu, aynı şekilde villian yeterince iyiydi ve aynı şekilde soygun çok zekice hazırlanmıştı. Film gerçekten çok hızlıydı, sonuna kadar seyirciyi eğlendirmeyi başarıyor.
7


avatar
(1583) -
Best of the Best! Hiç öyle vıdı vıdıya söze gerek yok, en iyi filmlerden biridir bu, özledim valla.
10


avatar
(8407) -
Eski tarz güzel filmlerden... Bruce willis, samuel l. Jackson ile ustalara saygi kuşağı da denebilir. İzleyin, yeni nesile de izletin der, iyi seyirler dilerim.


avatar
(28) -
Bruce Wills ve Samuel Jackson ile Aksiyonun tavan yaptığı b,ir film tavsiyemedir
7


default avatar
(16) -
Hastasıyım bu filmin 50 kere de izlesem doymam.


default avatar
(488) -
Serinin en maceralı ve en severek izlediğim filmi...
9


avatar
(1086) -
Simon "Saymın" der ki : "Bu filmi izleyin!" Gülücük

Sürprizbozan: Göster
9


avatar
(404) -
Seri dibe doğru giderken bu film ile zirve yapmıştır. Bence serinin en sağlam ayağı bu film. Bruce wills'in performans açısından zirvede olduğu bir dönem ve dahası s. Jackson faktörü... Müthiş bir uyum söz konusu. üst düzey bir aksiyon, aksiyon-severlerin demirbaş filmlerinden...
8


avatar
(346) -
2. Filmin hayalkırıklığından sonra 3. Film taze oyuncular ve samuel jackson la ilaç geldi. Filmin senaryosu da fena değil,1. Film düzeyine ulaşmış. Aksiyonu söylemeye gerek yok zaten ilk filmin 2 katı olmuş. Paraya da acımamışlar,çok gerçekçi sahnelerin hakkından gelmişler.
7


avatar
(907) -
gayet şık aksiyon filmi izlenir
9


avatar
(1330) -
Seriye gayet güzel bir şekilde devam eden başarılı biryapım... Yer yer mantıksal olarak kafanızda soru işaretleri bıraksa da, çok takıntı yapmadan kendisini akışına kaptırdığınızda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız, aksiyon dozu gayet tadında bir film... Bruce willis ve diğer oyuncular muhteşem... Izleyin derim... 7/10...
7


avatar
(2066) -
Seri filmlerden biri. İlk film ne ise aynı maceraya devamın 3.sü. Serinin filmlerinde dikkat çeken teknolojinin de ilerlemiş olması. 6.


default avatar
(34) -
1 ve 2 gibi tek bir mekanda geçmiyor
10


avatar
(649) -
Oldukça sürükleyici, temposu düşmeyen, beyin jimnastiği ve espirilerle süslenmiş bir aksiyon filmi
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film