Giriş Kayıt

Işığın Bittiği Yer (1989) Yorumlar - Sayfa 2


The Abyss

Yorumlar (42)
default avatar
(9) -
bu fılm 89 yapımımı......hadi canım dıyeceksınız.james e de bu yakısır
10


avatar
(77) -
tamam zamanın çok ötesinde bir film tamam James Cameron imzası var... ama gereksiz uzun ve gereksiz karmaşa olan bir film.
Sürprizbozan: Göster

ama yine de eğer çıktığı senelerde izleseydik bir avatar etkisi yaşayabilirdik. sonuçta James Cameron var işin başında. her türlü izlerim bu adamın işlerini...
7


avatar
(2066) -
İyi bir bilimkurgu izleyeyim dedim, yanılmamışım, iyi bir film. Ed Harris'in oyunculuğu gayet güzel, Mary Elizabeth de fena değil. Sadece şu: film fazla uzatılmış, uzaylılara yeterince değinilmemiş, bir de seyirci için fazla karmaşık teknolojik patırtı var. Sonuçta verdiği mesajla bile kaliteli bir film olmuş. 8.


default avatar
(22) -
selamun aleyküm arkadşlar gerçekten ozamnın en iyi filmi olmuş hatta diyebilrim ki 2014 te bile daha iyi bir yapım yok herkese tavsiye ederim 10 üzerinden 10 bence


avatar
(404) -
Bir sinemaseverin bu filmi izleyip de James Cameron'a saygı duymaması imkansız. Döneminin fersah fersah ilerisinde bir film.

Görsel efekteki başarısının yanı sıra filmin sonundaki mesajlar ile devrimsel bir boyutu olan bir film.
7


default avatar
(202) -
Bu filmi izledikten sonra artık James Cameron'ı Hollywood'un gelmiş geçmiş en iyi yönetmenler listesine koyabilirim. Benzersiz bir film The Abbys. Başta bilindik bir 'gemide dehşet' filmi gibi başlıyor ama sonra asıl meramını ortaya dökmeye başlıyor.

Öncelikle bu nükleer savaş karşıtı bir film. Filmin başlarında bir görünüp bir kaybolan o tuhaf yaratıkların
Sürprizbozan: Göster


Ama bu her açıdan özgün bir film. Efektler ve finaldeki uzaylı istasyonunun tasarımı büyüleyici. Üç saat olmasına rağmen tek bir sahne bile sıkmıyor, gerilim hiç düşmüyor. Bunu ancak Cameron gibi bir yönetmen başarabilirdi sanırım. sinemaseverlerin tereddüt duymadan izlemesini tavsiye ediyorum. Özellikle üç saatlik versiyonunu. 5/5
10


avatar
(43) -
James Cameron zaten maceracı bir şahsiyet...Farklı zamanlarda yaptığı farklı işlere dair haberler alabiliyoruz. Sinema değil sadece. Örneğin, kişisel denizaltısı ile en derin noktaya indiği...Gene bir uzay araştırma şirketi ile ortak olup uzayda maden arayacak olması...Günlük hayatında ilgilendiği şeyleri filme döken ve gerçekçi olabilen bir yönetmen.. Abyss, Sanctum, Avatar, Terminator, Titanic hepsi de sinemada etki bırakmış yapıtlar....
7


avatar
(170) -
Bu filmi 2012 yılında izlemeye kalkarsanız sıkılırsınz, Filme kötü demiyorum kaliteli film olduğu her halinden belli, fakat çağın gerisinde kalmış.
Kişisel tavsiyem, izlemeden önce düşünün, sıkılma olasılığınız yüksek.

Cevaplar (1)
avatar
(103) -
ben hala o kaskın icindeki su sahnesini nasıl yaptılar diye düşüneyim
sen cagin gerisinde kalmış de Çok Mutlu pehhhh
8


15
| Bildir


default avatar
(82) -
bu filmi defalarca izleyebilirim.
10


avatar
(163) -
Filmi en az 3 kere izledim ve bir o kadar daha izleyebilirim. Oyuncular, filmin konusu her şey harika. Filmin başından sonuna kadar kesinlikle filmin içindesiniz. Bilim-Kurgu severlerden izlemeyen kalmamalı.
10


default avatar
(250) -
beni şok eden bir film, çevrildiği yıl ile alakası yok, bugün vizyona girsin yine müthiş iş yapar. efektler dahil 10 üzerinden 10. hiç sırıtan bir taraf görmedim. james camoron işi biliyor. evrensel yapım diye buna derim
10


avatar
(57) -
Sürprizbozan: Göster
9


avatar
(69) -
Bu filmi uzun süredir izlemek istiyordum. Sonunda izledim. Karşımda beklediğimden çok daha harika bir film vardı. 1989 yapımı bir filme göre efektler oldukça başarılıydı. Bu filmin yapım tarihine 1989 yerine 2010 falan denilse bu filmi bilmeyenler James Cameron'un yeni filmi çıkmış diye sinemaya koşarlar ve hayran kalırlar.
7

Cevaplar (1)
avatar
(396) -
Benim de uzun süredir izlemeyi istediğim ama sürekli ertelediğim bir filmdi. Bu yorumunuz sonucunda, izlememin artık şart olduğunu düşünüyorum.


5
| Bildir


avatar
(138) -
Hep uzaya gidecek değiliz ya birazda derin sulara inelim.Konusuyla çok değişik olan ve bir solukta izleyeceğiniz bir fim.
8


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film