Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(1583) -
Kendime şaşıyorum bazen. Farklı tarzlar izliyeyim derken kendimi adamların birbiriyle sakince değil de, sürekli böğürerek konuştukları 1500lerin Japonya'sında buluyorum. Gülücük . Eskiden Shogun diye bir dizi vardı, ordan kalan bir alışkanlık galiba, nadir de olsa seviyorum. 3 saatlik film sıktı beni , içinde yeterince entrika yok, aşk - tutku yok. Kurosawa kusura bakmasın artık 3,5'dan 4. çok saplanmış dublör olayına, başka da birşey yok.
4


avatar
(391) -
Kurosawa'nın siyah beyaz yapımlarıyla yakaladığı zirveyi bu film yapamamış ama yine de samuray filmlerini seviyorsanız bu 3 saat pek zorlamayacaktır sizi. Yaşanmış bir olayı filme çekmiş usta yönetmen. Film ekseriyetle durağan ilerliyor ancak özü itibarıyla bu normal karşılanabilir. Bence de Kurosawa'nın en iyi filmi değil ama izlemeden geçmek olmaz. Filmde Takashi Shimura'yı birkaç sahnede yakaladı gözlerim. Güzeldi onu görmek. 7.5/10 diyorum. İyi seyirler.
8


avatar
(40) -
film uzun ve güzel görselinden müziklere konusundan oyuncuğuna kadar


avatar
(806) -
Kurosawa ustadan üç saatlik bir destan... Uzun planlar filme ayrı bir görsel güzellik katmış. Dönem başarılı bir şekilde yansıtılmış.Bütün bunlara rağmen Kurosawa'nın en iyi filmi bu mudur? Bence hayır. Ama Büyük Usta, Cann Film Festivali Altın Palmiye ödülünü bu filmiyle almıştır. Gerçek sinema severler izlesin...
9


default avatar
(3) -
Kurgu, senaryo ve oyunculuk mükemmel. Kesinlikle izleyin.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film