Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(4241) -
- Benden nefret et ya da sev!
- Ama beni körüm diye terk etme.
- Körüm diye de kalma.

Görebilmenin, yürüyebilmenin, birinin yardımı olmadan kendi ihtiyacını karşılamanın nankörlüğünde boğulabiliyoruz. Nankörlüğün artık insanın ruhuna işlendiğini ciddi şekilde düşünmeye başladım. Kör bir insanın bile bu kadar pozitif düşünmesine hayranlık duydum. Üstelik filmin tamamı bir evin içinde geçmesine rağmen akıcı ve çok güzel diyalogların olduğunu ve ilham alınabilecek filmlerden birisi olduğunu söylemem gerek.
7


avatar
(392) -
" Dünyayı hiç görmemiş birinin gözünden görün "
Kelebekler özgürdür diyebilmek için ; kelebeklerin ne ifade ettiğini neyi çağrıştırdığını anlamak lazım . Kelebekler ruhun özgürlüğünü , o ruhun içinde taşıdığı canlılığın ve değişme arzusunun bir ifadesidir . Böyle bir canlıyı , dört duvar arasında, duvardan duvara çarparken izlemek kadar üzücü bir seyir yoktur. O nedenle ürkütmeden bu güzel canlıya pencereler açılmalı ..
Don karakteri tek kelime ile enfesti . Empati, merhamet ve cesaret üzerine güzelce tokatladı utandırdı .. Görme duyusu derin üzüntü ve öfke halinde , vücut diliyle hepimizde karanlığa gömülerek aynı tepkileri veriyor..
7


avatar
(554) -
nası tatlı nasıl şirin bir film. golide hawn filmin önemli bir kısmında iç çamaşırlarıyla neşeli deli dolu bir karakteri canlandırıyor.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(7) -
Film sinemalarımızda 1974'te "KELEBEKLER HÜRDÜR" adıyla vizyona girmiştir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film