Giriş Kayıt

Sara'ya İki Katır (1970) Yorumlar


Two Mules for Sister Sara

Yorumlar (9)
avatar
(4236) -
Clint Eastwood'u genellikle daha çok birebir çatışmalı sahneleriyle hayal ederiz ama bu film biraz daha değişik. Western görünümlü bir macera bile denilebilir. Ağır başlasa da sonlara doğru biraz daha hareketleniyor. Shirley Maclaine ve Clint Eastwood çok tatlı ve sempatik bir ikili olmuşlar. Klasik Western filmlerinin aksine farklı konusuyla izlenebilir.
7


avatar
(1583) -
Şimdi puanlamayı konu - oyunculuk - mekânlar/manzaralar - dekor/kıyafet/makyaj gibi bölümlere ayırarak verirsek ortalaması 5-6 olur benden. En çok konudan not kırarım, pek tatmin edici değildi. Ancak oyuncularımız Clint ve Shirley , kötü olmaları mümkün değil. Shirley MacLaine'i ilk kez Western'de izliyorum, klasik komik Shirley. Clint ise bildiğiniz Blondie'yi oynuyor, önceki filmlerinin devam macerası. Meksika'da çekilmiş ve doğa manzaraları güzel. Bir kaç ilave yıldız oyuncu ve grift konularla daha güzel olabilirdi.
6


avatar
(116) -
Time' a kapak olmuş bir efsane Shirley MacLaine. Klasik western dışına çıkılmış en iyi filmlerden biri
8


avatar
(463) -
tv'de denk geldimi iyi gidiyor
7


avatar
(1234) -
Clint Eastwood un oynadığı orta halli filmlerden biri. İzlemesi keyifli,yer yer güldüren bir western. Klasik diyemem ama Clint Eastwood için izlemeye değer. 6 puan.
6


avatar
(2066) -
Western en beğendiğim tür, gelgelelim westernde güldürüyü pek tutmam. Bu filmde güldürü ölçüsü fena değildi, Clint formundaydı. 7.


avatar
(42) -
Bence eğlenceli ve komik bir filmdi


avatar
(1684) -
Dolar üçlemesi ayarında, spagetti tadında, ilginç ama güzel müzikleri ile iki büyük oyuncu şahane diyalogları ile en hakiki westernlerden birisi. Hikayesinden sürprizler olduğu için değinmeyeceğim bu sebepten sonuna kadar izlemenizi öneririm. Clint amcam yine Blondie havasında bir rolde ve Maclane ise her zaman ki sevimliliğine biraz da yırtıklık ekleyince harika olmuş. İkisi arasında geçen repliklerin her biri özlü söz gibi en çok sevdiğim ise "Tanıdığım tüm kadınlar doğuştan yalancıydı ama rahibelerin yalan söylediğini bilmezdim "Gülücük
7


default avatar
(90) -
bu oyuncuların daha iyi filmleri var.bunu izlemeyin.
Sürprizbozan: Göster
.konu ilginç görünüyor okuyunca.ama izleyince değilmiş.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film