Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(4241) -
Film bir film olduğunu hissettirmeyip ciddi bir şekilde gerçek hayattan kesitler sunuyor gibi ama Western filmlerinde her insanın beklediği aksiyon ve bol silahlı çatışma sahneleri olmayınca bir şeyler eksik kalıyor. Tabii ki her Western arzu ettiğimiz gibi olmuyor ama yine de dram yönü oldukça iyi işlenmiş. Uzun süresine rağmen bu konuyu sıkmadan anlatabilmekte başarı.
7


default avatar
(6) -
En sevdiğim filmlerden biri. Siyah beyaz da olsa, çok eski de olsa hala çok güzel. Red Kit'in bir macerasındaki karakterler de bu filmden esinlenilmiş.


avatar
(6) -
Goodfellas'ta Tommy DeVito(Joe Pesci) ve Spider(getir götür yapan çocuk) arasında yaşanan ufak çaplı gerilimin ardından Tommy kumar masasına dönüp hararetli bir şekilde bir filmden bahseder ama filmin ismini hatırlayamaz. Jimmy Conway(Robert De Niro) ise oldukça kötü bir tahmin yaparak "Vadiler Aslanı mı?" der. İşte o sahnede adı şöyle bir geçen film budur. Yani "Shane".

Joe Pesci'nin anlatmaya çalıştığı şey ise başka bir western olan 39 yapımı "The Oklohoma Kid" filmidir.


avatar
(554) -
toprağına sahip çıkmak isteyen sıradan insanların hikayesi. tek gerçek kovboy ise "shane". bu tarz filmlerde senaryo az çok bellidir. anlatılabilecek her şeyi güzel bir şekilde ele almış yönetmen.
7/10


avatar
(50) -
Sırf 1950'lerdeki doğa güzelliklerini görmek için bile izlenir. Film kovboy filmi, karakterler çok karizmatik. Kovboy filmi sevenlerin izlemesi gerekir.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film