Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(4234) -
Bu kadar kısa sürede birçok şey anlatırken bocalamaması takdir edilesi. O zamana göre muazzam görüntüler var ve bu hayranlık uyandırıyor. Derinlik kısmı pas geçilip konuya hemen dahil olsak da kalitesinden pek bir şey kaybetmiyor. Düşünün o yıllarda yapıldı ve halen daha izleniyor.
8


avatar
(385) -
Pek beğenmedim. Görünmezliği icat etmiş adamın uğraştığı şeyler ikna edici gelmedi.
6


default avatar
(102) -
1930'lu yıllara göre çok güzel ama günümüzü düşünürsek oldukça amatörce bir film. Oyunculuklar senaryo günümüz için adeta amatörce ama görünmez olma durumunu o zamanın şartlarına göre oldukça güzel yapabilmişler gerçekten. Sıkıcı bir yanı da yok; zaten kısa 71 dakikalık bir film sıkmadan izlettiriyor..
7


avatar
(554) -
oyunculuklarda sessiz dönemin etkisi çok fazla hissediliyor. her duyguyu abartılı bir şekilde göstermeye çalışmış oyuncular. bildiğim kadarıyla görünmezlik üzerine ekilmiş ilk film. h.g. wells uyarlaması olan bu filmin çıkış noktası güzel ama senaryo biraz vasat kalmış.
görünmezlik olayı ise yapıldığı yla göre çok iyi bir şekilde gösterilmiş. filmin en büyük artısı bu galiba.


avatar
(396) -
1933 yılı yapımı, konu ve oyunculuklar açısından amatörce çekilmiş siyah-beyaz bir film. Ama bu amatörlük olumsuz anlamda değil... Filmdeki herkes amatör bir ruhla çalışmış, filmi çekerken eğlenmişler ve beni de eğlendirdiler. Konu klasik, oyunculuklar normal, çekimler normal... Filme yönetmen tarafından fazlaca bir yorum katılmamış. 1930'lu yılların siyah-beyaz filmlerini seviyorsanız hoşça vakit geçirtebilir.
7


avatar
(217) -
Zamanına göre kullanılmış harika özel efektler ve güzel bir senaryo. Yaratıcı ve ilham verici bir film.

Oyunculuklar oldukça kötüydü bence. Tek kötü bulduğum yan burası.

Ama kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Zaman ayırıp bu filme göz atmanızı öneririm.

Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(338) -
Yüzü bandajlarla kaplı, siyah gözlükler takmış gizemli bir adam, İngiltere'nin küçük bir köyündeki bir hana yerleşir. Aslında bu kişi görünmez olmanın formülünü bulmuş ve kendi üzerinde denemiş bir bilim adamıdır. Ancak o artık Görünmez Adam'dır zira ilacın etkisi geri çevrilememektedir. Esrarlı adam kaldığı han odasında gizlice deneyler yaparak bir çözüm arar. Ne var ki onu görünmez yapan ilaç aynı zamanda kurbanını yavaş yavaş delirtmektedir de. Bu durum Görünmez Adam'a korkunç suçlar işletecektir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film