Giriş Kayıt

Zack Snyder, Army of the Dead 2’da Anlatılacak Hikâyenin Belli Olduğunu Söyledi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 26 Mayıs 2021 09:10

696 

resim

21 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanan Army of the Dead hakkında konuşan Zack Snyder, çekilmesi hâlinde devam filminde neler yaşanacağının şimdiden belli olduğunu söyledi.

Watchmen, 300, Justice League gibi yapımlarla tanınan, bu yılın başında Zack Snyder’s Justice League ile gündeme gelen Zack Snyder‘ın yeni filmi Army of the Dead, 21 Mayıs’ta Netflix’te yayınlandı. Zombi salgını sırasında geçen bir soygun filmi olan Army of the Dead, genel olarak olumsuz eleştiriler almış olmasına rağmen izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı ve pek çok ülkede Netflix’in en çok izlenenler listesine ilk sıradan giriş yaptı. Daha yayınlanmadan bir prequel filme bir de anime spin-off dizisine vesile olan filmin çıkışının ardından bu kez de devam filmi çekilme ihtimali gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj sırasında bu ihtimal hakkında konuşan Snyder, olası bir devam filminde neler izleyebileceğimiz hakkında şimdiden düşünmeye başlamış durumda.

Las Vegas’ta patlak veren bir zombi istilası sırasında geçen film, eski askerlerden oluşan bir grubun, bu kaos esnasında karantina bölgesine girerek tarihin en büyük soygunlarından birini gerçekleştirmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

resim

İlk olarak Zack Snyder’ın eşi ve yapımcı ortağı olan Deborah Snyder, IndieWire’a verdiği röportajda devam filmine değindi. Hâlâ anlatılacak çok hikâye olduğunu söyleyen Deborah Snyder, Zack Snyder ve Army of the Dead’in senaryosunu birlikte kaleme aldığı Shay Hatten’ın pek çok fikri olduğunu ve üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Eğer devam filmi çekilmek istenirse kendilerinin hazır olduğunu belirtti. Zack Snyder ise kısa süre sonra Polygon’a verdiği röportajda daha da net konuştu ve hikâyenin devamında tam olarak ne yaşanacağını bildiğini ve bunun çılgınca olduğunu söyledi.

Görünen o ki Zack Snyder ve ekibi şimdiden devam filminin hikâyesini şekillendirmiş, bu hikâyeyi hayata geçirmek için Netflix’in yeşil ışık yakmasını bekliyor. Bu yeşil ışığın gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Ancak daha film yayınlanmadan bir prequel bir de spin-off dizisi sipariş eden Netflix’in bu dünyada geçen yeni yapımlara imza atmak istediği aşikâr. Hâl böyleyken önümüzdeki günlerde bir devam filmi için onayın verilmesi sürpriz olmayacaktır.

Army of the Dead
2021
Army of the Dead
Aksiyon / Suç / Korku148 dk

Yönetmen: Zack Snyder
Doğup büyüdüğü Las Vegas'tan ayrılmak zorunda kalmış eski bir zombi savaşı kahramanı olan ve artık evi olarak gördüğü bir kasabanın dışındaki hamburgercide çalışan Scott Ward, kumarhane patronu Bly Tanaka'dan inanılmaz bir teklif alır: Şehir 32...
5.8 (189,766 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

Uskudari 26 Mayıs 2021 12:55
Reklamın iyisi-kötüsü olmaz, derler ya hani, sanırım devam filmi için de o hesap devreye girer. Misal, olumsuz bir izlenime sâhip olsam da "Dur bakalım bu kez neyi, nasıl anlatmış?" diyerek oturur kuzu kuzu seyrederim ikincisini kuvvetle muhtemel. Gülücük
kuzeydebiryer 26 Mayıs 2021 12:58
İlk filmden sonra ben bunu sömürürüm diyor haber. Ama unttuğu bir şey var. İlk filmde sömürülecek bir şey yok. Gülücük

Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film