Giriş Kayıt

Gunpowder Milkshake Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Mayıs 2021 13:34

491 

resim

Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Michelle Yeoh, Carla Gugino, Paul Giamatti gibi isimleri bir araya getiren aksiyon filmi Gunpowder Milkshake’ten ilk fragman yayınlandı. Gunpowder Milkshake, bu yıl izleyici ile buluşacak.

Aksiyon türündeki Gundpowder Milkshake, 2013 yapımı Büyük Kötü Kurtlar – Big Bad Wolves filmiyle adından söz ettiren İsrailli yönetmen Navot Papushado‘nun imzasını taşıyor. Bu yıl izleyici ile buluşması planlanan film, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Guardians of the Galaxy ve Jumanji filmleriyle tanınan Karen Gillan, Game of Thrones ile Altın Küre ve Emmy adaylıkları kazanan Lena Headey, usta oyuncular Angela Bassett, Michelle Yeoh ve Carla Gugino‘nun başrollerini üstlendiği filmde Paul Giamatti, Freya Allen, Ralph Ineson gibi isimler de rol alıyor.

Navot Papushado’nun senaryosunu Ehud Lavski ile birlikte kaleme aldığı film, Karen Gillan’ın hayat verdiği Sam’e odaklanıyor. Seçkin bir suikastçı olan annesi (Lena Headey) 12 yaşındayken onu geride bırakmak zorunda kalınca, Sam’i The Firm olarak bilinen ve gizemli bir örgüt tarafından büyütülüyor. 15 yıl sonra annesi gibi seçkin bir suikastçıya dönüşen Sam, eşsiz yeteneklerini The Firm’e hizmet etmek için kullanıyor. Ancak yüksek riskli bir iş ters gidince Sam’in The Firm’e sadık kalmakla sekiz yaşında bir kızı korumak arasında seçim yapması gerekiyor. Sam’in ufak kızı kurtarmak için tek bir seçeneği bulunuyor, annesiyle yeniden bir araya gelmek ve onun da parçası olduğu The Librarians’tan (Bassett, Yeoh, Gugino) destek almak.

ABD’de yayın haklarını Netflix’in satın aldığı Gunpowder Milkshake, 14 Temmuz’da izleyici ile buluşacak. ABD dışında sinemalarda izleyici ile buluşacak olan filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.


Gunpowder Milkshake
2021
Gunpowder Milkshake
Aksiyon / Suç / Gerilim114 dk

Yönetmen: Navot Papushado
Sam, annesi bir suikastçi olan 12 yaşında bir çocuktur. Annesi Scarlet yüksek düzey bir suikastçi olarak görev yapıyordur ve kızı Sam'i terk etmek zorunda bırakılır. Sam, annesinin çalıştığı acımasız şirket tarafından büyütülür ve yetişkin olunca...
6.1 (51,668 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film