Giriş Kayıt
Julieta Serrano

Julieta Serrano (91)


Oyuncu

Julieta Serrano Romero, 21 Ocak 1933 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar (1988), Bağla Beni (1989), Paralel Anneler (2021), Mi querida señorita (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Julieta Serrano Romero
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1933
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.5 453

Paralel Anneler
2021 88 Dram Oyuncu 7.1 18,434

Acı ve Zafer
2019 86 Dram Oyuncu 7.5 62,684
2018 Dram Oyuncu 7.5 1,720
2018 85 Suç Oyuncu 5.6 5,300
2018 85 Dram Oyuncu 5.9 6,840
2017 Komedi Oyuncu 6.8 24
2016 83 Komedi Oyuncu 4.6 2,066

En Uzun Mesafe
2013 80 Dram 7.2 547
2012 79 Dram Oyuncu 5.8 46
2011 78 Oyuncu 4.5 118
2010 77 Aksiyon Oyuncu 5.4 160
2007 Dram Oyuncu 7.7 83
2005 Dram Oyuncu 5.5 156
2002 Komedi Oyuncu 2.6 405
2001 Oyuncu 7.4 1,585
2000 Oyuncu 5.5 742
1999 Oyuncu 5.9 376
1998 65 Komedi Oyuncu 6.3 521
1996 Komedi Oyuncu 6.3 97
1996 Oyuncu 6.5 34
1993 Komedi Oyuncu 6.0 237
1993 60 Komedi Oyuncu 5.0 522

Bağla Beni
1989 56 Komedi Oyuncu 7.0 31,683

Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar
1988 55 Komedi Oyuncu 7.5 46,005
1987 Dram Oyuncu    
1986 53 Dram Oyuncu 6.9 12,865

Kötü Alışkanlıklar
1983 50 Komedi Oyuncu 6.5 8,309
1981 48 Oyuncu 5.3 114
1980 47 Komedi Oyuncu 6.1 5,861
1974 41 Komedi Oyuncu 6.4 441

Kuzen Angelica
1974 41 Dram Oyuncu 7.4 1,203
1972 39 Romantik Oyuncu 7.1 657
1971 Dram Oyuncu    
1965 Dram Oyuncu 8.1 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024