Giriş Kayıt
Andrew Scott

Andrew Scott


Oyuncu, Yapımcı

Andrew Scott, oyuncu, yapımcı.

Locke (2013), All of Us Strangers (2023), Denial (2016), Handsome Devil (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (38 Oy)
  • Currently 183.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.1 12,722
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 7.8 29,223
2022 Macera Oyuncu 6.1 428
2021 Dram Oyuncu 6.5 930
2021 Dram Oyuncu 6.7 3,853

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 2,633
2019 Macera Oyuncu 7.8 85,342
2019 Komedi Oyuncu 7.9 36,802

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 Dram Oyuncu 8.2 682,688
2018 Gizem Oyuncu 6.2 5,440
2018 Dram Oyuncu 6.2 4,345
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 229
2017 Dram Oyuncu 6.4 2,676
2016 Dram Oyuncu 7.0 17,243
2016 Komedi Oyuncu 8.7 205,145
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 23,641
2016 Aile Oyuncu 6.1 3,574

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 123,102
2016 Komedi Oyuncu 6.9 13,324
2015 Dram Oyuncu 5.9 60,519
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 468,228

Onur
2014 Biyografi Oyuncu 7.8 61,960

Özgürlük Dansı
2014 Dram Oyuncu 6.7 6,982
2013 Dram Oyuncu 7.1 160,172
2013 Dram Oyuncu 5.7 473
2013 Komedi Oyuncu 6.0 4,502
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 455
2012 Dram Oyuncu 6.7 795

Günah Keçisi
2012 Dram Oyuncu 7.2 5,401
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 979
2011 Dram Oyuncu 8.7 645,187
2011 Dram Oyuncu 8.0 11,197
2010 Suç Oyuncu 9.1 1,006,097
2010 Biyografi Oyuncu 5.9 1,153
2010 Dram Oyuncu 6.8 730
2008 Biyografi Oyuncu 8.4 36,880
2008 Dram Oyuncu 6.4 135
2005 Dram Oyuncu 5.1 737
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,090
2003 Belgesel Oyuncu 6.5 232
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 265
2000 Biyografi Oyuncu 5.9 1,860
2000 Dram Oyuncu 7.8 2,441

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,505,976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film