Giriş Kayıt
Adrian Johnston

Adrian Johnston


Müzisyen, Müzisyen

Adrian Johnston, müzisyen, müzisyen.

Aşkın Kitabı (2007), If Only (2004), Ziyaretçiler: Gece Avı (2018), Müstehcen Çizmeler (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Müzik 8.0 65
2019 Dram Müzik 7.1 1,048
2019 Suç Müzik 7.8 14,986
2019 Dram Müzik 7.0 1,925
2019 Dram Müzik 6.0 64

Ziyaretçiler: Gece Avı
2018 Korku Müzik 5.2 32,083
2017 Dram Müzik 6.1 4,999
2017 Suç Müzik 7.9 17,695
2016 Dram Müzik 6.0 1,249
2016 Dram Müzik 6.2 15,030
2016 Komedi Müzik 6.1 1,282
2016 Dram Müzik 6.8 1,486
2014 Dram Müzik 6.6 329
2014 Dram Müzik 7.8 6,279
2014 Macera Müzik 7.3 6,401
2014 Suç Müzik 7.3 1,316
2014 Bilim-Kurgu Müzik 4.6 1,985
2014 Dram Müzik 7.0 2,491
2013 Dram Müzik 7.8 9,665
2013 Dram Müzik 7.4 2,753
2013 Dram Müzik 7.1 1,764
2012 Dram Müzik 7.1 667

Günah Keçisi
2012 Dram Müzik 7.2 4,898
2011 Dram Müzik 7.3 1,904
2011 Suç Müzik 7.7 3,552
2010 Dram Müzik 7.0 1,130
2010 Dram Müzik 7.9 2,534
2009 Suç Müzik 7.1 2,845

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Müzik 6.9 13,163
2009 Suç Müzik 6.9 1,981
2009 Dram Müzik 6.4 5,545
2008 Dram Müzik 7.2 560
2008 Dram Müzik
Müzik
6.7 13,219
2007 Dram Müzik 6.7 1,933

Oğlum Jack
2007 Biyografi Müzik 7.1 5,495
2007 Dram Müzik 6.9 1,260
2007 Dram Müzik 7.3 167

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 62,787
2007 Dram Müzik 6.9 1,232
2007 Komedi Müzik 6.0 957

Müstehcen Çizmeler
2005 Komedi Müzik
Müzik
7.1 20,508
2005 Macera Müzik 6.7 4,504

Babam Ve Ben
2005 Dram Müzik 7.0 1,876

Karantina
2005 Korku Müzik
Müzik
5.6 7,531
2005 Dram Müzik 6.7 944
2005 Komedi Müzik 5.8 1,151

Yaşam Koşusu
2005 Dram Müzik 6.7 936

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Müzik 6.7 2,699
2004 Komedi Müzik
Müzik
7.0 32,922
2003 Biyografi Müzik 7.0 1,102
2003 Belgesel Müzik 8.2 54
2003 Dram Müzik 7.7 1,500

Kayıp Prens
2003 Biyografi Müzik 7.7 2,001
2002 Dram Müzik 7.7 8,246
2002 Dram Müzik 7.8 178
2002 Suç Müzik 7.3 886

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil
2002 Gerilim Müzik
Müzik
6.4 332
2002 Macera Müzik 7.6 2,937
2001 Dram Müzik 6.7 4,683
2001 Komedi Müzik 6.7 1,407

Aşkmatik
2000 Komedi Müzik 5.9 6,633

Keyif Evi
2000 Romantik Müzik 7.0 7,688
2000 Dram Müzik 6.0 354
1999 Dram Müzik 7.1 993
1999 Dram Müzik 6.1 868
1999 Dram Müzik
Müzik
5.9 189
1999 Aksiyon Müzik 6.5 1,146

Seni istiyorum
1998 Suç Müzik 6.1 3,047
1998 Gerilim Müzik 6.7 2,130
1998 Dram Müzik 5.8 626
1998 Dram Müzik 8.1 2,531

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 Dram Müzik 6.7 7,617
1997 Suç Müzik 7.8 2,039
1996 Müzik 7.8 82

Yasak Aşk
1996 Dram Müzik 6.9 10,774
1924 Komedi Müzik 7.1 1,474
1921 Dram Müzik 6.7 172
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023