Giriş Kayıt
Christopher Plummer

Christopher Plummer


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

Christopher Plummer, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

1956 yılının Ağustos ayında Tammy Grimes ile evlendi. 4 yılın ardından 1960 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1962 yılının Mayıs ayında Patricia Lewis ile evlendi. 5 yılın ardından 1967 yılının Ocak ayında boşandılar. 1970 yılının Ekim ayında Elaine Taylor ile evlendi. 51 yılın ardından 2021 yılının Şubat ayında boşandılar.

Akıl Oyunları (2001), Ejderha Dövmeli Kız (2011), İçerideki Adam (2006), Neşeli Günler (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.6 (17 Oy)
  • Currently 173/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Onur Madalyası
2019 Dram Oyuncu 6.8 14,281

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 782,025
2019 Dram Oyuncu 6.9 16,720
2019 Dram Oyuncu 6.2 788
2018 Animasyon Oyuncu 5.6 2,367
2018 Komedi Oyuncu 5.7 2,940
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,675

Dünyanın Bütün Parası
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 91,549
2017 Biyografi Oyuncu 7.0 19,364
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 9,423
2017 Animasyon Oyuncu 5.2 3,407
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 21

İstisna
2016 Dram Oyuncu 6.8 15,614
2016 Animasyon Oyuncu 4.6 2,876

Hatırla
2015 Dram Oyuncu 7.5 28,082
2015 Animasyon Oyuncu 5.2 3,136
2015 Komedi Oyuncu 7.0 33,490
2014 Komedi Oyuncu 6.5 3,761
2014 Macera Oyuncu 6.9 50,654
2014 Suç Oyuncu 5.8 13,411
2013 Biyografi Oyuncu 6.7 2,596
2013 Animasyon Oyuncu 4.9 1,012
2013 Oyuncu 7.2 3,328

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,978
2012 Oyuncu 7.1 768

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Oyuncu 7.8 498,022
2011 Aksiyon Oyuncu 9.3 34,002
2011 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 406
2011 Belgesel Oyuncu
6.8 3,085

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 124,647
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 411
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,406

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Oyuncu 7.2 95,046
2010 Oyuncu 6.7 1,858

Aşkın Son Mevsimi
2009 Biyografi Oyuncu 6.9 19,212
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 148,721

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 154,343

Yukarı Bak
2009 Animasyon Oyuncu 8.3 1,135,078

Köpeğim Tulip
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 1,781
2008 Dram Oyuncu 6.6 487

Kayıp Yüzük
2007 Dram Oyuncu 6.5 4,887
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,139
2007 Komedi Oyuncu 7.0 1,728

Duygusal Hesaplar
2007 Dram Oyuncu 6.1 1,461

Göl Evi
2006 Dram Oyuncu 6.8 158,405

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 401,530
2005 Dram Oyuncu 6.9 134,800

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Oyuncu 6.7 90,370

Aşkla Randevu
2005 Komedi Oyuncu 5.9 33,202
2005 Dram Oyuncu 7.2 575

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 357,801

Büyük İskender
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 177,320
2004 Belgesel Oyuncu 8.3 150

Kabus
2003 Dram Oyuncu 5.0 24,909
2003 Biyografi Oyuncu 7.7 4,243
2003 Komedi Oyuncu 5.8 1,250
2002 Dram Oyuncu 6.3 14,817
2002 Dram Oyuncu 7.1 13,760

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Oyuncu 8.2 993,611
2001 Komedi Oyuncu 6.2 2,287

Drakula 2000
2000 Korku Oyuncu 4.9 36,716

Hüküm
2000 Korku Oyuncu 5.3 1,684
2000 Dram Oyuncu 7.3 7,035

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.8 181,460
1999 Animasyon Oyuncu 6.1 580
1999 Korku Oyuncu 4.4 2,385
1997 Dram Oyuncu 7.5 876
1997 Animasyon Oyuncu 4.8 633
1996 Aksiyon Oyuncu 4.6 179
1996 News Oyuncu 3.2 940

12 Maymun
1995 Gizem Oyuncu 8.0 650,005

Dolores
1995 Suç Oyuncu 7.4 48,840
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 2,664
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 5,150

Kurt
1994 Dram Oyuncu 6.3 60,615
1993 Belgesel Oyuncu 7.6 203
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 102,756
1992 Gerilim Oyuncu 4.4 212
1991 Animasyon Oyuncu
Müzik
6.0 10,665

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Oyuncu 7.2 81,371
1991 Biyografi Oyuncu 7.4 1,188
1990 Korku Oyuncu 3.9 457
1990 Komedi Oyuncu 5.9 1,796
1990 Belgesel Oyuncu 6.2 105
1989 Gerilim Oyuncu 4.8 428
1988 Korku Oyuncu 5.2 1,534
1988 Macera Oyuncu 7.0 5,414
1987 Animasyon Oyuncu 8.5 6,144
1987 Dram Oyuncu 6.8 1,374
1987 Komedi Oyuncu 6.0 37,663
1986 Animasyon Oyuncu
Müzik
6.9 58,477
1986 Belgesel Oyuncu 7.2 11
1986 Biyografi Oyuncu 5.3 1,431
1984 Gizem Oyuncu 5.1 1,134
1984 Macera Oyuncu 6.3 18,307
1983 Dram Oyuncu 5.7 395

Gazap Kuşları
1983 Dram Oyuncu 7.9 10,313
1983 Dram Oyuncu 7.5 3,792
1982 Biyografi Oyuncu 7.4 878
1982 Belgesel Oyuncu 8.9 858
1982 Aksiyon Oyuncu 4.6 290

Şahit
1981 Gerilim Oyuncu 5.9 5,811
1981 News Oyuncu 3.6 2,808

Zamanın Bir Yerinde
1980 Dram Oyuncu 7.2 32,885

Hanover Caddesi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.0 6,001
1979 Suç Oyuncu 6.8 6,714
1978 Dram Oyuncu 7.4 7,863
1978 Dram Oyuncu 5.8 1,647

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Oyuncu 4.0 8,076
1977 Dram Oyuncu 5.7 754

Nazaretli İsa
1977 Biyografi Oyuncu 8.5 25,186
1976 Savaş Oyuncu 6.5 3,044
1975 Dram Oyuncu 6.5 972

Kral Olacak Adam
1975 Macera Oyuncu 7.7 52,328
1975 Dram Oyuncu 6.1 354
1975 Korku Oyuncu 4.7 604

Pembe Panterin Dönüşü
1975 Komedi Oyuncu 7.0 29,901
1974 Animasyon Oyuncu 8.5 292

Waterloo savasi
1970 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,811

Göklerde Vuruşanlar
1969 Aksiyon Oyuncu 6.9 24,743
1969 Macera Oyuncu 6.1 812
1968 Aksiyon Oyuncu 6.1 833
1968 Dram Oyuncu 6.4 367

Generallerin gecesi
1967 Suç Oyuncu 7.2 8,877

İki Yüzlü Casus
1966 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,078
1965 Dram Oyuncu 6.1 4,308

Neşeli Günler
1965 Biyografi Oyuncu 8.1 263,342

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 Dram Oyuncu 6.7 10,251
1961 Dram Oyuncu 8.4 219
1958 Macera Oyuncu 6.5 1,280
1958 Dram Oyuncu 5.9 822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film